miért mibe kerül egy jegy rá? a Bon Jovi-ra Bécsben 17.000 ft volt egy jegy. És ezúton szeretném megköszönni VAPE barátomnak a 3 db jegyet amit intézet nekünk!!!!!
0
2007. december 27., csütörtök 20:57
199
Smashing Pumkins-ra ki kéne menni, de ilyen jegyárak mellett asszem kihagyom.Az Első Emelet-et mindig is utáltam. Chris Rea és Mark Knopfer semmilyen számomra. Santana zenéjét nagyon szerettem (bár normális albumot szerintem a 70es évek vége óta nem csinált).Ha nem lenne minden koncertre egy vagyon a jegy akkor még talán erre is kimennék.A Zappa plays Zappa és az Eric Clapton volt az utolsó két koncert amiért képes voltam ilyen sokat kiadni (Roger Waters-re már nem, pedig kíváncsi lettem volna rá)
0
2007. december 27., csütörtök 20:44
113
2008.05.15. -én szeretném megnézni Kylie Minogue kis(?)asszonyt a Sportarénában. Borsosak a jegyárak, de a február 23-i születésnapomra talán egy ticket... :)
0
2007. december 27., csütörtök 20:14
19957
Mi 2008.06.04.-én megyünk Bécsbe Bon Jovi koncertre. Nagyon rég voltam már Bon Jovi koncerten,de azok fantasztikus élmények voltak. Ezt is nagyon várom már,csak még sajnos nagyon messze van.
0
2007. december 27., csütörtök 20:03
416
Nagyon nagy a csend, pedig micsoda koncertek lesznek a következő félévben. Kezdjük úgy, hogy Ma van ugye Woody Allen féle Jazz koncert, aztán:Január 29 Smashing Pumpkins Február 9 Első Emelet Március 3 Chris Rea Május12 Mark Knopfler Július 28 Santana
meg ami engem nem érint de mégis csak hírérték:Május 15 Kylie Minyon
0
2007. december 17., hétfő 9:44
16970
Ghymes - Karácsony 2007. 12. 13.
Idén már voltam egyszer Ghymes koncerten tavasszal és előre tudtam, hogy csalódni nem fogok. Most még a helyszín is hozzátett a várakozáshoz, mert Békéscsaba új kulturális koncertteremmel gyarapodott és a gyönyörűen felújított volt mozi igazi élményekkel szolgált.
Karácsony közeledtével szinte minden együttes és zenekar új lemezzel rukkol elő, a Ghymes azonban nagyobb csinnadratta és reklám nélkül csendben készítgette népzenei alapú különleges dallamvilágával legújabb lemezét, amin kivétel nélkül saját szerzeményű karácsonyi dalaikat hallgathatjuk meg. Többek között ez adta az alaphangot a koncerthez, azonban régi dalaikról sem feledkeztek meg így azokból is kaptunk egy csokorravalót. A nagyon jó hangulatú koncert picivel este hét után kezdődött és nagyjából kilencig tartott. A szűk két órában elhangzott az Állatfarm, a Bazsarózsa, a Ne nézz hátra, Kétszaxis valamint karácsonyi dalaik zöme: Jézus ágyán, Ó, ha Magyarországra..., Szép jel, Mennyünk mi is, Nagy örömnap, Újesztendő és sorolhatnám. A Szarka testvérek humorban még mindig egyedülállóak így színesítették meg az estét dalaik közötti rövidke szünetekben. :)
0
2007. december 17., hétfő 9:41
16970
Sonata Arctica 2007. 11. 20. - Pecsa
A finn metálbandák számát tekintve nagyon el vagyunk kényeztetve, s tény hogy nagyon jól csinálják, amit csinálnak. Természetesen nem a hörgős és eszement zúzásra gondolok, hanem a kellemes, gitár - dob - ének és valamit mondó, tartalommal bíró bandákra. A héten éppen az egyik nevesebb csapat látogatott el hozzánk legújabb albumuk az UINA megjelenése kapcsán indult turné keretein belül. Baromi lendületes koncertet nyomott a Sonata a Pecsában :))) Két előzenekar is fellépett az egyik volt a német Ride the Sky, kik egész klassz hangulatot csináltak, rövid technikai szünet után jött a szintén finn Epica és körülbelül egy órás mini koncerttel hergelték, hangolták a metál rajongókat a fő attrakcióra :)) Igen, végre! Este 9 előtt 10 perccel a színpad lépett a Sonata és a húrok közé csapott. Fáradtan ugyan, de nagyon tomboltunk. Szinte minden - hozzám közel álló - dalt eljátszottak, a nagy kedvenc a Full Moon egészen az elején volt a repertoárban. Nagyon jól felépített műsor kaptunk, végig nyomták a pörgős dalok tömkelegét és egy két lassabb és líraibb dal volt csupán. Úgy félidőben az énekes srác tartott egy rögtönzött közönségröhögtető marháskodást. Szegény nagyon magyarázta, mit csináljon az általa egyes szektornak nevezett népesedéssel a színpad ball felénél... :) A közönség nem igazán vette, hogy a pisszegést kéne utánozni, majd miután a középső szektor dobhangokat kapott, így a maradék rajongótábor is észbe kapott. :))) Barátnőmmel együtt úgy röhögtünk a hátsó sorban, hogy majd elszédültünk. Ha nem fogjuk egymást valószínű összerogyunk a nevetéstől. :))) Ez a kis attrakció körülbelül 10 percet vett igénybe és az egész játék arra ment ki, hogy a közönség adja az alaphangot a legendás Queen dalhoz a We Will Rock You-hoz :))) Zseniális volt, apróbb túlhangosítás azért észrevehető volt, de tartósabb halláskárosodás nélkül megúsztam. :))) ........... Jövőre már izzítom magam a Nightwishre! :))))
Kb. én is akkoriban láttam a Last Action Hero-t moziban, csak én még a régi Corvin-ban. És igen, sztereóban szólt már az a film magyarul... a lakossági VHS-kiadás is már az volt.
