Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2009. május 5., kedd 15:21
A DM megint dupláz! :)

Nyári stadionturnéja után téli arénaturnéra indul majd a Depeche Mode. Az együttes június 23-ai budapesti koncertjére az első napon tízezer jegy kelt el, aztán nem sokkal később az összes többi is. A téli turné során azonban visszatér a Depeche Mode és 2010. január 11-én ismét fellép a magyar fővárosban, a Papp László Sportarénában. A hivatalos sajtóanyag ezúttal új színpadképet ígér, és természetesen a dalok összeállítása sem ugyanaz lesz. Ezzel gyakorlatilag megismétlődik a 2006-os forgatókönyv, amikor márciusi koncertje után (melyre a sikeres pánikkeltést követően már augusztusban elfogytak a jegyek) a DM júniusban ismét fellépett nálunk (és a Just Can’t Get Enough helyett a Photographicot játszotta a végén, juhé). A januári koncertre május 8-tól lehet jegyeket vételezni, és figyelem: az első ötezer vásárló közül három fő az együttessel is találkozhat a koncert napján, 2010. január 11-én.
0
2009. április 23., csütörtök 10:08
A NIN újra Budapesten :)

NIN
0
2009. április 21., kedd 15:42
Lesz Loreena McKennit a Margitszigeten! :)
0
2009. április 5., vasárnap 12:07
Úgy legyen. :)
Szeretettel várunk!
0
2009. április 5., vasárnap 12:03
No igen, tavaly kellett volna észnél lenni.:)) Én nagyon csúnyán elbuktam a bécsi koncertet, neten akartunk rá jegyet venni, ki is néztük a 60 euros legolcsóbbat, itt ültem a gépnél akkor, amikorra ígérték az eladás megnyitását, erre közölték a honlapon és hírlevélben is, hogy két nappal később kezdik. Mire meg újra odamentem a megadott időben, már eladtak minden olcsó jegyet. Pestre meg nem akartunk menni, messze van.... Így marad a londoni emlék és a várakozás.
0
2009. április 5., vasárnap 2:03
Ez jó, még lehet hogy elnézünk rá.
0
2009. április 5., vasárnap 1:34
Akarom mondani: 15:00-kor és 20:30-kor.
Bocs!
0
2009. április 5., vasárnap 1:27
Hátha valaki holnap a Fringe Fesztiválon jár...
Szerény kis zenekarom, a Tenderfoot Blues Unit vasárnap 15:30-kor és 20:30-kor is muzsikál a Millenáris Park Teátrum - Stúdió 2-ben.
Bővebb infó a bandánkról
Bővebb infó a fesztiválról
0
2009. április 5., vasárnap 1:23
Köszi, már csekkoltam is :) Németországban lesznek fellépéseik de esélytelen hogy oda kijussak :( A Yellow nekem is nagy kedvencem tőlük, de a Clocks már beleégett a dobhártyámba :)) A londoni koncert hatalmas nagy élmény lehetett, köszönöm is a két klipet :) Láttam a budapesti koncertről is felvételeket, elképesztő, mekkora tömeg volt és a hangulat is fantasztikus lehetett. Akkor egyelőre marad csak a zene :) De egy Coldplay vagy Sigur Rós koncertre most már tényleg minden további nélkül elmennék a környéken :))
0
2009. április 4., szombat 19:21
Nah, megkerestem neked. Yellow:

Fix you:

(ebben van a 2005 júniusi Crystal Palace Stadium koncert....meg valahol én... :))
0
2009. április 4., szombat 19:20
És 4 nappal a sajátom előtt ;)
0
2009. április 4., szombat 19:20
a következő nap meg 1 éves lesz a dvdzoom :) ha jól számolom.
0
2009. április 4., szombat 19:19
óó, Angie hamarosan, 1 héttel a szülinapom előtt bulizni fog :D
0
2009. április 4., szombat 19:18
A coldplay.com-on megtalálod a turné dátumait.
Amiket írtál, mind régebbi dalok, jelzem a Yellow az egyik legjobb daluk, szerintem. Ha tudod - youtibe- nézd meg a Coldplay Live 2033-as koncerten a dalt, állat.:)De tényleg mindegyik, amiket felsoroltál hatalmas. Én nem tudok rossz számot mondani tőlük, bár hiába a nagy örület körülöttük az új lemez kapcsán, nekem annak a dalai nem tetszenek annyira, mint az XY dalai és a régebbiek. Az XY-ról a Square One, a Talk tán nagy kedvenc, de a Fix You az abszolút favorit. Talán mert azon a koncerten voltam Londonban, ahol annak a videoklipjéhez vettek fel anyagot. :)
0
2009. április 4., szombat 19:13
Soon :)

