Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2009. július 31., péntek 0:12
2009 jul 31 Tiesto Victoria park London

Ezt nem szabad kihagyni :)
0
2009. július 30., csütörtök 22:53
2009 október 15, Aréna: ZZ Top

Na, őket illene megnézni élőben, de a jegyárak még nem ismertek...
0
2009. július 30., csütörtök 21:58
Ez aztán épületes megnyilvánulás volt.
0
2009. július 30., csütörtök 21:43
N-I-N volt, Faith No More, Prodigy, Tom Jones az örök, Depeche Mode jön, ki nem szarja le azt a qrvát.
0
2009. július 30., csütörtök 14:50
Na igen, ez is érdekes.
0
2009. július 30., csütörtök 14:45
Az énekesnő menedzsmentjét sem értem. Úgy kötöttek szerződést, hogy nem volt beleírva a helyszín? Vagy csak annyi, hogy "Budapest"?
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 14:41
A szerda esti állás szerint nem a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg augusztus 22-én a Madonna-koncertet, hiába beszélt a koncertszervező előszerződésről a nap folyamán.

Török Ottó, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatója szerdán közölte a Madonna-koncertet szervező céggel, hogy válogatott labdarúgó-mérkőzések zavartalan lebonyolítása érdekében nem áll módjában rendelkezésre bocsátani az eseményre a Puskás Ferenc Stadiont.

A sportvezető szerint a létesítmény csak akkor lehetne az augusztus 22-i koncert helyszíne, ha a Live Nation Hungary megegyezik erről a Magyar Labdarúgó Szövetséggel. Az MLSZ azonban közleményben tudatta, hogy nem járul hozzá a koncert megrendezéséhez a Puskás Stadionban.
0
2009. július 30., csütörtök 14:40
"Bebizonyosodott, hogy a sport, a labdarúgás a legfontosabb, a sport szelleme diadalmaskodott - mondta Kisteleki István MLSZ-elnök. - Természetesen elégedettek vagyunk azzal, hogy így, a mi szempontjainkat messzemenően akceptálva alakult a stadion vezetőinek álláspontja. Nagyon örülünk annak, hogy semmiféle zavaró körülmény nem gátolhatja válogatottunk eredményes előkészületeit, valamint a két sorsdöntő mérkőzésnek a téthez méltó, magas színvonalú megrendezését."
0
2009. július 30., csütörtök 14:39
Nekem igazából az nem világos, hogy az eredetileg lefixált Kincsem Parkban miért nem lesz koncert? Oké, nem a legjobb helyszín, de majd fél évig mégsem problémáztak ellene. Most meg hirtelen igen.
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 14:38
itt még azt írják, hogy a puskásban lesz... habár még a kincsem oldaláról sem szedték le, hogy náluk lesz madonna.

egyébként szánalmas ez a huzavona.
0
2009. július 30., csütörtök 14:32
Legyen a Hungaroringen, ott sokan elférnek, lovak és focisták sincsenek mellesleg jó nagy is! :)
0
2009. július 30., csütörtök 14:29
Na, ez most nem hiányzott!!! Mit kell ennyit variálni???
0
2009. július 30., csütörtök 14:27
Főkertnél dolgozik unokatesóm, szólhatok neki :)
0
2009. július 30., csütörtök 14:23
Annak idején a "pulzáló" Pink Floyd állítólag azért nem léphetett fel a Népstadionban, merthogy mi van, ha a létesítmény nem bírja el a sok kamionnyi technika súlyát. Az a Népstadion, amiben annyi beton van, mint három lakótelepben. Így aztán maradt a bécsújhelyi zarándoklat. Lényeg, hogy kifogást mindig lehet találni.
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 14:19
Persze ez sem valószínű, mert a Fővárosi Kertészeti Zrt. simán kigolyózhatja. :)
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 14:14
Talán a PeCsa még szabad. A Gold-jegyesek nézik bentről, a többi hatvanvalahányezer meg majd hallgatja hangszórón keresztül a városligeti fák között.
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 14:08
Lesz egyáltalán koncert?
0
2009. július 30., csütörtök 14:02
land of the stupid and home of the bastards.

ez van. menjenek a népek inkább megasztárt nézni.
0
2009. július 30., csütörtök 13:33
Újabb fordulat a szánalmasan tragikomikus szappanoperában. Most úgy néz ki, hogy a Puskás Stadionban sem lesz Madonna koncert. A Kisteleki-lobbi nem csak méregdrága villanypóznákat képes elintézni, hanem többszáz milliós élő jegyeladással bíró világszintű zenei rendezvényt is képes megfúrni.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha mondjuk három tenor jönne. Az egyiket elpaterolnák az MTK pályára, a másikat az Üllői útra, a maradék meg fellépne a Szuszában. Botlábú nagyjaink meg zavartalanul eshetnének hasra a kifogástalan állapotban maradó fűcsomókban.
Kis magyar szervezősdi...
most posts by TM
0
2009. július 29., szerda 10:55
nin @ syma. koncertbeszámoló by kombajn.
0
2009. július 27., hétfő 1:06
olyan démonikus szemei vannak, mint uri gellernek. igéző, szuggeráló és egyben hátborzongató - nekem legalábbis.
0
2009. július 26., vasárnap 12:03
Trent interjú
Gerike adta nekem ezt a linket pár hete, érdemes elolvasni.
0
2009. július 26., vasárnap 2:05
amúgy az kérdés maradt a számomra, hogy trentnek milyen a világképe, illetve hogy mit közvetít. azt se tudom nagyon hova tenni. utálja bush-t, meg a politikát, oké, de hitbeli kérdések nekem ködösek. pl egyik oldalról jobb, tisztább világot akar, másikról meg egy marilyn mansont futat(ott). bejön, amit csinál, csak nem tudom, a sötét oldalról szól vagy az erő világosabb oldaláról.
0
2009. július 26., vasárnap 0:30
Kár, pedig ingyen nézhettem volna a Kincsem Parkkal szemközti irodaház tetejéről :)
0
2009. július 25., szombat 20:31
Nine Inch Nails
Budapest, Hungary 09.07.25

pinion
wish
last
discipline
march of the pigs
piggy
reptile
burn