Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2008. augusztus 18., hétfő 12:40
sziget 2008
0
2008. július 12., szombat 14:45
Lassan lehetne már csinálni olyan topikot is, hogy blogreklám :)
0
2008. július 12., szombat 14:08
Volt Fesztivál, 4. nap

Balaton Sound, 2. nap
0
2008. július 10., csütörtök 10:17
Köszi srácok :]
Én sajnos már negyedik éve maradok le a Voltról, pedig mindig jobban szerettem, mint a Szigetet. Xpress: URH? Megint van URH? Ennek nagyon örülök! Ahogy látom, a Szigetre is eljönnek, az lesz ám számomra a nagy koncert, mivel kölökkoromban nagyon szerettem az URH-t :]
0
2008. július 10., csütörtök 1:50
szerintem az Offspring teljesen korrekt koncertet adott. hangosítás terén is viszonylag magára talált a technikai gárda, ők is jól játszottak, Dexter is jól énekelt.  aki már látott Offspring-koncertet felvételről, az tudja, hogy nem ereszkednek le annyira a közönséghez, mint pl a Green day (de hülyén fogalmaztam meg....) amit lehetett érezni, hogy kicsit fáradtak voltak (ennek ellenére tényleg korrektül játszottak), de idővel a lelkesedésünk rájuk is átragadt (rengetegen voltunk) és meg is dícsérték a közönséget. negatívum: lehetett volna kicsit hosszabb (visszatapsolással együtt másfél órás koncert volt). számomra megérte a napijegyet és a hosszú utat
0
2008. július 10., csütörtök 1:05
Őszintén szólva nekem az Offspring csalódás volt (akárcsak tavaly a Korn), viszont az URH, az Exploited és a Barabás Lőrinc Eklektric maximálisan kárpótolt mindenért - pedig én elfogult vagyok több okból is :)
0
2008. július 9., szerda 22:32
Ki látta az Offspringet a Volton? Mesélnétek róla?
0
2008. július 9., szerda 22:17
Cyrax!

Te is kint voltál???  :)

Fantasztikus volt a szinpadi látvány szerintem!
Az utánna lévő mizéri,na az tényleg nem volt semmi. Mi kb.500 métert 3 óra alatt tettünk meg és rádásul egy Szlovák még hátulról belénk is jött ebben a hatalmas tempóban.
0
2008. július 9., szerda 21:42
Ministry koncerten voltam tegnap. Gyilkos jó volt!
0
2008. július 5., szombat 0:41
cypress hill @ volt
0
2008. június 28., szombat 15:51
Már biztos mindenki tudja, hogy ma este 19:00-tól Santana koncert lesz a 56-osok terén.
0
2008. június 17., kedd 12:59
Szintén Bon Jovi, 06.04
Elképesztően sokan voltunk az eső ellenére, a koncert szuper volt, bár hiányoltam egy-két számot, amit a korábbi állomásokon le szoktak nyomni (Always, Bed of Roses). Hamar elrepült a kb 2 óra. Az ultragáz a oarkolás megoldásával volt, egy nagy réten alakították ki az ideiglenes parkolót. A koncert végeztével töb bezer autó próbálta meg elhagyni a helyszínt egy kétsávos úton....kb 3 órát vesztegeltünk és vártuk, hogy legyen sansz kijutni a tumultusból....ezt leszámítva minden király volt.
0
2008. június 17., kedd 12:03
Kár, hogy nem jöttek Magyarországra.
A 1999-es budapestin voltam, tetszett.
A kedvencem tőlük és egy feldolgozása.