0
2009. április 3., péntek 0:47
Nos, koncerten még nem igen voltam... De látom, hogy nagyon igényes a zenében is ez a közösség :) Én nem vagyok járatos a koncertek terén, mi mikor lesz. Sajnos csak nem régiben ismerkedtem meg a Coldplay-el. Az ahoyi koncertfelvételeket hallgatom hetek óta mp3 lejátszón és itthon, elképesztő. Clocks, Politik, Shiver, In My Place, Yellow - ezek vannak többek között az albumon, de persze a legújabb szerzeményeiket is lázasan hallgatom. De nem is erről akartam írni :) Kinek van tudomása arról, esetleg idén is fellépnek-e Budapesten? Tudom, hogy tavaly igen, de hát akkor nem hozott lázba :( De mindjárt vissza is olvasok, ki volt ott és írta le élményét :) Szóval, várhatóak idén, esetleg jövőre itthon és/vagy Bécsben, Prágában, környéken? Előre is köszi minden infót :)
0
2009. március 24., kedd 23:22
Én betegség miatt kénytelen voltam lemondani az AC/DC koncertről. :((
És most olvasgatom, hogy mekkora buli volt, már lassan 1 napja fáj a szívem miatta, hatalmas űrt érzek belülről. De szüleim mondták, hogy rádióban hallották tervbe van, hogy jönnek még Budapestre, remélem nem csak pletyka szinten fog mozogni. Addig is koncert dvd-kkel csillapítom éhségem.
0
2009. március 24., kedd 23:02
Áááá, most csak még jobban fáj hogy nem lehettem ott :-P
Igaz, az új album színvonala szerintem a régi klasszikusok alatt marad, de a Stiff upper Lip-től mindenképpen jobb.
A listát nézegetve jó kis számokat sikerült kiválogatni, valamennyi nagy kedvenc. Igaz, vannak nagy hiányzók is, de hát egy olyan együttesnek, mint az AC/DC legalább fél napos koncertre elegendő slágerük van :-) Mindenesetre remek kis beszámoló, köszönjük.
Én már csak Lenny Kravitzben reménykedek, na majd oda hátha. Valaki más tervezi még ezt rajtam kívül?
0
2009. március 24., kedd 21:07
Május 26, Prága ZZ Top
Július 5, Bécs Bruce Springsteen
0
2009. március 24., kedd 20:43
Kaiser Chiefs
2009.06.19
0
2009. március 24., kedd 16:10
Jó lett a beszámolód, mint mindig :))
0
2009. március 24., kedd 15:51
AC/DC
2009. március 23.

Én olyan fél8 fele érkeztem meg a helyszínre "A" típusú kiemelt állójegyemmel a kezemben. Örültem is, mint majom a farkának, hogy nem kell korán menni, mert tuti a helyem.
Olyan 1000 ember volt itt kb, szellősen, kényelmesen lehetett tobzódni a zenére. Kicsit azért sajnáltam azt, akinek "B"típusú jegye volt, ők eléggé hering üzemódba voltak kénytelen állni.
Na hát elérkezett a 21 óra 7 perc és a lámpák leoltódtak. Kezdődött az intro. A színpadot egy bazinagy vonat ékesítette, amit tüzet hányt meg füstölt egész este. Kezdőszám persze a rock and roll train volt. Elsöprő volt. Tökéletes kezdőszám. Következő egy anno még Bon Scottos nóta volt a Hell Ain t A Bad Place To Be volt ez. Itt már tényleg felszabadult mindenféle engergia és a közönség egy emberként énekelt és bulizott. Ezt követte A Back In Black, Big Jack, Dirty Deeds Done Dirty Cheap trió. Hatalmas volt. "You Want Some Dirty Deeds? EEEEhhhh":) és belecsaptak a lecsóba. Valamivel hosszabb szünet előzte meg a Thunderstuck-ot, de ez így jött ki jól. Nekem ez aszám volt az est egyik csúcspontja. Egyik legnagyobb kedvencem ez a nóta. Valahol itt ment el a hangom. Közben Brian Johnson meg rohangált be a közönség közé, mert volt egy ilyen beugró 15 méteres sétáló rész a közönség soraiba. Onnan dobálta a szódát a közönségbe meg pacsizott meg fényképeztette magát. Csinálta a showt na. :) Aztán jött a Black Ice. Egyik kedvenc az új lemezről. Remek volt. Kis lassítás és következett a The Jack. Ez itt pont jól jött kicsit lehet fújni a nagy ugrálás közepette. Az egész aréna egy emberként ordította a "She s got the Jack" sorokat. Imádtam minden pillanatát. Ezután lereszkedett a Pokol Harangja az aréna tetéjéről. Brain kicsit lógott rajta majd belekezdtek a Hells Bellsbe. Aztán volt még War Machine, Anything Goes, Shot To Thrill, You Shook Me All Night Long, TNT, Who Lotta Roise, Let There Be Rock. Slágerparáé volt a jobbik fajtából. TNT alatt az egész aréna az Oi, Oiozástól zengett. Hátborozongató volt. Levonulás előtt Angus még kivágott kisujjbból egy 6-7 perces gitárszólót. Elég masszív volt. :) Az államat kerestem. Elképesztően jó volt.
Ráadásban pedig Highway To Hell és For Those About To Rock c. nóták hangzottak el. Ez már Csak hab volt a tortán. "We Salute You Budapest" majd elegáns levonulás, ösznépi örömtánc. Jó lenne még idén egy koncert. Mondjuk sziget 0. nap? Hátha...

valahogy így nézett ki a setlist:
Rock N  Roll Train
Hell Ain t A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Thunderstruck
Shot Down in Flames
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Anything Goes
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock

Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You)
0
2009. március 24., kedd 7:31
Nekem tök mindegy ki mondja el, csak legyen egy részletes beszámoló róla :)
0
2009. március 24., kedd 7:31
Értem én :)))
0
2009. március 23., hétfő 22:07
Egy esetleges AC/DC beszámolónak én is nagyon örülnék, sajnos nem lehetek ma ott...
De aki igen, annak jó szórakozást!
0