Sziget 2008
Iron Maiden :
Sosem szerettem anyira nagyon csak a legnagyobb klasszikusokat ismertem. A Hangosítás helyenként egy kicsit kása volt, de összességében rendben volt. A zenekar remekül teljesített, a látván remek volt, nem aprózták el a dolgokat. Végén a Hollowed By The Name pedig remek lezárás volt.
Anti-Flag :
Csak egy pár számot hallottam tőlük, de azokat majdnem mind le is adták. Úgy mentem oda, hogy csak belekukkantok, hogy mi is ez aztán eljövök, de nem így történt. Remek koncerttel nyitották meg a nagszínpadot.
Flogging Molly:
Na őket már ismertem azért korábbról és nagyon vártam is a koncertet. Remek közönség gyűlt össze a bulira. Szinte végig pörgött az egész. Hatalmas élmény volt. Remélem, hogy tényleg visszajönnek még.
The Kooks:
Itt csak egy probléma volt. Túl sok akusztikus nótát játszottak. Azért voltak emlékezetes pillanatok, pl. mikor az egész közönséget leültették a földre, majd hirtelen ritmusra kellett felugrani és bulizni. Végén pedig botrányosan elment a hang.
Kár érte.
Žagar and The Underground Divas:
Kedvenc magyar zenekarom elektronikus téren, a Sziget egyik legemlékezetesebb és legkevesebb koncertjét adták számomra. 5*
Kaiser Chiefs:
Remek, remek, remek volt. Az énekes próbálta pörgetni a közönséget több kevesebb sikerrel, de én mindenesetre nagyon jól szórakoztam.
Modeselektor :
Hyper, Hyper, Kill Bill Vol. 4, Black Block stb, csordultig telt sátor 50 fok, felfújható óriás majom :
A Sziget legjobb koncertje volt nekem.
Remélem még jönnek.
Neo:
Hát csak pár számot játszottak sajnos, mert a keverőpultnál sikerült jól el****ni a hangot. Az éneket nem lehetett hallani, se a gitárt, se a szintit. Ez így értékelhetetlen, pedig jó lett volna biztosan.
Sex Pistols:
Rohadt Dzsoni még mindig egy állat. Remek koncertet adtak 2 ráadással. Sziget 3. legemlékezetesebb koncertje nekem.
Depresszió:
Szokásos remek buli az egyik legjobb hangosítással. Talán csak a Modeselektor és a Zagar volt jobb.
Apocalyptica:
Csordultig telt a Hammer sátor, nem is véletlenül. Félelmetesen jól játszottak. Ismét volt egy metallica kitérés ezúttal az Enter Sandman. Remek volt az egész.
Serj Tankian:
Hangosítás miatt értékelhetetlen. :(
The Wombats :
Az angol zene egyik legújabb üdvöskéje kezdte a zenélést a Nagyszínpadon az utolsó napon. Elég sokan gyűltek össze erre a bulira, ami végén kifizetődő volt, ugyanis a Wombats remek hangulatot csinált. Eljátszották a kötelező rádió slágereket is és kedveztek a die hard fanoknak is ugyanis olyan tételek kerültek elő, hogy csak néztem. Kár, hogy csak 1 órás volt. Mókás volt, hogy a végén az énekes a saját lábában esett el és tovább játszott még akkor is mikor 8 teknikus rohant be, hogy jól van e. Remek zárás volt :)
Babyshambles:
"Pete Doherty is here" szólt a konferátor a nagyszínpad sarkából 17:30 környékén. Mindenkinek nagy kő esett le a szívéről. Kellemes koncertet adtak, de semmi több.Voltak remek pillanatok pl. Delivery, Fuck Forever, Baddie s Boogie, Down In Albion vagy az a 3 számos blokk mikor Pete csak harmónikázott és énekelt, de ez csak 6-7 szám. Mondjuk énm számítottam is erre, hogy így lesz, mert ez nem az a nagyon pattogós, pörgős zene.
Jó volt, elég is volt az a bő 70-75 perc.
Kerekes Band:
Szavakkal leírhatatlan ez a zene. Hallani kell. IGazi Pszihedellikum.
Nagyvonalakban ennyi a 2008as Sziget Fesztivál.
Hőség, tömeg, hatalmas buli.
Idén is nagyon nagyon jó volt.