Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2007. december 30., vasárnap 16:56

A Happy happy tényleg nem kell elé, de a Helloween-t, mint együttes nevet még mindig e-vel kell írni, a Halloween az más...
Az a pár hónapja meg pontosabban 11.16.-án volt :)
0
2007. december 30., vasárnap 16:28
Mindenhol vannak ilyen formák. Főleg ha egy nagy koncertre mész. Elkerülhetetlen, hogy 14.000 emberből ne legyen legalább egy vadállat sajna :(
Mi történt veled amúgy?
0
2007. december 30., vasárnap 15:15

Úgy gondolom, hogy ide illik az a kifejezés, hogy némi öröm is vegyült az ürömbe............
0
2007. december 30., vasárnap 14:57
Hát én akkor, a koncert után eldöntöttem, hogy DM-re soha többé nem megyek ki, és erről nem Gahan-ék tehetnek, hanem azok az állat "rajongók", akikhez szerencsém volt... :(((
0
2007. december 30., vasárnap 14:56
Átérzem a dolgot, nekem is már megvolt rá a jegyem, de hálistennek visszavették... :(((
0
2007. december 30., vasárnap 14:06

A Happy happy az nem kell elé, szimplán Halloween... :)
Amúgy most is aktívak, ráadásul pár hónapja voltak nálunk.
És hidd el, sok hasonló zenekar megfordul nálunk most is, max nincs akkora nagy dobra verve! :)
0
2007. december 30., vasárnap 12:24
1987ben Debrecenben voltam egy koncerten talán ez volt az első igazi.Akkor még sok hasonlo zenekar megfordult hozzánk közel,ami már jelen időben nem mondhato el.Végül is nem titok ez volt a  Happy happy Helloween és az Ossian.Mondjuk erre már egy kicsit nehezebb vissza emlékezni mint egy 2006s Depeche koncertre.
0
2007. december 30., vasárnap 9:07
Hogyne! :) Szétáztam aznap vagy ötször, de a buli nagyon jó volt!!!
0
2007. december 29., szombat 21:13
Erre emlékszik még valaki? :)Mekkora este volt. Úristen!
0
2007. december 29., szombat 16:30
De ettől nekem nem lesz jobb :-( ! Én nem vagyok olyan magyar, hogy megdöglött a tehenem akkor........................
0
2007. december 29., szombat 16:26

a Foreigner-en senki nem lehetett kinnt, mert elmaradt
0
2007. december 29., szombat 16:25

csurmee!
Valaki minél jobb annál könnyebb eladni :-) ! Illetve, hogy is van az, hogy "Jó bornak nem kell cégér" ? És akkor miért csak egyetlen egyszer járt nálunk? Sajnálom, hogy a Forigner-en nem lehettem kint :-( ! Én örülnék ha csak Prágáig vagy Bécsig kéne ZZ Top koncertért utaznom :-) ! De hátha eljönnek mégegyszer ide! Idén már Szigeteltem is! Szóval ha oda jönnének annak is örülnék!
0
2007. december 29., szombat 15:19

a kultis Ill nino az év egyik legjobb koncertje volt! :)
0
2007. december 29., szombat 14:42
Kicsit bánom is a Szigetet, merthát csak láttam volna őket élőbe, de szeretném egyszer frankón hallani is őket :) Erre a majdnem 10 rongyos jegy szinte biztosíték volt, de miért is ne pont előttünk töröljék az egész turnét... Nino-ékat megnézted a Kultiplexben? Én kérdezgettem az embereket, de más dolga volt - nem volt kedve / pénze kimenni, egyedül meg már nekem se volt pálya.

cinefilo: Nagy neveket tényleg egyre többet hoznak felénk, és ez jó, szinte nincs is hónap, amikor ne lenne kiplakátolva minimum 2 híresség koncertje. A Staind-del az a baj, hogy nálunk szinte senki sem ismeri, így nem érné meg kifizetni őket, hiszen nem biztos, hogy megtérül, bár egy Kultit szerintem meg tudnának tölteni. McCartney-t könnyebb "eladni", őt bátrabban hozzák a szervezők, én meg mehetek majd Bécsbe vagy Prágába Staind-elni :)
0
2007. december 29., szombat 14:31

