Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2010. május 20., csütörtök 21:23
Egy magas dobogóról írok, ahonnan belátni a terület nagyját, a laptopot fújja a szél, a többszöröződésért szíves elnézést kérek! :)
most posts by TM
0
2010. május 20., csütörtök 21:11
Tulajdonképpen Te hány Pannónia Fesztiválon vagy jelen? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. május 20., csütörtök 20:58
Üdv mindenkinek a várpalotai Pannónia Fesztiválról!
Ha minden jól megy, akkor egész hétvégén itt fogom rontani a levegőt. :)
most posts by TM
0
most posts by TM
0
most posts by TM
0
2010. május 16., vasárnap 11:21
Köszönöm.
0
2010. május 16., vasárnap 2:18
Az egész nyitány annyira intenzív volt, hogy hirtelen fel sem fogtam mi történik :)

Sötétség a színpadon, szól az Ecstasy of Gold, bámulom a kivetítőket, aztán BUMMM! Hirtelen fényáradat már Lars ugrik a dobok mögé, mindeközben a pofámba kapok pár deci vizet (vagy ki tudja mit hajított be) és indul a Creeping Death...vele együtt a pogo is. És mindez kb. 1 másodperc alatt. HIHETETLEN DURVA VOLT!!! Újra át akarom élni! A legközelebbi koncertig minimum videón.
Bár hamarabb születtem volna 10-15 évvel, ott lettem volna az összes magyar koncerten az tuti :D
0
2010. május 16., vasárnap 1:45
Amikor a tegnapi Metallica koncert elején bejött a Morricone feldolgozásuk és a kivetítőn megjelent Eastwood már tudtam, hogy ez fasza koncert lesz és nem tévedtem mert nekem kurvára tetszett, pedig nem vagyok hatalmas rajongó.

A koncert csúcspontjai meg egyértelmüen a Master of Pupets és az Enter Sandman volt.

És ez még semmi gyerekek mi lesz még itt a nyáron.

május 28: KISS - na ezt kurvára várom, hiába a Metallica elismertebb és tényleg jó zenekar de a KISS engem sokkal jobban szórakoztat.

július 16: Mötorhead

augusztus 14. Iron Maiden - na de szomorú voltam mikor 2 éve lemaradtam róluk mert külföldön voltam, szerencsére idén pont 13-ára érek haza.

Kár, hogy Musera valószínűleg már nem lesz pénzem menni, de így is több mint elégedett lehetek.
0
2010. május 16., vasárnap 0:12
Ha minden igaz, ezek mentek:

The Human Instrument
Radio Girl
Hallelujah Goat
Sad Man s Tongue
BOA
Mr. & Mrs. Ness
I Only Wanna Be With You
Guitar Gangsters & Cadillac Blood
Pool of Booze Booze Booze
Still Counting
0
2010. május 15., szombat 23:32
Jó volt olvasni, hogy valaki élvezte is a koncertet. Néhány tárgyi tévedéstől eltekintve jó lett az írás. Kint voltam 93-ban és 99-ben is az MTK pályán a koncertjükön és nagyon vártam már, hogy végre ismét élőben láthassam a bandát. Jó volt (k..va jó volt) és remélem tényleg nem kell újabb 11 évet várni a következőre.

Egy Volbeat setlistet valaki tudna írni vagy legalább az első szám címét? Még sosem hallottam a bandáról, de kellenes benyomást keltettek. Az első banda nagyon felejtős, bár lehet csak rossz napot fogtak ki és persze az elég tetemes csúszás sem tett jót a megítélésüknek.
0
2010. május 15., szombat 23:32
Itt gyön a köcsög.
Nekem sajna nem jött be a tegnapi Metallica koncert. Igaz, hogy nem is emlékszem belőle túl sokra. :(
A setlist nagyon nagyon jól lett összeállítva, erre igazából semmi panasz nem lehet, viszont nekem nem tűnt túl hangulatosnak az egész. A legtöbb számnál úgy tűnt, mintha végigdarálták volna gyorsítva (sőt, itt-ott egy-két ütemet kihagyva) őket. Ami az überpontos Metallicánál igencsak gyengíti a hatást. Egy Exploitednél lehet h bejön, de itt szétesett a dolog, ezek a számok (elsősorban a régi nagy klassszikus slágerekre gondolok) annyira precízen vannak felépítve, hogy összedőlnek, ha így végigrohannak rajtuk.
Persze lehet hogy ezt energikusságnak kellett volna felfognom, meg az is biztos, hogy akik itt pozitív beszámolókat írtak, azok sokkal józanabbak voltak nálam, szóval végülis lehet, hogy csak így jártam.
Hetfield viszont tényleg jó fej volt, és a koncert végi Motorbreath nekem is nyújtott valami pozitívat.
0
2010. május 15., szombat 22:10
Az a-ha kötelező lesz júliusban, főleg mert a búcsúturnéjukkal jönnek.

