Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2011. december 5., hétfő 14:25

Machine head, 2011 december 4, Birmingham

0
2011. szeptember 16., péntek 2:32
Úgy néz ki, lesz egy eladó VIP-álló jegyem, a novemberi Rammstein-koncertre.
most posts by TM
0
2011. augusztus 16., kedd 13:59
Csütörtökre beesett még egy szűcs Antal Gábor a helyi strandon, szombatra meg Zorán Siófokon, úgyhogy zenés nyári strandolós napfényes hetem van. :)
most posts by TM
0
2011. augusztus 14., vasárnap 12:17
Sziget, 4. nap: Kaiser Chiefs, 30 Seconds to Mars
0
2011. augusztus 13., szombat 15:00
Sziget, 3. nap: Skunk Anansie, Trentemoller, The Prodigy
0
2011. augusztus 13., szombat 2:11
Engem a Szigetből a tavalyi Kispál-búcsú után idén is a mínusz egyedik nap magyar szereplője érdekelt leginkább, de sajnos a Gesztivál (és a Balaton-átúszás is) a vakációm idejére esett.
Sebaj, szerdán a ZP-ben PUF, pénteken Bogláron Kiscsillag, vasárnap ugyanott Vad Fruttik majd lézersózott tüzijáték zárja a zenében gazdag hetemet.
most posts by TM
0
2011. augusztus 12., péntek 17:13
Sziget, 2. nap: Crystal Castles, The Chemical Brothers
0
2011. augusztus 11., csütörtök 13:53
Sziget, 1. nap: Interpol, Pulp
0
2011. augusztus 10., szerda 13:59
idei szigeten Deftones-ra megyünk :)
0
2011. augusztus 10., szerda 12:50
Sziget, 0. nap: Prince.
0
2011. augusztus 8., hétfő 16:58
SZIGET 2011: 10+2 kihagyhatatlan koncert/buli az idei Szigeten.
0
2011. augusztus 2., kedd 4:38
2011 augusztus 1. Zöld Pardon

Kiscsillag

Világbajnok koncert volt!
Mikor kedvenc fővárosi szórakozóhelyem színpadán megláttam Rátgéber László munkanélküli kosárlabdaedzőfenoménrockfrontembert már tudtam, hogy itt különleges estében lesz részem. Úgy is lett! A pocakos antisztár lehengerlő önironikus bűbájjal uralta a színpadot, melyen nem mellesleg bizonyos Lovasi és Lecsó fogta őt közre, s a három Ken-baba kórusban üvöltötte, hogy "Megjöttünk a nőkért!". Van ennél jobb? :) Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a mai al_ternatív zenei paletta egyik legprofibb csapata ők. Élőben sokkal dinamikusabban, cifrábban szólnak a nóták, pár hónap alatt is simán változik a hangszerelés, a dramaturgia, látszik, hogy a hiperaktív Lovasi és a zenei professzor Leskovics értően gondozzák és frissítik a repertoárt. A hobbizenekarként indult projekt igazi élvonalbeli sztárcsapattá nőtte ki magát, amiért a koncert minden pillanatában megdolgoznak, de nüansznyi izzadságszag sem árad a produktumból, itt minden hang egy élménnyel teli felfedezés. A számok szinte végtelenített egyvelegként szóltak, minimális összekötőszöveg, pikáns játék egy hófehér női bugyival, ami a színpadon landol, majd Lovasi fején köt ki. Sorakozik egymás után az Az a világ nincsen, a Country, a Légyszíves, a Teremőr, az Itt valahol, a Szomszéd, a Jó napot, a Jávor Pál, a Kockacukor, a Hú de sötét, az Állnak a férfiak, A pénz miatt stb. Mihalek Ábel és Ózdi Rezső tökéletes alapot adnak mindehhez, s amikor újból feltűnik Rátgéber és belecsapnak a Fishing On Orfűbe, akkor sokadszorra és végleg felrobban a hely, még én is ugrálni kezdek, pedig alapból nem igazán vagyok egy Hakapeszi, de ezt nem lehet szenvtelenül szemlélni. A Sirály balladisztikus dallamai hoznak némi melankóliát, de csak annyit, amennyi ideig szusszanunk cseppet, s jön a végső etap, benne a Russian In The School, amire a színfalak mögül még Lévai Balázs is előkerül, s Rátgébernek nyomja a vokált. A Fluorok és SP-k világában ennyi meglett külsejű és belsejű alakért még sehol nem sikítozott annyi bakfislány mint itt, bizonyítván a nagy igaz tételt, hogy a jó zene nem ismer (kaszt)határokat. Megkapjuk a legnagyobb slágereket is, felcsendül a rockverziós Ha én lennék és zárásképp a Van-e szándék mozgatja meg az ezres tömeget. Életem legjobb Kiscsillag bulija volt ez, ami után mi mást is lehetne üzenni a bandának - Örökre szívembe zártalak! :)
most posts by TM
0
2010. december 16., csütörtök 19:37
3990ft/db a jegy ára!
0
2010. december 16., csütörtök 19:36
eladó 2db tankcsapda jegy a szombati syma csarnokban tartandó koncertre! Érd: 06303277887! Személyes átvétel keleti-pu!
0
2010. december 16., csütörtök 11:53
Betegség miatt eladó 2db jegy a ma esti Papp László Sportarénás ÁKOS-koncertre.
VIP-álló 6000/db. Átvétel személyesen
06 30 227 9515
most posts by TM
0
2010. december 7., kedd 11:33
Recoil @ Szikra klub 2010.12.04.
0
2010. december 3., péntek 13:43
Az ajtót bezárom. :)
most posts by TM
0
2010. december 3., péntek 13:40
Nincs karácsony
0
2010. december 3., péntek 13:30
Ma este múltidéző buli lesz mifelénk

