Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2009. február 12., csütörtök 18:44
Ha majd elmúlik a news okozta pörgés, írok kis beszámolót a keddi Blackmore s Night koncertélményről. :)
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 18:36
Nem értem, miért jó Timbalandnak bohóckodni, haknizni a klipekben, koncerteken, ha ő az érdemi munkát a nem látható tartományban végzi.
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 18:33
ezt hogy érted?
0
2009. február 12., csütörtök 18:31
Az egómmal nincs baj, tudom például, hogy nálad sokkal okosabb vagyok, ezért próbálok rendet tenni káosztól hemzsegő kis buksidban.
Ami a lényeget érinti, AC/DC turné, még egyelőre nem sikeresebb Madonnáénál, s ha nehezedre esett volna dekódolni egyik kedvenc zenekaromhoz fűzödő másik kommentemet, akkor csak neked lehántom róla az érthetelenség burokját. Nekem nem azzal bizonyít(ott) az AC/DC hogy két óra alatt fogynak el a jegyeik, hanem az elmúlt 35 évben végzett áldásos ténykedésükkel. Amikor még csak ültél a fehér kezeslábasodban, és aggódtál, hogy nehogy szétkenődjél a plafonon, én már otthon hallgattam a Dirty Deeds Done Dirt Cheap-et. Angusék annyira beleírták nevüket a "kedvenceim" feliratú nem létező noteszembe, hogy ha csak félházas bulikat tartanának, akkor sem tudnék kiszeretni belőlük.
Ami meg téged illett, választ még egyszer sem kaptam tőled, merthogy nem is kérdeztelek, neked csak reakcióid vannak, hosszú felesleges sorban.
Remélem, kielégítő volt a válaszom, s most már befejezed ezt az "én kedvencem a szuperebb" játszótéri homokozóbavaló rivalizálást.
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 18:18
A suszter maradhatna a kaptafánál. Kész szerencse, hogy a vén Quincy Jones nem állt be az egyik mikrofon mögé hí-hi-húzni Jacko fellépésein.
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 18:14
Mr Ego,
   Olyan szánalmas, hogy Te mindenhova beszólsz, osztod az észt, fosztod a lehetőséget és fosod a magadét. Ha választ kapsz, már höbörögsz is.
0
2009. február 12., csütörtök 18:09
Bocsánat, az egyik határozott névelőm elbitangolt.
0
2009. február 12., csütörtök 18:07
élőben mindig vokáloznak neki mások. timbaland pedig mint producer/zeneszerző/szövegíró tevékenykedik, szóval tulajdonképpen készre gyártott lovakat ad az énekesek alá, amihez a klipekben tényleg csak nyögésekkel járul hozzá. :)

jó, hogy említetted missy elliotot, szerintem magasan ő a legtehetségesebb, legkülönlegesebb, legizgalmasabb előadó az egész r&b szcénában. persze, ő túlságosan extrém ahhoz, hogy bárki is kíváncsi legyen rá mifelénk. :(
0
2009. február 12., csütörtök 18:07
Ejnye, Juliet, nyelvművelő létedre ekkorát véteni, ráadásul kétszer! Tessék szépen utánanézni -val, -vel rag a teljes hasonulásának! A hibák, mit vétettél: "featuringgel", "Republickal". Látod, még csak kötőjel sem kell, mert egyik szó sem végződik néma betűvel.
0
2009. február 12., csütörtök 18:06
Öööö... Timbaland elsősorban producer, és annak meglehetősen tehetséges.
0
2009. február 12., csütörtök 17:48
Az tuti! :-)
0
2009. február 12., csütörtök 17:48
Nem hinném, hogy turbózzák, mert élőben ugyanolyan, mint lemezen. És nem szokása playbackelni sem.De hogy nem mások miatt nagy, az biztos. Timbaland meg eddig nem sok mindent mutatott fel. Az hogy egy-két számban benyög egy "Ah"-ot, meg "Eh"-et, azt nem nevezném tehetségnek. Eddig csak ezt láttam tőle, mind a Madonnával, mind a One Republic-al, mind a Nelly Furtado-val készített számokban, ahol én tuti, hogy nem írtam volna ki a nevét featuring-al, mert szinte semmit sem csinált. Ennél még Missy Eliott is jobb, pedig az sem sokat csinál.
0
2009. február 12., csütörtök 17:41
Madonnán meg Depeche Mode-on már biztos. :)
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 17:40
Viszont ez a fogás nem playback és nem a tudás hiányát leplezi, hanem az élményt tökéletesíti.
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 17:34
Khm.. egy kis rovat a rovatban.

Milyen koncerten (lehet, hogy) lesztek idén?

VOLT Fesztivál 2009:
Limp Bizkit, Franz Ferdinand, Marilyn Manson

Csak a lokálpatrióta beszél belőlem, én őket ippenséggel nem szeretem..:(
0
2009. február 12., csütörtök 17:30
mióta az eszemet tudom, azóta turbozzák a hangját - leggyakrabban saját maga vokálozik/vokóderezik. ez persze nem baj, de azért mégis közelebb áll a "csinált"-hoz, mint a "természet adta" tehetséghez. számomra madonnát az emeli ki az összes többi popdíva közül, hogy mindig képes megújulni, s ehhez a szakma legjobbjait nyeri meg. timbaland sem egy fajankó, éppenséggel messze nem az én stílusom. dolgozhatna megint william orbittal. :(
0
2009. február 12., csütörtök 16:19
Nem tudom, ki az az Öreglány, de hogy Madonna 1-2 óra alatt eladja, abban biztos vagyok! :-)
0
2009. február 12., csütörtök 16:17
Annyira gagyi poénjaid vannak, hogy azokra már ki sem térek külön, inkább ajánlom a Cavintont, vagy az egér hátaközepén a forgó baszt, amivel visszanézheted az előzményeket.
Megint feleselsz valamiben, amit már az elején benéztél.
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 16:13
Sajnálom, Te kezted, fáj ha nem van, az ami szerint a világ kedves Garp :P
0
2009. február 12., csütörtök 16:12
Madonnának nincs szüksége playbackre sem az énekléshez sem a zenéléshez.
Ha kóstolgatós kedvedben vagy, valamelyik felmenődet tudnám ajánlani magam helyett.
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 16:07
Milyen kár, hogy mennyi panaszt is lehetne arról a nyavajás pléjbekkes bécsi koncertről hallani, bezzeg az egyenáram/váltóáram csak úgy megrengeti a stadionokat :)
0
2009. február 12., csütörtök 15:30
:)))))
0
2009. február 12., csütörtök 15:28
Az AC/DC előtt én akor is kalapot emelnék, ha félházzal játszanának mindenhol.
most posts by TM
0
2009. február 12., csütörtök 15:24
Majd, ha az Öreglány is eladja két nap alatt az összes jegyét akkor megemelem a kalapom :)
0
2009. február 12., csütörtök 12:45
paul oakenfold? hmm, nem rossz. :)
0