Én holnap Kiscsillagra megyek.:) Jut eszembe, Lovasi is énekelt már Tankcsapdát, ami viszont jobb lett az eredetinél! https://youtu.be/w1PKCRzAwog
most posts by TM
0
2018. április 6., péntek 2:23
3448
Rutinból levágott profi műsor, szívvel. Ez az első ami eszembe jutott. Szünet nélküli tombolás és jókedv. Talán a hangom is visszajön holnapra. Életem legjobb koncertélményei közé került be. Remélem nyáron a Priest is ennyire fog tetszeni.
0
2018. április 6., péntek 2:12
8260
-s +n és úgy rendben van. :) (és nem a számban)
Persze ízlés dolga. Én imádom.
De itt szerintem azt érdemes nézni, hogy ha a TCS énekel Metallicát, az nem nagy szó... no de fordítva? Ügyes volt a TCS menedzsmentje.
0
2018. április 6., péntek 1:50
52684
Ebben a verzióban sem lett jobb szám... :)
most posts by TM
0
2018. április 6., péntek 1:42
8260
Bazzeg, ezek eljátszották az A legjobb mérget a Tankcsapdától... :)
A "black album" nekem LP-n van, a Load-Reload pedig kazettán, de csak volt, mert nem tetszettek. :)
most posts by TM
0
2018. április 6., péntek 1:21
8260
:) Neked is megvannak kazettán? :P
0
2018. április 6., péntek 0:50
8977
A mai Metallica koncert kapcsán beszélgettem pont erről egy haverommal és szóról-szóra szinte ugyanezt mondtam neki. Szóval én is totálisan egyetértek veled! :)
0
2018. április 5., csütörtök 21:43
52684
Akár én is írhattam volna, ugyanezt érzem.
most posts by TM
0
2018. április 5., csütörtök 21:21
1333
Ha csak a hangzás volna...
A "Ride the Lightning" a mai napig a banda, és a világ egyik legjobb lemeze. Ám a fekete albumot követően, amit alkottak, az finoman szólva is felejthető.
Pedig én aztán nagy rajongó voltam... a "Load" is, és a "Re-Load" is megvan kazettán (!!!)... Előbbit talán háromszor voltam képes végighallgatni, utóbbin pedig talán a harmadik dalig bírtam. Borzasztóan gyenge alkotások. A folytatásra már nem voltam kíváncsi.
Számomra a fekete albumnál megszűnt létezni a zenekar. Szerencsére van sok jó csapat, akiket érdemes hallgatni manapság is. :)
0
2018. április 5., csütörtök 21:05
136
De voltam még sok együttes koncertjén:pl Scooter,na ők nagyon jók voltak az elején,de mára annyira "unlmassá" váltak,hogy nem megyek a koncertjükre!az unalmas alatt azt értem,hogy szinte mindig ugyanazokat a trackeket játszák,és ami számomra a legborzasztóbb,hogy inkább a 2002-utáni zenéket hozzák előtérbe...Pedig szerintem és más szerint is,sokkal jobbak voltak a régebbi zenéjük!!!Ami még jó volt az a Prodigy!Őket láttam 2x de elképzelhető,hogy idén is elmegyek a koncertjükre!
0
2018. április 5., csütörtök 20:55
136
Én többször Faithless koncerten voltam,az utolsó alkalmak kivételével mind lenyűgözött!Tökéletesen kikapcsolta az agyam erre a másfél órára míg zenéltek!az utolsó alkalmak valószínűleg azé nem voltak a legjobbak,mert érezni lehet,hogy halad a kor felettük...De a Depeche Mode-ra mindenképp kíváncsi leszek a nyáron!!!:)
0
2018. április 5., csütörtök 19:35
3448
Nàlam az első 2 album a favorit. De mindegyiken találok számomra kedves számot.
Ma este is szerintem a klasszikusokat fogom jobban várni.
0
2018. április 5., csütörtök 19:24
8260
Én meg kicsit pont fordítva gondolom, kicsit Nirvana effektussal: azzal és azóta, hogy a Fekete album-Load-Reload trióval felértek a csúcsra, mintha kényszeredetten próbálnának valami olyasmit csinálni, ami kevésbé populáris, kevésbé slágeres (kevésbé hallgatható).
Csak valahogy ez a nyers, trashes Kill em all hangzás ma már nem működik. Aztán lehet, csak nálam nem.
0
2018. április 5., csütörtök 19:08
111
Én megyek haverral a Metallica-ra.
0
2018. április 5., csütörtök 19:07
1848
Én már azt látom, így az évek sodrásával együtt, hogy az, ahogyan egyre népszerűbb lett a banda, az egyben a lassú halálát is jelentette. Számomra sem olyan a Metallica, mint amit mondjuk 15-20 éve vagy még korábban jelentett. Úgy lett egyenhangzású, hogy megpróbált mindenkinek megfelelni, ez pedig hiba.
El tudod képzeni, ez, akkor, ott milyen libabőr volt?? :)
0
2018. április 5., csütörtök 18:32
52684
Szerintem vagy Bye Alextől A Kedvesem vagy Kis Grofótól a Bulibáró.
most posts by TM
0
2018. április 5., csütörtök 18:23
3448
Tankcsapda szám lesz. Sosem voltam velük kibékülve. Még a Tavaszi szél is jobb lenne.
0
2018. április 5., csütörtök 17:50
8260
Hááát.. ha még esetleg lett volna jegy egy éve... talán. Bár, megmondom őszintén, az új lemezt azóta sem voltam képes megszeretni, sőt befogadni sem. Ez a túlvezérelt dob, ez a garázs rock feeling, ami a st. Angeren kezdődött, nekem nagyon nem jön be.
Tök jó példa rá, hogy néhány dalt néhány rajongó megcsinált a korábbi lemezek hangzásával és úgy tök jók voltak - szóval... nem a dalokkal, nem a Metallicával van bajom, hanem ahogy megszólal.
Amúgy kíváncsi leszek, ma mit játszanak, Bécsben az Amadeust nyomták el a Falcotól, Prágában meg valami csehszlovák ősi népdalt.