Keresés

Trónok harca: 1. évad (5 BD) (BLU-RAY)

2016. május 17., kedd 22:15
Eddig annyit tudunk, hogy a teljes szállítmány hibás. Lesz csere. Viszont ennek beérkezésének pontos dátumát még nem kaptuk meg. Ha kiderül valami, jelentkezünk.
0
2016. május 17., kedd 22:00
Nekem azt írták, hogy Június elejére várható a csere! A kiadó is megerősítette, hibás példányokat kaptak.
0
2016. május 17., kedd 20:14
Kedves Xpress ! Valamit nyilatkozhatnátok, hogy a már megrendelt és félretett példányokkal mi legyen ! Mikor lesz cserélve magyarra ? / lesz-e egyáltalán vagy töröljük a rendelést ?/ Köszi
0
2016. május 17., kedd 14:54
Szintén! Ma mentem volna átvenni a csomagot, ami ezt a terméket is tartalmazza, de így inkább várok pár napot...
0
2016. május 17., kedd 14:06
Ez engem is érdekelne.
0
2016. május 17., kedd 12:40
Xpress, lehet-e már tudni, hogy mi van ezzel? Mert nálatok még mindig úgy szerepel, hogy azonnal szállítható. Nekem is még azt jelzi a rendszer, hogy félreraktátok pénteken. Ha hibás az egész, akkor nem kellene átállítani, nehogy valakinek kiküldjétek. A ProVideo mondott-e már valamit, hogy mikorra várható hibátlan?
0
2016. május 15., vasárnap 16:41
Valahogy ráéreztem április elején már,hogy így lesz. :)

