Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2008. október 17., péntek 1:18
Ugh, nem hallottál még a Queenről? Mikor jöttél elő a barlangból? :D
0
2008. október 17., péntek 0:52
Az állóhelyek fogytak el!!!!
0
2008. október 17., péntek 0:16
Tegnap sikerült szereznem AC/DC-re jegyet, erre ma már az a hír fogad, hogy elfogyott az összes jegy. Ez elég gyorsan ment. Kevesebb, mint 2 nap alatt elfogyott 15.000 jegy. Remélem lesz még egy buli :)
0
2008. október 13., hétfő 12:07
Hát igen, én is többre értékelem az egy ACvillámDC zenekar koncertját, mint az itt közzétet londoni koncerteket. (Biztosan jók lehetnek attól, hogy egyikről sem hallottam még. Engemet minősít)
0
2008. október 13., hétfő 11:55
mekk elek :)
most posts by TM
0
2008. október 13., hétfő 1:34
:)
Kint elek
0
2008. október 12., vasárnap 23:45
Hurrá!!

Erre vártam régóta.. Tökmindegy, mennyi lesz a jegy, ott leszek!

Köszi Gerike!
0
2008. október 12., vasárnap 23:44
és te most ott élsz kint? vagy kiköltözöl 1 hónapra ?:)
0
2008. október 12., vasárnap 23:35
Csak tudnám, hogy az AC/DC koncertre egy jegy mennyibe kerül.
0
2008. október 12., vasárnap 22:23
A kovetkezo 1 honap, talan eletem leghuzosabb zenei elmenye lesz, de biztosan az egyik legtomenyebb. Oktober: Travis (8. volt), Deus (15.), Mogwai (24.), The Music (29.). November: Focus (2.), Queen (7.), Goldfrapp (9.), Sigur Ros (20. es 21.), My Vitriol (22.). Ezekre a koncertekre vettem egyenlore jegyet. Remelem tobb koncert mar azert nem lesz:)
Ja, es az osszes koncert Londonban lesz
0
2008. október 12., vasárnap 20:46
Na, végre valami jó hír... :)))
0
2008. október 12., vasárnap 18:25
Érkezik jövőre az acdc is. :)

http://www.kulturpart.hu/zene/6019/budapesten_lep_fel_az_acdc
0
2008. október 6., hétfő 22:20
Depeche Mode

Tuesday, June 23rd, 2009   Budapest, Hungary   Puskas Ferenc Stadium   
October 28th, 2008   www.ticketpro.hu

a megjelenés kötelező :)
0
2008. október 3., péntek 19:04
Ma este 21:00 KÁRPÁTIA koncert Szarvason!
0
2008. szeptember 24., szerda 11:28
Egy baj volt ezzel a koncerttel : nem voltam ott..:)
Én ma mentem volna, Bécsbe, ha nem szúrt volna ki velünk az Oeticket nevezetű webshop, mert mire értesített, mér elfogytak a jegyek...hosszú és bosszantó sztori ... Ígyhát marad az irigykedés és az emlékezés a 2005-ös londoni Coldplay-re, ami felejthetetlen élmény marad.
Mondd légyszi, hogy nem is volt olyan jó tegnap... :))
0
2008. szeptember 24., szerda 10:33
coldplay live @ papp lászló sportaréna, 08-09-23
0
2008. augusztus 27., szerda 16:06
Vagy a zsebpénzig ;)
0
2008. augusztus 27., szerda 15:05
Na igen, fizetésig ki kéne húzni... :)))
0
2008. augusztus 27., szerda 15:02
Jama:
Akkor remélem tarták a szokásos 1-2 évet :)

Mikey-Soft:
Jarre azért szerintem meg fogja tölteni az Arénát. Csak remélem, hogy szép lassan és még én is kapok jegyet egy pár hét múlva. :)
0
2008. augusztus 27., szerda 10:57
Na, akkor megvan az idei második koncert, amire kimegyek, feltéve, ha nem marad el... :)))
0
2008. augusztus 27., szerda 8:48
"Modeselektor :
Hyper, Hyper, Kill Bill Vol. 4, Black Block stb, csordultig telt sátor 50 fok, felfújható óriás majom :
A Sziget legjobb koncertje volt nekem.
Remélem még jönnek."

abszolút így van: életem egyik legjobbja - de ezzel mindneki így van, aki ott volt. :)

egyébként 1-2 évente eljutnak hozzánk. azt hiszem, most vannak itt harmadszor. (én már háromszor láttam őket, egyszer a emrlinben, egyszer wiesenben és most a hajón.)
0
2008. augusztus 27., szerda 3:59
Jean Michel Jarre koncert is lesz November 12-én az Arénában! Többek között az Oxygent fogja előadni az elejétől a végéig.
0
2008. augusztus 23., szombat 0:34
Nekem rohadt nagy csalódás volt a Sex Pistols, pedig a gyerekkoromat jelentették. Ilyen vénen már teljesen hiteltelen anarchiázni.
0
2008. augusztus 22., péntek 21:39
Jövő év májusában Pesten a Mode.