Már hirtelen azt hittem, Dio-ék jönnek vissza lenyomni egy év végi koncertet, de úgy látom ennek semmi köze ahhoz az "igazi" Heaven and Hell-hez :(
Pedig a nyári koncert állítólag jó volt a szakadó eső ellenére is, én sajnos nem tudtam menni a pesti koncertjükre, mert másnap néztem meg őket Bécsben a Metallica előtt, de ott sajnos rövidített set-et játszottak, és kihagytak pár számot...
0
2007. december 29., szombat 13:24
Hogy mibe kerül egy jegy rá? :D
Van sokféle.
Gold: 50 rugó
Álló: 21 rugó
Ülő: 19 rugó
Csöves álló: 16 rugó
Leghátul: 13 rugó
Semmit-se-látsz-ülő: 10 rugó
0
2007. december 29., szombat 13:18

szívemből szóltál testvérem :))

ugyanezeket fájlalom én is nagyon, viszont a szigetes Korn-on kinnt voltam, azért azt nem mondanám hogy bánom. a többi viszont (Korn, Ill nino, Stonesour) szíven ütött engem is...
0
2007. december 29., szombat 13:17

Azért nem biztos :-) ! Paul McCartney csak eljutott Magyarországra! ZZ Top is járt itt csak akkor még nem volt annyira képben mint most! De, hogy a témánál maradjunk Ők is betegség miatt lemondták az európai turnéjukat( hozzánk nem jöttek volna) ! Az AC/DC sem akkor járt amikor már nem gondolkodnék rajta! És nyáron lesz Bon Jovi Londonban is,amin elgondolkodtam ;-) ! De messze van még   :-) !
0
2007. december 29., szombat 13:07
Na igen, ez az, ami nekem soha az életben nem fog összejönni. A Staind sose fog nálunk koncertezni (apropó, az ő Unplugged cuccuk elég jó), a KoRn szigetes bulijára már majdnem kijutottam, de aztán mégse jött össze, ahogy hallom nem is baj, mert szar koncert volt.

Aztán jött (volna) megint a KoRn, amire kb fél évvel a koncert előtt megvettem a jegyet, Jon a koncert előtt másfél héttel súlyos beteg lett, az európai turnét törölték. Emellett jött volna a Szigetre az Ill Nino, erre is mentünk volna, szintén a koncert előtt pár nappal a perkás eltörte a csuklóját, koncert lemondva. Mázli hogy nem vettem meg a jegyet, mert ha jól tudom, nem térítették volna meg az árát, engem viszont csak ők érdekeltek volna. Ja és kb. akkor volt a Stone Sour is beharangozva, nem adtak el elég jegyet nálunk, őket ezért bukták a rajongók.

Ez van, az élet nem fenékig tepertős pogácsa
0
2007. december 29., szombat 13:05
Aki még nagy kedvencem (a mostani gitárosok közül) az Buckethead.
http://www.youtube.com/watch?v=vYxrdrzmuUw
0
2007. december 29., szombat 12:57

Semmi baj :-) ! El kell menni a kedvenc koncertjére és máris szabad a pálya :-D !
0
2007. december 29., szombat 12:46
Való igaz, bocsánat.
0
2007. december 29., szombat 12:44

Ha már az fórum neve, hogy ..... :-) ! Tegnap Republic, a Szigeten LGT, Madness, és Bryan Adamst ennyiért ki nem hagytam volna :-D
0
2007. december 29., szombat 12:33
Aha ismertem, tényleg jó. Lehet, hogy fake, de simán elképzelhető, hogy tényleg lejátszotta, végülis nem lehetetlen, 1-2 helyen pedált használ (pl a legeleje), ami a videón nem látszik

Még egy példa nylonhúros gitárra (valójában 2 gitár szól, csak a másikat előre felvette, azért szól ilyen jól):

0
2007. december 29., szombat 9:30
Még csak leszek!Este ismét Kevin Saw barátom zenél!Tessék jönni! :)December 29 - Heaven and Hell - Blue MonkeyAz év utolsó szombatján ismét egy fergeteges buli várható a „Kék Majom”-ban!A Heaven and Hell csapata először (de nem utoljára) áll össze, hogy segítsen kicsit ledolgozni a partizóknak az ünnepek között elfogyasztott temérdek beiglit. A mennyei buliban pokolian jó zenéket hallhatunk majd egész éjjel, így tökéletes bemelegítés lesz szilveszterre. Az extra hangulatot a Cuba Libre biztosítja, a már jól megszokott egyet fizet – kettőt kap akcióban.Line-up:ZooL (STR)Kevin Saw (PartyPeople.hu) INoise (PartyPeople.hu)VinylPlayer (DiscoSensation.hu)Belépő:Hölgyek: ingyenesUrak: 500HUFStart: 22:00End: ???
0