16.03.2010 Ungarn Budapest Papp László Budapest Sportaréna Elég jól inul a jövő év:) Depeche Mode Nitzer Ebb Rammstein :)
0
2009. október 19., hétfő 14:04
16970
Egyáltalán nem ismerem ezt a zenekart, és köszi, biztos meglesz a jó szórakozás, főleg ha meglesz a kordon is. :) Majd gyúrok a rövidtáv-futásra. :)
0
2009. október 19., hétfő 14:03
16970
Csak tegnap láttad, akkor nagyon le vagy maradva :) Már május óta árulják a jegyeket, az álló megint 2 hét alatt elfogyott, még ülő van azt hiszem. :) Jó újévi meglepi lesz, év első koncertje január 11.
0
2009. október 19., hétfő 12:05
52684
Az a szép ezekben a dalokban, hogy egy csodálatos előadó és egy csodálatos szövegíró a mi csodálatos anyanyelvünkön úgy tudják megszólaltatni a máshonnan tán ismert dallamot, hogy az sokkal jobban bennsőbe ér. Nem titkolják el, hogy némelyik dal más komponistáé, de onnantól kezdve, hogy Dusán és Zorán na meg a többi nagyszerű zenész által interpretálódik a dolog, már sokadrangúvá válik, hogy az eredeti előadó Leonard Cohen, Billy Joel, Sting, a Dire Straits, az Ugli Kid Joe, Cat Stevens vagy éppen Chris Rea. Úgy gondolom, hogy büszkék lennének e hozzájuk is méltó előadásra, ahogyan például Presser is az lehet, amiért a Gyöngyhajú lányból világsikert csinált a Scorpions. Nincs azzal az ég világon semmi baj, ha remek dallamok és magasztos, érett gondolatok együvé válnak. Az élmény, az üzenet a lényeg.
most posts by TM
0
2009. október 19., hétfő 11:43
4792
0
2009. október 19., hétfő 11:19
52684
most posts by TM
0
2009. október 19., hétfő 10:36
4792
Tegnap láttam egy hirdetést, miszerint a depeche mode jön jövő év elején is magyarországra... lassan eljutunk oda, hogy "fenyő nélkül nincs karácsony", "depeche mode nélkül nincs új év"... :)
0
2009. október 19., hétfő 9:33
17243
vicces banda. azt hiszem, tavaly láttam őket szigeten. olyan muzsikát játszanak, ami már a nyolcvanas években is megmosolyogtató volt. ettől függetlenül jó szórakozást hozzá! :)
0
2009. október 19., hétfő 9:30
16970
Nitzer Ebb Budapesten
A Nitzer Ebb lesz a DM előzenekara a január 9-én Berlinben induló európai turnén, így hazánkban is láthatjuk a Brit EBM csapatot január 11-én. A Nitzer Ebb nem először szerepel előzenekarként depeCHe MODE turnén, hiszen 1987-ben az európai, míg 1990-ben az amerikai turnén kísérték a bandát.
Reméljük hallhatjuk majd többek közt, a Join In The Chant, Fun To Be Had vagy a Getting Closer Nitzer Ebb himnuszokat.
0
2009. október 19., hétfő 6:13
52684
ZORÁN Tatabánya 2009. október 18.
"Gyere velem, mert jó Gyere velem, mert kell Kell összebújni még valakivel
Gyere velem, ne várj Gyere velem, mert szép Szép lelkesedni még valamiért"
A fenti sorok duruzsoltak a fejemben, amikor csütörtökön meggondoltam, s úgy döntöttem, hogy mégis elmegyek a hétvégi Zorán-koncertre. Májusban ott voltunk a MüPában tartott nagy bulin, s tudtam, hogy az ott játszott repertoárra épül az őszi turné is, de úgy éreztem, hogy Zorán dalaiból sosem lehet elég. Úgy éreztem, hogy fontos az együttlét, a bő két órányi összetartozás, hogy a színházteremnyi helyen a lelkek felemelkedjenek, összehajoljanak. Merthogy egy jó Zorán-estre ez jellemző, márpedig rossz előadása nem szokott lenni. A mostani sem volt az.
