Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2009. december 15., kedd 16:04
20 éve...

0
2009. december 15., kedd 15:33
köszi :)
nekem csak annyi bajom van a jeggyel, hogy ferdén van nyomtatva. de nem baj...örülök, hogy egyáltalán van :)

amúgy a setlist közzé van már téve, vagy kb. mikor várható?
0
2009. december 15., kedd 15:23
Remélem holnap még lesz az állóhelyre.
0
2009. december 15., kedd 15:12
fogy
most posts by TM
0
2009. december 15., kedd 15:10
Nekem eggyel hátrébb van jegy, de nem gond, mert átlátok a fejetek fölött. :)
most posts by TM
0
2009. december 15., kedd 15:07
gratula.
viszont ronda a jegy, mint az összes texes. 20ért vmi szépet is csinálhatnának :)
ott találkozunk...:)
0
2009. december 15., kedd 14:32
Éééééés MEGVAN! :)

Bár először közölték velem 10:40-kor, hogy 20 perc alatt elfogyott az összes kiemelt állóhely-jegy (országos szinten), így szomorúan indultam haza. Majd útközben betértem egy helyi CD/DVD boltba, hátha árusítanak jegyet...hátha van félretéve. Hát nem volt. Viszont a boltos srác volt olyan rendes, hogy felhívta egy jegyárus ismerősét és megszerezte nekem az utolsó jegyet. Hát mit mondjak...örültem, mint majom a fa**ának :D
0
2009. december 14., hétfő 22:10
Köszönöm a felvilágosítást kollegák! :)
Akkor kíváncsian várom a holnapi napot a jegy árak kapcsán.
Azt hiszem egy huszast rászánhatok egy ilyen élményre. Lehet többet nem lesz ilyen lehetőség...
Eredetileg Rammstein volt betervezve, de valószínüleg a kettőt már nem bírja el a pénztárca, a Metallicától pedig sokkal több számot szeretek (bár a Death Magnetic album eddig nem nagyon szólt nálam...ideje pótolni)
0
2009. december 14., hétfő 19:22
szerdán a hajó fedélzetén lépnek fel russlandból a  ska zene nagymesterei a   russkaja

jegyár : 2500 ill. 3000 ft
nagyon jó lesz :)
0
2009. december 14., hétfő 18:32
A Puskás nem ilyenekre lett kitalálva, aki normálisan akarja élvezni a koncertet és nem   60 méterről sasolni az próbálja megvenni a legdrágább jegyet. Max. nem vesz hetekig dvd-t bd-t :)
0
2009. december 14., hétfő 18:27
Eddig két Metallica koncerten voltam, mindkettő az MTK pályán volt. Az elsőnél volt elkerített rész a színpad előtt. Ennek előnye volt, hogy közel lehettél, de ha akartál, akkor hátramentél a korláthoz és akkor kicsit nyugodtabban lehetett élvezni a zenét, mivel meghatározott számú néző mehetett be oda. Nem volt árkülönbség, érkezési sorrendben engedtek be oda, volt valami karszalag, ha ki kellett menni, akkor is visszaengedtek. A másodiknál nem volt ilyen és közvetlen az első korlátnál álltunk. A kezdéskor itt semmit nem lehetett csinálni, csak túlélni, akkora volt a nyomás hátulról. Nagy nehezen kikeveredtem, pár tíz sort hátramenve a zene is jobb volt, meg nem nyomtak agyon a barmok. A látványból nem vesztesz semmit, persze nem az utolsó sorban kell állni.
0
2009. december 14., hétfő 18:14
Pár éve divat, hogy a színpad előtt elkerítenek egy 15-20 méter vastag placcot.
Ezt azzal magyarázták, hogy ez balesetvédelmileg így biztonságos, mert így nem nyomják egymást agyon a rajongók.
Arról ugan nem szól a fáma, hogy az ilyen megfontolásból felhúzott vaskerítés mögött állót mi védi meg attól,
hogy a mögötte felgyülemlő sokezer ember ne passzírozza bele a rácsok közé, de ezen az apróságon tényleg ne okvetlenkedjünk.
Eleinte az volt a módi, hogy egy állójegyár volt, s a gyorsabbaknak jutott a jobb hely, a többieknek meg az elsők mögött.
Igenám, csak valaki kitalálta a frankót, hogy ha már felparcellázák az ácsorgásra szánt placcot,
akkor az emberek elrendezését miért ne dönthetné el a dagadtabb pénztárca a gyorsabb láb helyett,
merthogy utóbbi szelektációval még plusz lóvét is lehet akasztani.
Ebből aztán villámgyorsan olyan nagy egyetértés lett világszerte, amiről az eszperantó nyelv még ezer év múlva sem álmodhat.
Magyarul, fizess ki másfélszeres álló helyet, ha jó állóhelyet akarsz.
Persze még ebbe a gondosan megtervezett humánus intézkedésbe is becsusszan néha a disszonancia, mint legutóbb a Madonna-bulin,
amikor elfelejtettek külön bejáratot nyitni a kiemelt állóhelyeseknek, így aztán együtt heringezhettek a Gold-jegyesek, meg a lelátón távcsövezők.
Volt is nagy anyázás, jogosan.
most posts by TM
0
2009. december 14., hétfő 17:55
Hello!

Nem igazán voltam még ilyen nagyobb koncerten, de erre mindenképp el akarok menni. Az lenne a kérdésem, hogy a két (vagy több) féle hely között milyen különbségek vannak? Romlik az élmény az olcsóbb jeggyel?
0
2009. december 14., hétfő 17:10
Szerintem is az, de ez van. Most a Chris Reára vettem meg a jegyet, de a karácsony miatt most több jegy vásárlás már nem fér bele :( Reménykedem, hogy az olcsóbbikból még jut.
0
2009. december 14., hétfő 16:43
Legnagyobb élőzenei gazemberség az állóhelyek anyagi diferenciálásának bevezetése.
Rohadjon meg, aki kitalálta!
most posts by TM
0
2009. december 14., hétfő 16:25
Azta, na asszem én beérem a mucsai álló jeggyel. :) Feltéve ha még kapok majd januárban, most már nincs rá való keret. Kösz az infót!
0
2009. december 14., hétfő 14:38
metallica
kiemelt álló 20.000
sima 13500

nagyon sok az a 20 000 de olyan kéne :)
0
2009. december 12., szombat 16:25
Kissebb csápolás lesz a talicskán. :)
0
2009. december 11., péntek 23:42
http://www.livenation.hu/event/10100/metallica-world-magnetic-tour-10-tickets
0
2009. december 11., péntek 23:41
2010. május 14. - Metallica Budapesten a Népstadionban!
0
2009. december 11., péntek 17:36
Valaki hallott már infót Metallica jegyárakról?
Csak annyit sikerült kideríteni, hogy dec 15. kedd de-től árulják.
most posts by TM
0
2009. november 28., szombat 13:27
Ma délután kettőkor Fehérváron Halász Judit koncert lesz, ha valakit érdekel, még nem késő eljönni! :)
most posts by TM
0
2009. november 24., kedd 18:12
Na, örülök, hogy ennyien jönnek innen is:)
A kép tényleg kicsit nagy lett :)
0
2009. november 24., kedd 15:35
Nahát, ilyenem nekem is van... :-)
0
2009. november 24., kedd 15:28
Nekem is ilyenem van, lehet egymás mellett fogunk majd csápolni...
0