De a Ford Fairlane sem mono szinrkon-t kapott annó, az RTL-en, amikor először adták, ott is sztereóban nyomatták, remélem a DVD-n is az lesz... :)))
OFF: valószínűleg újra kell rendelni az Amazonos pakkot, a mai napig nem érkezett meg... :(((
0
2007. szeptember 20., csütörtök 14:53
52685
Még az sem zavart, hogy ő maga nem nagyon zenélt, hanem például foncsorozott úszószemüvegben, meg tenyérre ragasztott zsebtükörrel bohóckodott a lézernyalábok között, nyakában egy rövidlátóknak gyártott kb. húszbillentyűs, világítós kanyar-szintivel. Mit számított mindez, amikor itt volt az ember, akinek zenéjéért akkor már vagy tíz éve odavoltam! :-) Ő legalább ott volt a színpadon, nem úgy, mint a Kraftwerk-koncerten a tagok, akik a villogó neonok gyér fénye alatt beprogramozták az irodabútornyi zenegépeiket, aztán kimentek a beksztédzsbe ejtőzni egy kicsit, s a közönség egyszer csak azt látta (már, ha látta), hogy már őket nem látja. A nyolcvanas évek koncertlátogatóinak még szokatlan lehetett ez a show-elem. :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 20., csütörtök 13:35
52685
Azon a bizonyos Népstadionbeli Jarre-bulin én is közreműködtem!
Aznap délután néztük meg Kelenföldön az Olimpiában Az utolsó akcióhőst, ami miatt az ismerőseim meg akartak verni, mondván, hogy ilyen szar filmet már rég láttak. :-))) Nekem viszont isteni volt, s ha jól emlékszem már valami kis sztereó hatás is kibuggyant a hangfalakból. Jean Michel pedig lenyűgöző volt, emlékezetes produkciót nyújtott a társulatával.
most posts by TM
0
2007. szeptember 20., csütörtök 12:12
4201
BS-ben én is voltam :)
0
2007. szeptember 20., csütörtök 2:14
14599
Én csak a 93-as Népstadion-beli koncertjén voltam, nem volt semmi. :)))
0
2007. szeptember 20., csütörtök 1:35
122
Jean Michel Jarre koncerten még a BSben
0
2007. szeptember 20., csütörtök 0:10
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. szeptember 19., szerda 23:05
8260
Szívesen.. Hasonló témában fordulj hozzám bizalommal.. :-))))))))
0
2007. szeptember 19., szerda 23:02
5042
Igen, ők azok! :-)) Köszi! Persze... Nem punk zene... :-))) Mondtam hogy nem értek ehhez a műfajhoz... A "punk" jelzővel a jelen lévő szigetlakókat jellemeztem... :-) Dark Rock
0
2007. szeptember 19., szerda 22:52
8260
Szia Dylan!!
Ha egyre gondolunk, akkor www.october.hu. Első lemezük szerzői kiadás, az MHH melléklete volt és itt figyel a polcomon. De ez nem punkzene..
0
2007. szeptember 19., szerda 22:32
5042
Azta... :-))) Ez nem semmi! Örülök hogy teljesült az álmod! Élvezetesek az élménybeszámolóid! :)
0
2007. szeptember 19., szerda 15:47
3495
hehe...gratula! kár, hogy bemozdult!
0
2007. szeptember 19., szerda 15:46
7271
:-)))
0
2007. szeptember 19., szerda 15:29
8905
Hé, te nem tartozol egy koncertélmény leírásával? :-)))) Na jó, nem sürgős, és majd csak azután tedd meg, ha a FONTOSABB feladataidon már túl vagy. :-)))
0
2007. szeptember 19., szerda 15:22
52685
Hello John! Hello John! :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 19., szerda 14:58
7271
Öööö.... most Te melyik is vagy??? :-)))Gratula, Te mááázlista! ;-)