Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2009. május 7., csütörtök 23:03
Most, hogy végignéztem a klipeket asszem kijelenthetem, hogy Dave nagyon szexi ebben a gúnyában. :) Mitöbb, egy jó pasi! :]
0
2009. május 7., csütörtök 16:09
Előmelegítés :)

0
2009. május 7., csütörtök 16:05
ÁFA emelés előtt beszerzendő :)
0
2009. május 7., csütörtök 15:28
Ez az e-mail jött az eventimtől.

Depeche Mode : 2010 Január 11

Kiemelt álló: 18.500,- Ft
Álló: 12.500,- Ft
Ülő I. kategória: 15.900,- Ft
Ülő II. kategória: 12.900,- Ft
Ülő III. kategória: 9.900,- Ft

Jegyek kizárólag a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában válthatók!

www.eventim.hu

Figyelem, a várhatóan teltházas eseményre érdemes még pénteken délelőtt megvenni a jegyeket...
0
2009. május 7., csütörtök 11:40
Arról a lemezről a "Pipeline" is durva, főleg az SACD / DVD verzió, 5.1-ben hallgatva. Félelmetes hangulata van, a mormogó szinti hallatán feláll a szőr az ember hátán...

Bár az összes DM SACD-vel példás munkát végeztek (legalábbis amik nekem eddig megvannak)...
0
2009. május 7., csütörtök 11:10
De igen, csak hol marad a World in my eyes? :)
0
2009. május 7., csütörtök 11:03
Destruktív - konstruktív majdnem ugyanaz. :))
Emlékezetből írtam. Úgy kellett volna, hogy "az a bakelit, amelyiken szétkalapálják a hegyet" :)
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 10:58
Nem inkább Construction Time Again? :)))
0
2009. május 7., csütörtök 10:45
Miért? Ezeket nem szereted? :)
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 10:03
:) Úgy néz ki, hogy én is megyek a Loreenára, másnap meg a DM-re :D Sűrű hét lesz! Örülök, hogy tetszett az összeállítás, magam is érdekesnek találtam és ezért tettem be ide. Reggel meg is hallgattam a Live in Paris and Toronto egy-egy dalát! :]
0
2009. május 7., csütörtök 10:01
És hol marad az én kedvenc dalom? :O :(((
0
2009. május 7., csütörtök 2:47
Állítólag a Lie To Me lesz a fly on the windscreen csereszáma. Lesznek itt még csemegék :)
0
2009. május 7., csütörtök 2:02
Addig is könnyítek magamon a legendás 1984-es hamburgi koncert részletével.
Tényleg, erről a zeneműről miért nem nyomnak már ki egy remasterelt dvd jóságot? A rajongók jobban zabálnák, mint a marokkómintás univerzumot dölukszosan. Hej, micsoda buli lehetett ez élőben!

most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 1:52
Wow! (Tán a) kedvenc albumomról a Fly On The Windscreen, yippí! Úgy olvastam, hogy e nóta koncertprogramba kerüléséért rajongói petíciót indítottak. Van ahol a Die Hard 3 kell, van ahol a Black Celebration A/2. :) Szóval örülök! S ha még a Destruction Time Againről elnyomnák a Told You So-t is istenuccse rápiszkítanék Öcsi bácsi füvére! :))
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 1:23
KIS DEPECHE MODE SPOILER!!!!!!

Az első koncert setlistje
Depeche Mode - 2009 05 06 - Luxemburg

1. Intro + In Chains
2. Wrong
3. Hole To Feed
4. Walking In My Shoes
5. It’s No Good
6. A Question Of Time
7. Precious
8. Fly On The Windscreen
9. Jezebel
10. A Question Of Lust
11. Come Back
12. Peace
13. In Your Room
14. I Feel You
15. In Sympathy
16. Enjoy The Silence
17. Never Let Me Down Again

Ráadás 1.

18. Stripped
19. Master & Servant
20. Strangelove

Ráadás 2.

21. Personal Jesus
22. Waiting For The Night (Bare)

Azt hiszem hatalmas éjszakánk lesz június 23-án...

0
2009. május 7., csütörtök 1:13
Köszönöm, szerintem többek nevében is, ezt a remek bemutatót Loreena-ról :) Imádom a hangját és a zenéjét, hetek óta a Coldplay album mellett egy Loreena album pörög az mp3-asban :)) Én nem rég tudtam meg, hogy koncertezni fog nálunk, de 90% hogy én ott leszek a Margitszigeten akkor este, mert a világért sem hagynám ki ennek a különleges nőnek a koncertjét. Legtöbben talán csak ezt a dalát ismerik (de micsoda dal...)

0
2009. május 7., csütörtök 1:05
Eladó 4db High School Musical jegy!!! Darabja 7700Ft!!! Nagyon Jó helyre!!! 2009. május 9-re 15:00-ra!!  Érd:m.vivi00@hotmail.com
0
2009. május 6., szerda 20:28
Loreena McKennitt
Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2009 június 22. - 20:00

Talán nem is gondolnánk, de a világhírű és senkivel össze nem téveszthető hangú és stílusú kanadai énekesnő és zeneszerző, Loreena McKennitt az utcán kezdte pályafutását, ahol hárfajátékával kápráztatta el a járókelőket. Később megalapította saját lemezkiadóját, a Quinlan Roadot, amelynek az irodája először a saját konyhája volt.

