Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2009. július 25., szombat 15:41
Na, EZT hallgasd meg! Erre ebben a szent pillanatban akkorát tudnék mulatni, hogy jujjjj!

0
2009. július 25., szombat 15:39
Idén azért lehet, hogy puhul az ellenállásom, mert a Szigeten Faith no More lesz, és az mégiscsak egy Epicus zenekar. :))
most posts by TM
0
2009. július 25., szombat 15:35
Csík Zenekar + Lovasi - ezt a formációt még nem láttam élőben és nagyon kíváncsi vagyok! :) Ami azt illeti még a Kiscsillag is kimaradt az életemből, hiába, nem vagyok a nagyfesztiválok híve, a kis klubos dolgok meg eddig programegyeztetésileg nem jöttek össze, na de ami késik, nem jön időben. :)
most posts by TM
0
2009. július 25., szombat 15:31
Na ezt hiányoltam én a múltkor a linkeléseid közül!:)
0
2009. július 25., szombat 15:27
Azt hiszem, nekem ez lesz a következő zenés esti szórakozás:

most posts by TM
0
2009. július 25., szombat 13:00
Bár nekem a "Bors" kizárólag Sztankay és ezt a szennylapot csak jó messziről szoktam látni, de tételezzük fel, hogy hiteles a forrása.
Ami azt illeti én már eleve baromságnak tartottam a lóversenypályán bulizást, s nemcsak azért mert nem odavaló, meg a lovak nyugalma miatt, a rossz megközelíthetőség és a parkolási mizéria miatt, hanem mert aggályos volt(?), hogy vajon mennyire tudnak ott tiszta hangzást, akusztikát produkálni. Főleg hogy korábban több Madonna-buliról negatívan írtak a pocsék hangosítás miatt.
A Puskás Stadion minden szempontból jobb megoldás, remélem a lóbarátok keresztülverekszik az akaratukat. Drukkolok nekik!
most posts by TM
0
2009. július 25., szombat 12:55
Ne is mondd, még most is futkos a hátamon a hideg. :)
most posts by TM
0
2009. július 25., szombat 12:51
Igen, értem én hogy rövid a másfél óra,de fesztiválokon,sőt klubkoncerteken is ugyanazzal a műsorral lépnek fel már egy jó ideje. Itt a Zp-ben az egyedüli frissítés a "legyen vörös" volt, amit eddig csak Varázszenén vagy Teátrumon játszottak, na annak örültem is nagyon,meg szerintem a tömeg is.
0
2009. július 25., szombat 12:50
Úgy néz ki, a Kincsem Parkban nem lesz Madonna koncert.

http://www.hirextra.hu/2009/07/25/botrany-bajok-vannak-madonna-magyarorszagi-koncertjevel/
0
2009. július 25., szombat 12:36
A ZP jellegéből adódóan cirka másfél óra minden buli. Inkább úgy fogalmaznék, hogy bárcsak játszottak volna három órát, s akkor kétszer ennyi nótára élvezhettünk volna! :)
most posts by TM
0
2009. július 25., szombat 12:23
Zeneileg tényleg fantasztikusak a Quimby koncertek,de a track listán már igazán frissíthetnének, két éve szinte ugyanazzal a műsorral koncerteznek :(
0
2009. július 25., szombat 8:50
hoppá, tényleg! jó szám. :)
0
2009. július 25., szombat 3:43
Quimby
Zöld Pardon
2009. július 22.

A Quimby koncert óriási volt! A rakparton száz méternél is hosszabb kígyózó sor mindkét irányból, a Petőfi híd túlsó(!!!) hídfőjéig tömött sorokban álló, bejutásra váró emberek sokasága előtt masíroztunk be a helyszínre. Nem tehetek róla, de sorban állásból mindig megbuktam az isiben. Több ezren zsúfolódtak össze a ZP-ben, amire már kezdéskor ki lehetett volna tenni a megtelt táblát pedig akkor még a bentlévőkhöz képest feleakkora tömeg kívül szteppelt. Gyanítom, hogy nagyrészük maradt is odakint.
A zene szokás szerint fenomenális volt! Gazda Bence hegedűjátéka tette még teljesebbé az élményt. Mit mondjak még? Csokis lett a bugyim. Utána még hajnali háromig húztuk az igát, és ami tényleg pozitívum, hogy nyertünk csocsóban (ahogy mesélték) és még a strórumtól sem hánytam. :)
most posts by TM
0
2009. július 25., szombat 3:31
bár most jut eszembe jama, hogy tévedtél ugyanis volt la mer. :)
0
2009. július 25., szombat 3:04
valahogy sejtettem :)
0
2009. július 25., szombat 2:56
ő ennél sokkal jobb szokott lenni. most idejött jammelni fél órát. leginkább mókás volt.
0
2009. július 25., szombat 2:54
a prodigyre meg a faith no more-ra leszek még nagyon kíváncsi a ZZZzzzigeten. a polák haverok aszonták, a more nagyon üt még mindig. remélem igazolhatom.
a NIN előtti csávó tök hervasztó volt. kicsit uncsi. hmm.
0
2009. július 25., szombat 2:47
bécs, 2005 június (július?), gasometer.
0
2009. július 25., szombat 2:42
nygui gonzo nem rossz élrtelemben írtam.
nekem nagyon bejött a koncert. igaz, hogy nekem ez csak a 2. volt, de akkor is na :)
ja amúgy azt az egyet sajnálom csak, amit jama is írt, hogy nem volt a fragile albumról semmi, ill. én a címadó dalra nagyon számítottam, mert az kb. mindig szokták játszani.

jama neked akkor melyik volt a leginkább tetsző koncert?
0
2009. július 25., szombat 2:32
nem értem ezt a maszlag dolgot. biztos én értem fére.
nekem egy terápia volt egyre beszürkülő életemben (hosszú idő után már megint heti 10 filmnél tartok, ami nem jó.). de biztos nem maszlag :o)
0
2009. július 25., szombat 2:31
te mindenhol ott vagy? hmm...nem semmi.
0
2009. július 25., szombat 2:25
óriási volt, habár nem életem legjobb NIN-fellépése. kicsit jobban keverhette volna a különböző albumokat, mert a számok színvonala kissé hullámzott. és hogy semmit se játszottak a THE FRAGILE-ról, hát az irgum-burgum. amúgy az év koncertje eddig. :)
0
2009. július 25., szombat 2:09
ez a nin elképesztő volt. rég kaptam ekkora energiamaszlagot a pofámba 5 méterről :) a kezdés pedig behugyozás volt pinon wish last discipline march. elég korrekt volt. többet nem tudok írni :)
Wave goobye mi?:)
0
2009. július 25., szombat 2:03
Nine Inch Nails: nagyon tud valamit ez a Trent. képes állatból emberbe, majd majdhogynem emberfelettibe menni három szám alatt. semmi felesleges máz, duma, csak a rock. ez igen.
a szigetes volt az első, amit tőle láttam, az lazább volt, ez profi, maximalista és kurva tömény. 10/9.5.
ja, tenyleg sok külföldi volt: 3 lengyellel dumáltam egy órát előtte, ezek tényleg megszállottak: szinte minden közép-eu-s koncertjére elmennek. nem semmi.
0
2009. július 21., kedd 19:10
az lábait? :)
0