Április végén láttam az MM-ban kitéve, meg is néztem a kiadást, most arról nem beszélek, hogy még a müanyag tokot sem sikerült egységesíteni. Odatettem az ötödik évad mellé, a gerincen lévő felirat még véletlenül sem volt egységes. Az ár az horror ezért a kiadásért, no visszatérve azt már nem értettem akkor sem, hogy került rá a cseh felirat és hang, miközben a cseheknél megjelenten mi nem voltunk, de ez mindegy is. Másnapra eltünt az egész addig kirakot darab, megkérdeztem mi történt, gondoltam egy nap alatt nem fogyhatott el, el is mondták, hogy visszavitték a kiadónak mindet. De nem tudja miért. Rá egy héttel egy másik ugyanilyen áruházban még mindig kint volt, szóval ez nagyon gáz, ja és még valami, ennyi pénzért ezt a szar kiadást én nem veszem meg. Ezt ahogy már írták, egy igényes kiadásban kellett volna megjelentetni ennyi pénzért , mert így nem több mint 8.000 ft nál. És még valami egy szavukat sem hiszem el, hogy végig megjelentetik. Mint ahogy azt sem, amikor maguknak titulálták a SW BD megjelenést is, ahogy nem lesz nálunk Disney BD többet szerintem ez a sorozat is ennyi volt itt. Szerintem le kéne húzni a rolót , semmit nem tudunk semmiről, nem kommunikál velünk senki, ad hoc ra jelennek meg kiadványok. A cseheknél miért lehet tudni hónapokra előre mi lesz? Miért lehet ott különleges kiadás? Miért nem hagyta ott őket a Disney? Szóval ennyi, Szép napot :)