Csak tegyék már ki, mennyiért vesztegetik a tiketteket... :D

Sajnos csak most jönnek, korábban is lehetett volna, 2005-ben Bécsig elmentem miattuk, életem egyik meghatározó zenei élménye volt. :)))
0
2010. május 15., szombat 21:20
Barátosnőm beszámolója a Metallica koncertről: Fan-fucking-tastic Metallica!
0
2010. május 15., szombat 19:37
:))) Ha érdekel, akkor lesz A-ha koncert július 14-én, és Placebo szeptember 15-én :)
0
2010. május 15., szombat 19:32
Szívesen! :)
most posts by TM
0
2010. május 15., szombat 19:30
Azért jó, hogy volt kinek elpasszolni a jegyet :) Amit aztán az enyémmel együtt elpasszoltam a Zolinak (jegyüzér) és kaptunk cserébe két tiszteletjegyet, amik a Stefániás oldalra szóltak :) Így nem volt gond együtt bemenni, mert amúgy probléma lett volna belőle szerintem... És kösz, hogy gondoltál rám jegy ügyben! ;) És nem volt rossz a koncert!!!!!!!!!!!!! Szerintünk..........
0
2010. május 15., szombat 19:27
Igazából nem rászervezés történt. csak nem akartam túl bulváros lenni. A konertre készülődő társaságunk egy részével nézeteltérésem támadt, s így nem kívántam egy levegőt szívni velük. Mivel elsősorban a haverok, a társaság miatt mentem volna (nekem a Metallica a Load óta múló emlék) így pont az nem alakult úgy, ami a szándékot indukálta. Most, hogy olvasom a beszámolókat, még annyira sem bánom, mint tegnap.
most posts by TM
0
2010. május 15., szombat 18:10
A tegnapi Metallica szerintem nagyon állati volt... mindenem fáj, a bokám, a vádlim a hátam, a talapim... :)

[img]http://www.setlist.fm/widgets/setlist-image-v1?id=6bd4deba" alt="Metallica Setlist Puskas Ferenc Stadium, Budapest, Hungary 2010, World Magnetic " style="border: 0;" />
| More Metallica setlists
0
2010. május 15., szombat 17:34

"...ma már az egyik legrosszabb (stúdió és élő) és messze a legtúlértékeltebb zenekar."

gondolom, ez a vélemény nem a tegnap esti buli közben alakult ki benned! akkor viszont nem értem hogy mit kerestél ott, úgy hogy 13000 Ft-ot kellett letenni egy jegyért...

a másik pedig, hogy nem igen találkoztam az utóbbi közel húsz évben olyan Metallica albumról szóló kritikával, ami kifejezetten pozitív hangvételű lett volna, vagy egyenesen dícsérte volna az éppen aktuális lemezt (kivéve a legutóbbi Death magnetic-et)! akkor hol van itt a túlértékelés?
0
2010. május 15., szombat 16:58

ez szép és jó, tiszteletben tartom hogy neked ez egyáltalán nem jött be, de gondolj azokra, akik Seattle-ben és San Diego-ban, sőt még a 90-es évek elején Budapesten megrendezett koncerten sem lehettek ott és mondjuk még életükben nem látták élőben a Metallicát, de szeretik őket!
szerintem nekik meg a két általad említett amcsi koncert nem ér egy rakás sz*rt se! hiába profi, ha csak TV-n lehet megnézni...
0
2010. május 15., szombat 15:25
Remélem a tegnapi buli után mindenki számára világossá vált, hogy az egykor valóban a legjobb 5-be tartozó Metallica ma már az egyik legrosszabb (stúdió és élő) és messze a legtúlértékeltebb zenekar. Rakás szart nem ér az egész. Egy Metallica koncert nem 13ezret, de 13ft-ot nem ér. Az járt jól aki elfelejtette és rászervezett (ez azért milyen már) majd elpasszolta a jegyét. Akinek valami teljesen érthetetlen oknál fogva tetszett amit látott-hallott, ajánlom megnézésre a klasszikus Seattle és San Diego koncerteket, majd fejben egy gyors összehasonlítás, és.
0
2010. május 15., szombat 11:05
metallica: elszámolok, beszámolok.

