Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2010. szeptember 13., hétfő 15:13
Pénteken Hauber Zsolt (ex Bonanza) zenélt nekünk a Pecsában, utána fényképezkedtünk :) Tetszett a 10 számos DJ set, meg is vettem a lemezét. A kép a dedikálás után készült.

0
2010. szeptember 6., hétfő 16:14
Én sem tudtam ... :(
0
2010. szeptember 6., hétfő 15:18
Én vettem meg a legutolsó jegyet :) Hónapokig agyaltam, hogy menjek, vagy se (érthető okokból aranyáron méri Cohen bácsi a koncertjegyeket - ha már a könyvelője kisemmizte, muszáj így biztosítania magának a nyugdíjat), de aztán arra gondoltam, hogy egyszer élek, és ő sem biztos, hogy mostanában újra turnéra indulna. Nem bántam meg :)
0
2010. szeptember 6., hétfő 14:27
Bakker! Ha ezt tudom, akár vonattal, de még gyalog is odamentem volna...
most posts by TM
0
2010. szeptember 6., hétfő 14:16
Tegnap este Leonard Cohen "házhoz jött": a szomszédos Szentmargitbányán (Soprontól 10 percre) lépett fel és persze nem hagyhattam ki. Azt gondoltam, hogy egy "kis vidéki hakni" lesz, de nem így történt. A 75 éves Cohen este 8-tól 11-ig egyetlen tíz perces szünettel nyomta végig az estét a fantasztikus zenészekkel együtt, aztán a visszatapsolás után még újabb háromnegyes (!!!) órás ráadást adott.
Amikor lement az utolsó tervezett szám, még hátraszólt a zenészeknek, hogy mi lenne, ha még egy dalt elnyomnának - mindezt egy kőfejtőben, éjfél előtt nem sokkal, szabadtéri színpadon 8 fokban.
Szinte a teljes repertoárt eljátszotta, és még 3-4 új dalt is hallhattunk.
Fantasztikus koncert volt, maradandó élmény.
0
2010. szeptember 6., hétfő 12:17
Nálunk meg "bányásznapnak" csúfolt hétvégi gagyi rendezvény volt, mely már csak halvány nyomokban emlékeztetett az egykoron színvonalas, gazdag kulturális és népművészeti kirakodóvásárral egybekötött városi megmozdulásra. Haverokkal az egyetlen színpad előtt futottunk össze, és míg dumáltunk, söröztünk, végigszenvedtük a vétekszámba menő V-Tech hakniját, melyet a Kefír nevű figura celebrált félpaybackről. Mit mondjak, borzalmas volt. Utána Kovács Kati következett, ugyancsak zenekar nélkül, mindössze a tisztességben megőszült Koncz Tibor szintetizátorozott mögötte. Kovács Katira persze nem lehet panasz, sőt, a jelenlegi formációját (melyet ő és a Qualitons nevű zenekar együtt produkál) nemzetközi szinten is nagyon erősnek tartom. Nyilván ez a "kombó" a szervezőknek sokkal kevesebbe került - kár érte.
Hogy még súlyosbítva legyen az élmény, térültemben fordultamban belebotlottam a nagybajszú Bokros Lajosba is, aki gőzöm sincs, hogy mit keresett a helyszínen. Mintegy rémálomszerű látomás, úgy vonult végis kísérőivel, s amerre elhaladt, mindenütt összesúgtak mögötte az emberek.
Csomag ezúttal nem volt nála, csak egy esernyő. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 6., hétfő 0:33
Tegnap Rúzsa Magdi énekelt kis városunk megszépült terén. Rengetegen voltunk, aztán ahogy elkezdett szemerkélni, majd esni, majd még jobban esni az eső, egyre csökkent a létszám:). Én kitartottam végig, ha már eláztam, akkor tök mindegy alapon, és nem is bántam meg:).
Magdi iszonyat jó, látni rajta, hogy mennyire élvezi az éneklést, a zenét, de így is kell ezt csinálni. A zenekar is odatette magát, jó kis bulit csináltak. És nem hagyható figyelmen kívül, hogy nem voltak épp csúnyák a fiúk, különösen igaz a basszusgitárosra:).
0
2010. augusztus 23., hétfő 22:34
Látta vki a szigetes Fear Factory-koncertet? Sajnos, én lemaradtam róla, mivel épp nyaraltunk, és hát a malacpersely is kiürült. 2006 láttam őket, de szívem szerint most is kimentem volna...
0
2010. augusztus 17., kedd 12:49
Die Antwoord, Muse, Sziget.
0
2010. augusztus 16., hétfő 10:24
Kb.: Egy órája értem haza a sziget zárónapjáról.  Drágának drága, de a három koncert amin kint voltam mindenképp megérte. Második kint töltött napomra meg a hangulat is megjött, kár, hogy éppen belelendültem volna erre vége a fesztiválnak.