"Egyetlen egy félelmem van, az pedig a magyar grafikus munkája, aki ezeknek a dobozoknak a dizájnját szerkeszti,azt veszem észre nálunk nem sikerül többnyire folytatásos ,filmek, sorozatok blu-ray borítók polcbarát kivitelezése,az oldal feliratok hullámoznak a különböző betűnagyságokkal elcsúszásokkal,a logókkal egyetemben,olyan szépen megtudják ezt csinálni külhonban,pl, a Hobbit bővített esetében is,hogy tényleg elhiszed,hogy testvérek."
0
2016. május 15., vasárnap 12:16
Április végén láttam az MM-ban kitéve, meg is néztem a kiadást, most arról nem beszélek, hogy még a müanyag tokot sem sikerült egységesíteni. Odatettem az ötödik évad mellé, a gerincen lévő felirat még véletlenül sem volt egységes. Az ár az horror ezért a kiadásért, no visszatérve azt már nem értettem akkor sem, hogy került rá a cseh felirat és hang, miközben a cseheknél megjelenten mi nem voltunk, de ez mindegy is. Másnapra eltünt az egész addig kirakot darab, megkérdeztem mi történt, gondoltam egy nap alatt nem fogyhatott el, el is mondták, hogy visszavitték a kiadónak mindet. De nem tudja miért. Rá egy héttel egy másik ugyanilyen áruházban még mindig kint volt, szóval ez nagyon gáz, ja és még valami, ennyi pénzért ezt a szar kiadást én nem veszem meg. Ezt ahogy már írták, egy igényes kiadásban kellett volna megjelentetni ennyi pénzért , mert így nem több mint 8.000 ft nál. És még valami egy szavukat sem hiszem el, hogy végig megjelentetik. Mint ahogy azt sem, amikor maguknak titulálták a SW BD megjelenést is, ahogy nem lesz nálunk Disney BD többet szerintem ez a sorozat is ennyi volt itt. Szerintem le kéne húzni a rolót , semmit nem tudunk semmiről, nem kommunikál velünk senki, ad hoc ra jelennek meg kiadványok. A cseheknél miért lehet tudni hónapokra előre mi lesz? Miért lehet ott különleges kiadás? Miért nem hagyta ott őket a Disney? Szóval ennyi, Szép napot :)
0
2016. május 15., vasárnap 11:39
Köszönöm, kipróbálom.
0
2016. május 15., vasárnap 8:52
De mukodik. Ez is meg lett beszelve. Allitsd be a lejatszod menujeben (nem a filmeben, ott majd utana) a menunyelvet, a hangot es a feliratot MAGYAR-ra. Utana a film menujebe valaszd ki a magyar szinkront (ne a film nezese kozben hanem a FOMENU-ben) es igy maga automatikusan hozzarendeli a forced (kiegeszito) feliratott. Ennyi az egesz es hidd el mukodik!
0
2016. május 15., vasárnap 2:30
Jó, hogy nem vettem meg. Sajnálom azokat, akik rosszul jártak. Javítani kellene az adatlapot a valóságnak megfelelően.
0
2016. május 14., szombat 23:56
Erre nem tudtak választ adni.
0
2016. május 14., szombat 23:36
Az remek, és valami hír nincs róla, hogy mikor lesz rendes verzió belőle? Gondolom, hogy megint 2 hónap, mert újra le kell gyártani....
0
2016. május 14., szombat 23:31
MM-ban már kb. két hete volt és egy nap után visszarendelték, vagyis nem most derült ki.
0
2016. május 14., szombat 23:27
Ha meg tudta a kiadó, akkor kiért küldte ki az Xpressnek? Meg akartam az összes évadot venni, de nem olcsó, és ezek után nem biztos, hogy fog érdekelni.. Ez a sok csúszás is zavaró, hogy hónapokig kell várni...utána meg jön valami más...
0
2016. május 14., szombat 23:23
De ezt már azelőtt tudták, hogy a kiadóhoz került? Elvileg pénteken jelent meg és azonnal átvettem! Hogy tughatta valaki 2 hete?
0
2016. május 14., szombat 23:21
Mármint az 5. Évaddal..kapcsolgatni kell a feliratot ki-be..
0
2016. május 14., szombat 23:20
Azzal sem vagyok megelégedve, azon meg nincs forced magyar felirat! Erre azért adhattak volna...
0
2016. május 14., szombat 23:18
Kedden viszem vissza, az Xpress még nem reagált. Gondolom, hogy majd kedden. De ilyet még nem rapasztaltam. A borító az magyar, de a kiadvány benne nem..Az összes lemez rossz :-(
0
2016. május 14., szombat 19:53
Ugyanez a forgatókönyv zajlott a True Detective 2-nél is, nem is számítottam másra.
most posts by TM
0
2016. május 14., szombat 14:17
De ezt már két hete tudják!!! A sw fórumon két hete jelezte valaki, hogy ez a probléma, és két hét alatt nem voltak képesek visszavonni a készleteket...

Vagy olcsóbb majd utólag cserélgetni a hibás példányokat, a többi meg rohadjon meg a kereskedőn?

0
2016. május 14., szombat 12:57
Az 5.-re szerettem volna cêlozni.
0
2016. május 14., szombat 12:43
Magyarországon legdrágább a kiadvány a többi piachoz képest. Pedig máshol igényes digipakban jelenik meg első körben. Még a TV-ben is 5.1 a magyar hangja, nem úgy, mint a DVD kiadásokon vagy a 6. évad BD-jén.
Ehhez képest még ennyit sem lehet elvárni, hogy a beleillő lemezek legyenek benne.
Fel kellene már fogni, hogy ez nem egy 990 Ft-os kategória, hanem egy komolyabb kiadás.
0
2016. május 14., szombat 11:38
Most aztán úszhatsz a boldogságban! :)
0
2016. május 14., szombat 11:16
Ha ez tényleg így van, akkor csak egy kérdésem lenne: hogy a fenébe sikerült ezt így összehoznia a kiadónak? Március közepe óta tudni, hogy meg fog jelenni. Két hónap alatt nem tűnt fel senkinek a Provideo-nál, hogy valami nem okés a magyar vonatkozásokkal?
0