http://www.freestate.hu/news/comments/ns_depeche_mode_summer_tour_2009/

0
2008. augusztus 19., kedd 18:17
Sziget 2008

Iron Maiden :
Sosem szerettem anyira nagyon csak a legnagyobb klasszikusokat ismertem. A Hangosítás helyenként egy kicsit kása volt, de összességében rendben volt. A zenekar remekül teljesített, a látván remek volt, nem aprózták el a dolgokat. Végén a Hollowed By The Name pedig remek lezárás volt.

Anti-Flag :
Csak egy pár számot hallottam tőlük, de azokat majdnem mind le is adták. Úgy mentem oda, hogy csak belekukkantok, hogy mi is ez aztán eljövök, de nem így történt. Remek koncerttel nyitották meg a nagszínpadot.

Flogging Molly:
Na őket már ismertem azért korábbról és nagyon vártam is a koncertet. Remek közönség gyűlt össze a bulira. Szinte végig pörgött az egész. Hatalmas élmény volt. Remélem, hogy tényleg visszajönnek még.

The Kooks:
Itt csak egy probléma volt. Túl sok akusztikus nótát játszottak. Azért voltak emlékezetes pillanatok, pl. mikor az egész közönséget leültették a földre, majd hirtelen ritmusra kellett felugrani és bulizni. Végén pedig botrányosan elment a hang.
Kár érte.

Žagar and The Underground Divas:
Kedvenc magyar zenekarom elektronikus téren, a Sziget egyik legemlékezetesebb és legkevesebb koncertjét adták számomra. 5*

Kaiser Chiefs:
Remek, remek, remek volt. Az énekes próbálta pörgetni a közönséget több kevesebb sikerrel, de én mindenesetre nagyon jól szórakoztam.

Modeselektor :
Hyper, Hyper, Kill Bill Vol. 4, Black Block stb, csordultig telt sátor 50 fok, felfújható óriás majom :
A Sziget legjobb koncertje volt nekem.
Remélem még jönnek.

Neo:
Hát csak pár számot játszottak sajnos, mert a keverőpultnál sikerült jól el****ni a hangot. Az éneket nem lehetett hallani, se a gitárt, se a szintit. Ez így értékelhetetlen, pedig jó lett volna biztosan.

Sex Pistols:
Rohadt Dzsoni még mindig egy állat. Remek koncertet adtak 2 ráadással. Sziget 3. legemlékezetesebb koncertje nekem.

Depresszió:
Szokásos remek buli az egyik legjobb hangosítással. Talán csak a Modeselektor és a Zagar volt jobb.

Apocalyptica:
Csordultig telt a Hammer sátor, nem is véletlenül. Félelmetesen jól játszottak. Ismét volt egy metallica kitérés ezúttal az Enter Sandman. Remek volt az egész.

Serj Tankian:
Hangosítás miatt értékelhetetlen. :(

The Wombats :
Az angol zene egyik legújabb üdvöskéje kezdte a zenélést a Nagyszínpadon az utolsó napon. Elég sokan gyűltek össze erre a bulira, ami végén kifizetődő volt, ugyanis a Wombats remek hangulatot csinált. Eljátszották a kötelező rádió slágereket is és kedveztek a die hard fanoknak is ugyanis olyan tételek kerültek elő, hogy csak néztem. Kár, hogy csak 1 órás volt. Mókás volt, hogy a végén az énekes a saját lábában esett el és tovább játszott még akkor is mikor 8 teknikus rohant be, hogy jól van e. Remek zárás volt :)

Babyshambles:
"Pete Doherty is here" szólt a konferátor a nagyszínpad sarkából 17:30 környékén. Mindenkinek nagy kő esett le a szívéről. Kellemes koncertet adtak, de semmi több.Voltak remek pillanatok pl. Delivery, Fuck Forever, Baddie s Boogie, Down In Albion vagy az a 3 számos blokk mikor Pete csak harmónikázott és énekelt, de ez csak 6-7 szám. Mondjuk énm számítottam is erre, hogy így lesz, mert ez nem az a nagyon pattogós, pörgős zene.
Jó volt, elég is volt az a bő 70-75 perc.

Kerekes Band:
Szavakkal leírhatatlan ez a zene. Hallani kell. IGazi Pszihedellikum.

Nagyvonalakban ennyi a 2008as Sziget Fesztivál.
Hőség, tömeg, hatalmas buli.
Idén is nagyon nagyon jó volt.
0