most posts by TM
0
2010. október 29., péntek 15:48

Ma este az A38-ban tartja régen várt albumának bemutatóját az egyik legjobb hangulatot koncertterembe varázsolni képes hazai zenekar a Magasvölgyi Underground. Az egykori Kaukázus együttes plusz a Megasztár 3-ból ismert Bocskor Bíborka előadását nem lehet elmesélni, mindenképp látni kell!
Olyan szeretreméltó hangulat árad az énekesnőből, mint amilyet az Amélie csodálatos életében pályája egyik legnagyszerűbb alakítását nyújtó Audrey Tautou plántált bele az arra fogékonyakba.
Óriási muzsika, aki teheti menjen és élvezze! :)
most posts by TM
0
2010. október 11., hétfő 16:23
Fúvószene... :D elég sok koncertre elmegyek, ha tudok. :)
0
2010. október 11., hétfő 16:18
Ez engem is érdekel.
Köszönöm, hogy szóltál!
0
2010. október 11., hétfő 16:14
Én lehet erre a hangversenyre elnézek...

Filmslágerek - másképp

A koncert programja:
1.    Johan de Mey feldolgozás: Moment for Morricone      
2.    Mancini: Rózsaszín párduc                                          
3.    Elmer Bernstein: A hét mesterlövész                            
4.    George Gershwin: Egy amerikai Párizsban                    
5.    Vujicsics Tihamér: Tenkes induló                                
6.    D. Arnold: A függetlenség napja                                  
7.    John Williams: Indiana Jones válogatás                        
8.    Deák Tamás: Macskafogó – Lusta Dick                      
SZÜNET
1.    John Williams: Star Wars Saga                                  
2.    John Williams: Schindler listája                                    
3.    Ennio Morricone: A profi                                            
4.    Monty Norman, Bono, Paul Mc Cartney: James Bond  
5.    John Williams: Terminál                                                
6.    Hans Zimmer: A Karib tenger kalózai                            
7.    Péntek-Orth: Filmzene válogatás
0
2010. október 5., kedd 12:06
Volt valaki Ozzy-n tegnap?
Mi volt, denevérek élnek még?
0
2010. szeptember 19., vasárnap 22:16
Placebo @ Papp László Sportaréna 2010.09.15.
0