Több, mint két évtizeddel később a kanadai Manitobában született McKennitt már nyolc stúdióalbummal, egy élő dupla CD-vel és két DVD-vel büszkélkedhetett.
Sajátos és egyedi ”eklektikus kelta” stílusával - amelyen ugyanúgy érezni lehet a pop, a folk és a világzene hatását - , olyannyira népszerű lett a zenerajongók körében, hogy több, mint 14 millió albumot adott el világszerte. Ez azt jelentette, hogy arany, platina és többszörös platinalemezeket vehetett át az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Brazíliában, Argentínában, Csilében, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Görögországban és Törökországban.
McKennitt legújabb stúdióalbuma tavaly ősszel jelent meg A Midwinter Night’s Dream címmel. Ezt egy korlátozott példányszámban napvilágot látott dokumentumfilm előzte meg, az A Moveable Musical Feast, amelyet a 2007-es An Ancient Muse turnén forgattak. Új albumát Peter Gabriel Real World stúdiójában vette fel.
A Midwinter Night’s Dream nem más, mint a klasszikus, a közép-keleti és a kelta zene keverékének kollekciója McKennitt szemüvegén keresztül. Az album sikere szinte már nem is érte olyan váratlanul, hiszen hasonló ”eredményekkel” már büszkélkedhetett, többek között 1997-ben a The Book of Secrets című albumával, és elsőszámú kislemezével, a The Mummers’ Dance-szel, amellyel több hétig vezette a Billboard 20-as listáját.

Szinte nincs is olyan hely a világon, ahol McKennitt ne turnézott volna. A ”hagyományos” koncerteken kívül őt érte az a megtiszteltetés, hogy II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg vendége lehetett ötven éves évfordulójukon Kanadában, Manitobában 2002-ben.

Zeneszerzőként McKennitt az Ontarióban tartott Stratfod Shakespeare Fesztivál produkcióihoz komponált műveket, csakúgy, mint a Kanadai Nemzetközi Filmbizottságnak. Három nagyfilmhez szerzett zenét, de számos mozi és tévéfilm stábjában is segédkezett. Legutóbb a tavaly ősszel bemutatott, a Disney stúdió Tinker Bell című DVD filmjének a zenéje fűződik a nevéhez.

2007-ben McKennittet Grammy Díjra jelölték és átvehette az Észak-Amerikai Népzenei Díjat is. Ezen kívül két Juno-Díj tulajdonosa, amelyet Kanadában az adott évben megjelent albumok közül ítélnek oda az előadóknak. Az énekesnő ezeken kívül 1997-ben megkapta a Billboard Nemzetközi Sikerdíját is.

McKennitt a vízellátást és vízkészletet felügyelő The Cook-Rees Memorial Fund alapítója, amely eddig mintegy négymillió kanadai dollárt gyűjtött a víz fontosságára felhívó oktatás és kutatás támogatására.

A legnagyobb bevétel Loreena Live In Paris and Toronto című albumának eladásából származott. McKennitt hozta létre a The Three Oaks Alapítványt is, egy jótékonysági szervezetet, amely pénzt biztosít kulturális, környezetvédelmi, történelmi és szociális csoportoknak Széleskörű és eredményes jótékonysági tevékenységét állami szinten is elismerték, így többek között a Kanadai Lovagrend a tagjai közé választotta.
Tiszteletbeli Jogi doktori címet kapott a Manitoba Egyetemen, A Wilfrid Laurier Egyetem, a Queen’s Egyetemen pedig az irodalmi tudományok tiszteletbeli doktora lett. Mindezek mellett a Kanadai Légierők 435 –ös kereső, mentő és szállító repülőszázada tiszteletbeli ezredesévé nevezte őt ki a kanadai Winnipegben, 2006 decemberében.

McKennitt 1981-ben a kanadai Ontario államban található Stratfordba költözött, ahol ma is aktívan részt vesz a helyi közösség életében.

0
2009. május 6., szerda 15:12
"(és a Just Can’t Get Enough helyett a Photographicot játszotta a végén, juhé)"
Meg játszottak Strippedet, It Doesn t Matter Two-t, Leave In Silence-t, In Your Room-ot, Nothing Impossible-t ami az első koncerten nem volt...
0
2009. május 6., szerda 15:08
Nagyon jók az új számok élőben, egyedül a personallal nem vagyok kibékülve, olyan minimalistának érzem vagy nem is tudom. Hiányzik az elejéről az a jó kis dob meg a szinti búgás:)
Sebaj nagy bulinak ígérkezik június 23.:)
0
2009. május 5., kedd 20:54
Ugye, hogy fílingréjzer? :) Nekem is belement a lábamba a pogóbugi.
Amúgy a műsor címe helyesen: Later Live with Jools Holland. A klipleletekért pedig nagy köszönet Gerikének! :)
most posts by TM
0
2009. május 5., kedd 20:37
nagyon konszolidáltak így tv stúdióban, azért a koncert az igazi....

voltam már két koncerten, idén direkt nem akartam elmenni, de ezeket a videókat nézve a régi élmények megújításra vágynak :)
0
2009. május 5., kedd 20:14
Kedvcsinálónak pár részlet a múltheti BBC2-n sugárzott Later Live...Jools Holland műsorból!

s a végére egy igazi ereszd el a hajamat-nóta a fáradhatatlan Christian Eigner ütemezésével és Dave egyedi koreográfiájával. Enjoy! :)

most posts by TM
0
2009. május 5., kedd 16:56
Bécsben emlékeim szerint még drágább volt. Olyan 200 eurós jegyárakra emlékszem :( Meg is vettem inkább CD-n a londoni koncertje felvételét. Pedig jó lett volna egyszer élőben is látni/hallgatni.
0
2009. május 5., kedd 16:49
Cohen bácsit már ötven rugóért is megnézhetem a Sportarénában. Ez igazán remek... Jó a forint!
most posts by TM
0