"Jó így, hogy újra itt vagyunk Jó így, hogy kicsit hallgatunk ... Jó így, hogy nevetni, meg sírni is tudunk És még mindig emberből vagyunk"
most posts by TM
0
2009. október 9., péntek 14:09
16970
Sziasztok!
Pár rajongóval az az ötletünk támadt, hogy aki jön a 2010-es januári Depeche Mode koncertre, az hozzon magával egy koronát, teljesen mindegy, miből készül, lehet akár igazi is , és amikor megszólal az Enjoy The Silence, mindenki tegye föl a fejére, és úgy tomboljuk végig a számot. Biztos tetszene a fiúknak, és nekünk is nagy emlék lenne. És egy másik rajongótársunk azt találta ki, hogy amikor Dave felkiált, hogy “Good Evening Budapest”, az egész tömeg visszaordítson neki, hogy “Good evening Depeche Mode” Mit szóltok? Jó lenne, ha minél több ember benne lenne ebben az ötletben, és aki benne van, az próbálja terjeszteni, hogy mindenkihez eljusson !! :)
Szombaton Tatabányán állítják fel a Tankcsapdát! A már lassan Amerikban is nagykorúnak számító zenekar egy furcsa döntéssel abban a kis pár száz férőhelyes művházban lép fel, (s nem a többezres férőhelyű csarnokban), ahol akkoriban hallhattuk őket zenélni, mikor ilyesmi slágereket nyomtak:
Mielőtt a gesztus és a nosztalgia párássá tenné szemünket, kijózanítólag hat a plakát sarkában virító háromezer ficcses jegyár. Na ja, az akkor a tizedébe került. De legalább még vannak és jönnek, ne legyünk telhetetlenek!
most posts by TM
0
2009. október 5., hétfő 20:09
52684
Bővebben annyit így bő két hét után, hogy beindult az emberi léptékű őszi koncertturné, ahol egymás letaposása nélkül, klubszerűen lehet élvezni a muzsikát, ami a megszokottakon felül attól is nagyszerű, hogy frissítettek a repertoáron, bekerültek korábban nem játszott dalok is, meg olyan kevésszer hallható újak, mint pl. a J.J. Cale. Érdemes böngészgetni az együttes honlapját, mert folyamatosan bővül a koncerthelyszíneket taglaló rovat. Quimbyvel kapcsolatos hír még az is, hogy ősszel és tavasszal is kapunk tőlük új albumot, s ha még ez sem lenne elég, érkezik egy DVD is! :)
most posts by TM
0
2009. szeptember 19., szombat 5:51
52684
QUIMBY
Wigwam
ISTENI!!!
most posts by TM
0
2009. szeptember 17., csütörtök 10:58
16970
Gerike és mindenki, aki ott volt. Készül a 2009-es DM koncert Multicam változata, már néhány szám a Youtube-on megtekinthető :) Ez az In you room állat lett, kíváncsi leszek, hogy a koncert végét mivel sikerült felvenni, mert rohadtul szakadt az égi áldás :)
0
2009. szeptember 12., szombat 21:43
16970
Holnap Magyar Dal Napja :)
0
2009. szeptember 8., kedd 11:20
16970
Már legalább 15 éve le van zárva. A koncerjegyekből már tuti kitermelt annyit, hogy kapjon egy új felső karéjt... Persze, mindig azzal takaróznak, hogy nincs pénz, de a büdös nagy igazság az, hogy mindig arra van pénz, amire akarjuk, hogy legyen...
0
2009. szeptember 8., kedd 11:12
14593
Na igen, a Stadion állapota eléggé aggasztó, és nem tesznek ellene semmit, ez a szégyen...
0
2009. szeptember 8., kedd 10:53
16970
Itthon sűrűn változnak a koncert helyszínek. :))) Ki tudja....
0
2009. szeptember 8., kedd 10:52
16970
Nem a rajongókkal van a baj, hanem azzal, hogy szar a stadion. :S Ami igaz, csomó ember nem fér be, mert a felső szektorok életveszélyesek. :( Megértem a U2-t is, hogy olyan helyen akar fellépni, ahol az utolsó zsebkendőnyi helyet is el lehet adni, és nem egy félig üres stadionban kell fellépniük. Ez az ország szégyene...