Calvin Harris - Jó volt, csak sajnos elég rövid, de a közönség aktív volt ami sajnos nem minden koncerten van így.

Iron Maiden - Kifejezetten fasza volt, bár pár kedvenc számomat hiányoltam. Igazán nagy baj inkább a passzívabb közönség volt, persze nem álltak végig, de akkor is egy Fear of the Dark-nál nagyobb tombolást várok.

Muse - Tökéletes koncert, tökéletes lezárás. A jó zene aktív közönség és látványos fénytechnika már az elejétől meg volt,de amikor a rájátszásban elkezdték szájharmonikán játszani a Volt egyszer egy vadnyugatot......hát bazmeg én azt hittem én magam alá csinálok, aztán meg rányomják az egyik legjobb számukat (Knights of Cydonia). Zseniális.

Aztán még kb. 6-ig bulizgatunk. Szal nem bántam meg, hogy kimentem. Csak lehetne olcsóbb. (meg az az eső se kellett volna) Meg bevezethetnék azt a remek módszert ami Hegyalján is volt idén, hogy 200 Ft-t veszel visszaválthatós poharat, az eldobható sörös pohár helyett.

Sajna idén se bunge jumpingoztam, már kiakarom próbálni régóta, de 8000 Ft kurva sok pénz egy ilyen hülyeségre.

Szerencsére mindenféle atrocitás elkerült minket, csak Extasyt akartak egyszer eladni, de a szemét haverom nem engedte, hogy vegyek :D.

http://www.youtube.com/watch?v=j8WP7aOD_9Q
0
2010. augusztus 13., péntek 17:08
Hírös Fesztivál (naná, hogy Kecskeméten) jövő szerda este Kortársak koncerttel.
Ez az a csapat, ami egy évben alakult Kispálékkal, csak menet közben átaludtak 13 évet. :) Megöregedniük így is sikerült, viszont a zenéjük maradt olyan, amilyen volt. Aki szereti, annak hajrá, s közvetlenül utána a Pál Utcai Fiúknak is örvendezhet.

most posts by TM
0
2010. augusztus 9., hétfő 12:58
Csak jogdíjakkal foglalkozó cikkekben találkozom a riporter nevével.
Negatív figurát csináltak belőle több helyen is.Erről persze ő is tehet egy picit.
0
2010. augusztus 9., hétfő 12:58
most posts by TM
0
2010. augusztus 9., hétfő 12:51
most posts by TM
0
2010. július 31., szombat 15:45
Ma este n7-től Kapolcson, a Király-udvarban adunk koncertet.
Szeretettel várunk minden kedves betévedőt!

http://www.myspace.com/tenderfootbluesunit
0
2010. július 26., hétfő 4:51
Incognitóék elég tisztességeset játszottak a ZP-ben.
0
2010. július 26., hétfő 2:20
na azért:)
már majdnem kiugrott a szívem :)
0
2010. július 25., vasárnap 23:24
Valamelyik jegyrendelő oldalon láttam, a Budapest Sportarénában lesz. Igen, elsőre félreérthető volt, bocsi:).
0
2010. július 25., vasárnap 23:09
Letz Zep / Led Zeppelin tribute
0
2010. július 25., vasárnap 23:07
a led zepp info honnan van?
0
2010. július 25., vasárnap 22:59
Partnereket keresek:
09.09. Uriah Heep koncert - Fezen
09.24. Led Zeppelin - Budapest
A jegyrendelés miatt minél hamarabbi jelzést kérek, ha valaki velem tartana, vagy én csatlakozhatnék.

nagira@freemail.hu
ciccnyog@citromail.hu
0
2010. július 21., szerda 13:37
A budai Kobuci Kertben rendezett ma esti Quimby koncertre keresek 1 db jegyet.
30 227 9515
most posts by TM
0
2010. július 20., kedd 21:15
Crying in the rain szerintem is lehetett volna, de így is tökéletes volt!!! :)

Sajna nem tudok menni Németo-ba A-ha koncertre, pedig szívesen tenném, már idén voltam, és eléggé kiköltekeztem magam, mondjuk akkor Düsseldorfig mentünk egy Mode koncertért XD
0
2010. július 20., kedd 0:46
Szerintem is nagyon jó koncert volt, bár ezeket a számokat még előadhatták volna:
Train Of Thought
Touchy!
You Are The One
Crying In The Rain
Angel In The Snow
Shapes That Go Together
Lifelines

Az viszont mindenképpen dicséretes volt hogy a Scoundrel Days-ről néhány olyan számot is előadtak amelyek nem voltak slágerek, de nekem nagy kedvenceim.
0
2010. július 20., kedd 0:30
Azt meghiszem. :)

Gondolkodom, hogy utánuk megyek ősszel németbe, mivel kimaradt az autogramkérés és a fotózkodás. Sajna későn derült ki, melyik hotelben szálltak meg... :S
0