0
2008. június 17., kedd 11:37
Tegnap jöttünk haza Nova Rock fesztiválról.
Mit ne mondjak, még mindig fájok...  :-)
0
2008. június 17., kedd 10:28
részletes és átszellemült írás a prágai metallica koncertről. nagy korsó sört mellé. :)
0
2008. június 6., péntek 14:20
2008.06.04. Wien
Bon Jovi

A minöségért sorry,telefonnal készült.

http://videa.hu/videok/zene/bon-jovi-koncert-2008.06.04.-b-X6G9p1YwHOseHROF
0
2008. június 2., hétfő 23:01
Én szerdán megyek Bon Jovi koncertre Bécsbe!!!  :))))
0
2008. június 2., hétfő 16:42
nem akar vki holap este metallicára menni? van két eladó jegyem a prágai koncertre, méghozzá egy jegy áráért (10.000 ft).
0
2008. június 1., vasárnap 0:47
Na, látszik, hogy nem ismerem az ELP-t, a "Karn Evil 9" helyett a "Fanfare For The Common Man"-t játszották... :)))
0
2008. május 31., szombat 23:57
2008. 05. 30. Petőfi Csarnok, 25 év után először az eredeti felállásban:

ASIA

Ahogy várható volt, hatalmas koncertet zavartak le a rock veteránjai. A szervezés viszont nem volt valami jó, mert nem a szabadtéri színpadon, hanem a nagyteremben ment a műsor, ennek megfelelően sikerült rendesen leizzadnunk az első másodpercekben... :S

Hálistennek most volt annyi eszük a rajongóknak, hogy az ülőhelyeken nem álltak fel, csak az utolsó szám után, tapsvihar gyanánt. Bár nem is a nagyon fiatalok képviseltették magukat jelenlétükkel, mint a két évvel ezelőtti DM-koncerten a Népstadionban (a mai napig nem emésztettem meg, amit ott műveltek páran).

Volt pár apuka, aki hozta a fiacskáját is, ennek nagyon örültem, hogy legalább nem a mai trendi fosra szoktatják őket, hanem a rendes zenére. :)))

Életemben először fordult elő, hogy egy koncert pontosan kezdődött, a megadott időpontban. Előzenekar nem volt, de nekem nem is hiányzott. Nyolcra írták, 20:05-kor megindult egy instrumentális intróval az esemény, a vetítőn kirajzolódott az ASIA-logó, bevonultak, és hadd szóljon. Mint az állat, olyan hangos volt, néha a basszus megrengette a padlót, de ugyanakkor jól is szólt minden szerencsére...

Felállás:

John Wetton - basszgitár / akusztikus gitár, ének
Carl Palmer - dobok
Steve Howe - elektromos / akusztikus gitár
Geoff Downes - billentyűs hangszerek, háttérvokál

Tracklista:

Intro

Daylight

Only Time Will Tell

Wildest Dreams

Never Again

Roundabout (Yes)

Time Again

Geoff Downes keyboard solo (Cutting It Fine)

Steve Howe guitar solo

John Wetton solo

The Smile Has Left Your Eyes (Acoustic Version)

Open Your Eyes

Karn Evil 9 (Emerson, Lake & Palmer)

Without You

An Extraordinary Life

In The Court Of The Crimson King (King Crimson)

Video Killed The Radio Star (The Buggles)

The Heat Goes On / Carl Palmer drum solo / The Heat Goes On (Reprise)

Heat Of The Moment

Ráadás: Sole Survivor

Három perc híján két órát játszottak, az első albumukat majdnem végignyomták, az új lemezről két számot játszottak (Never Again, An Extraordinary Life), plusz a korábbi együtteseik egy-egy nótáját is előadták, zárójelben kiírtam a listában, melyikeket.

Egyszóval: hatalmas élmény volt a tegnap este.

Mielőtt még bárki lebuzizna, ismerem az ide vonatkozó poént, nyugi... :)))
0
2008. április 11., péntek 16:51
azt én sem tudom :)
0
2008. április 11., péntek 1:43

hát ez tényleg az:) De hogy fogunk ott elférni???
0
2008. április 11., péntek 0:16

Paradise Lost !!!!!! a Zöld Pardonban. Elképesztő!!! :)

http://www.paradiselost.co.uk/tour-dates/
0
2008. április 9., szerda 3:01

most értem haza a gogolról. óriási volt. 2 és fél óra non-stop buli. részletek hoplnap.
1000%
0
2008. április 8., kedd 9:17
deep purple ( 98)
iron maiden ( 98)
john mclaughlin ( 98)
dimmu borgir ( 99)
tátrai band ( 99)
tunyogi rock band ( 99)
dream theater ( 02)
yngwie malmsteen ( 03)
deep purple ( 03)