0
2010. május 12., szerda 11:51
Eladó 1 db Metallica-koncert állójegy Ára: 13500 Ft.
Tel. 30 227 9515
most posts by TM
0
2010. május 10., hétfő 15:27
Elképzelhető, hogy nem tudok elmenni Metallicára. Teljesen kiment a fejemből, s rászerveztem mást arra a napra. Ha esetleg érdekel valakit, egy olcsó állójegyem van rá.
most posts by TM
0
2010. május 5., szerda 15:10
Komáromi Napok 2010 május 1.

Révkomáromban szombat este egymást követte a Csík Zenekar, a Quimby és a Kiscsillag.
Öröm volt látni, hogy a zenészek mennyire jól elvannak egymással a színfalak mögött, a színpadon kívül is. Kiss Tibiék fel-alá sertepertéltek a Csík koncertje közben, figyelték az éppen futó produkciót, ahogy Lovasi is a helyszínen volt. Ő amúgy egy külön szám, mindenkivel leállt marháskodni, messziről látszott, hogy hiperaktív a pali, a környezetében lévők fél percen belül dőlnek az előadásmódjától, sztorijaitól, még a fotóssal is úgy találta meg a hangot, mintha puszipajtások lettek volna vilégéletükben. Aztán jött az első feldolgozás, Csíkék játszották a "Senki nem ért semmit" című Kispál bluest, Lovasi pedig még mindig lent szórakoztatta környezetét, ám a "Csillag vagy fecske" már az ő közreműködésével szólalt meg, s a Klapka tér az eddiginél is jobban bemozdult az eseményre. A "De szeretnék" szintén hatalmas siker volt. Sajna a "Múlató" ezúttal elmaradt, ám rögtön érkezett a "Most múlik pontosan", a kissé szégyenlősen szinpadra ólálkodó Tibivel, persze alaptalan volt a póz(?), óriási együtténekléses perceket produkált zenész és közönség. A zenekar egyébként az egykori és mai Magyarország minden területéről szállított talapalávaló muzsikát, s az egyébként sem érzékelhető országhatárok a hangjegyek bűvöletében még jobban semmivé foszlottak. Szlovák és magyar egy masszába gyúródva élvezte a zene ünnepét.
Ezután rövid átszerelés és kezdett a Quimby. Mit mondjak, életem egyik legdinamikusabb, legélveztesebb koncertjét láttam tőlük. A mai slágerek mellett egy csomó régi számmal, felszabadult Tibivel, a mikrofonhoz is odakotnyeleskedő Mikulival, gumilabdaként pattogó Líviusszal és egy olyan lehetetlenül hosszú Bordély boogieval, hogy már azt hittem, hogy begörcsöl a tombolástól a lábam. :)
Az együttesek napját (estéjét, éjszakáját) egy parkkal elválasztott és hatalmas sátorba burkolt másik színpadon a Kiscsillag zárta. Őket még sosem láttam élőben, s most sikerült faragnom eme nehezményezhető állapotomból.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy a genetikailag félrecsúszott Lovasi bolond szövegére bazsevált rockandroll, blues, ska, rock és kitudja még milyen műfajú hangkavalkádra ennyire zúzni fog a nagyérdemű. Basszus, olyan életkép volt a színpad előtt, mintha nemtomkik nyomták volna a porondon. Óriási volt a hangulat, Lecsó hol a gitáron, hol a billentyűkön virtuózkodott, a basszeron az ős-Kispálos Ózdi Rezső pengézett, míg a keverőpultnál nem kisebb figura munkálkodott, mint a Kispál és a Borz billentyűse, Dióssy Ákos. Még Kiss Tibiék is átjöttek, hogy lássák Lovasiékat. Aztán a sokadik ráadásként eljátszott Feketemosóval véget ért a buli. Némi hekk és sültkolbász után vissza a Klapka térre, ahol Locomotiv GT Tribute ment élőben. Az Európa Udvarban békésen iszogatott Lecsó, s az addigra már eléggé "megfáradt" Lovasi. Haverom, aki hozzám hasonlóan ezer éve PUF-rajongó, hosszan beszélgetett Lecsóval. Végezetül pedig az egy eurós sörök garmadájától megfáradt társaság a hajnali első vonattal hazafelé vette az irányt.

Kuriózumként következzen egy olyan nagyon régi Csík nóta, melyet egy színpadon, egyidőben adnak elő az eddig többször felemlegetett mágusok. :)

most posts by TM
0