Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2007. szeptember 19., szerda 14:26

14-09-2007 Avery Fisher Hall, Lincoln Center, New York City
0
2007. szeptember 19., szerda 14:25

14-09-2007 Avery Fisher Hall, Lincoln Center, New York City
0
2007. szeptember 17., hétfő 16:44
Akkor Te még fiatal álmodozó vagy mint én :)
0
2007. szeptember 17., hétfő 16:01
Az én korosztályom szerint tudod még ciki az eredeti DVD, úgyhogy a többiek nem hiszem, hogy értékelnék :D

De ha lenne egy Xpress banda ami a nevéhez hűen filmzenéket játszana, simán beszállnék ;). Williams tiszteletére el is nyomom gyorsan a Schindler s List theme-t :P
0
2007. szeptember 17., hétfő 15:57
Legyetek egyszerűen Xpress Band :)
0
2007. szeptember 17., hétfő 15:54
A managerem a Fostartálytól függetlenül a "Tomi és a fosfejűek"-et javasolta, szerintem nem feltétlen válna be :D

Úgyis most tombol az emo, én ezeket találtam ki:
"A depressziós fogkefe" (Ez inkább punkzenekaroknak lenne ideális, az a műfaj meg elég távol esik tőlem)
"Depis Hód" (Depeche Mode után)

Valahogy még nem az igazi :( Majd ha lesz banda, ráérek megálmodni a nevünket, de előtte veled mindenképp konzultálok :D
0
2007. szeptember 17., hétfő 15:48
A Fostartályra alapozva lehetne a nevetek: Fostalicska :)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 23:48
Még nincs nevünk, mert még meg sem alakultunk :D:D Csak egy leendőbeli rocksztár előrevetített bárgyú álma ez, de majd mindenképp meghívlak, ha itt az ideje :D
0
2007. szeptember 16., vasárnap 23:25
Akkor már nyomjuk úgy mint a Fostartály anno, koncertre hoztak egy rakat csokipudingot ami erősen nem annak látszott :D Aztán szanaszét locsolták, meg fetrengtek benne, meg minden, biztos vicces volt, kár hogy nem voltam ott. Szívesen meghallgattam volna kedvenc számaimat élőben, pl "Darth Vader buzi"; "Spárgázó Jean-Claude Van Damme van a seggemre tetoválva"; "Nekromedve"; "Pofánfosott víziló".

De a "Birodalmi lépegető"; "Kettészakadt motoros"; "Hamza Tímea, a körzeti nővér" se rossz, de azok már túl mainstream-ek lettek :)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 23:13
O.K.! Ott a helyem! :-))) Mi a nevetek? Mert minden képpen ott a helyem! :-)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 23:02
Ha már a disco-ban van habparty, akkor mi miért ne tarthatnánk tejszínhabparty-t?:)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 22:54
Kb. első koncert lesz, de az alapötlet jó :D
0
2007. szeptember 16., vasárnap 22:50
Ha szülinapi koncert lesz, szívesen mennék én is tortát dobálni a színpadról... :) Ez csak egy ötlet :)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 22:44
Majd a mi koncertünkre is gyere el jövőre, pacsizhatsz velem, plusz ha meglátlak a rajongók közt, majd megpróbálom feléd dobni a pengetőm :D :D
0
2007. szeptember 16., vasárnap 20:14
Mindig a noname koncertek a legjobbak, mert az elvárás a nullával egyenlő és ilyenkor lehet jó nagyokat csalódni pozitív irányba :)

A zenekarral kapcsolatban esetleg ajánlanám, hogy nézz körül a www.punkportal.hu oldalon, esetleg találhatsz valamit róluk, bár ebben nem vagyok biztos :)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 18:35
Egy megkésett szigeti koncert-élménybeszámoló: :)
2 napot voltam kint, ez alatt nem sokat aludtam, (de annál többet bungee jumpingoltam! :-))) és a második nap (hétfő) éjjelre már hullafáradt voltam mire végigtomboltuk a Tankcsapdát, meg lejártuk a lábunkat mire megtaláltuk azt az eldugott helyet, ahol filmeket vetítettek... A Szabadság vihara útolsó fél órájára értünk oda. Ez olyan hajnali 2 óra körül lehetett, egész addig kitűnően bírtam magammal, de akkor ott hirtelen nagyon erős álmosság zuhant rám... Azt hittem fel sem tudok kelni a padról... De muszáj volt, mert kezdett hideg lenni, és el kellett battyogni a csomagmegőrzőhöz a kabátomért. Addigra ugyanis össze volt pakolva a sátrunk, és hajnali 4-kor terveztünk hazafelé indulni... Már alig álltam a lábamon... Ilyen állapotban mégis mit lehetne csinálni még 2 órán keresztül? Egy hirtelen ötlet: Irány a Metal Hammer sátor! Gondoltuk tök poén lesz majd ott feküdni egy halom alkoholista rocker között , egy rakás szeméten, miközben üvölt valami számunkra nóném banda... Mert az olyan... hangulatos! :-))) Szóval indultunk lefeküdni a Metal Hammer-be! :-) Előrbocsátom: Abszolút nem értek ehhez a műfajhoz, de a Szigeten, mindenre nyitottnak kell lenni.
Éppen a Junkies koncert végére értünk oda, teltház volt. Amint a banda befejezte a sok ember mind kitódult. Maradt egy tonna szemét a padlón, meg 15-20 punk a földön... :-))) Pedig még jött egy koncert... Pont erre számítottunk! Kiválasztottunk egy szimpatikusan szétcsúszott punk csajt, és letelepdtünk mellé... :-) Olyan kevesen voltunk, hogy a biztonsági őrök azt hitték már nem is lesz több koncert, így szépen elkezdték összeszedni újdonsült punk haverjainkat, és a kijárt felé tuszkolni őket, mire szóltak nekik, hogy de lesz még egy koncert!!! Perceken belül jön az Október! Persze sohasem hallottam róluk, és elkezdtünk poénkodni velük... Hogy ez a 15-20 fős szétcsúszott srác a rajongók kemény magja, meg, hasonlóan gúnyolódó vicceket találtunk ki a nem mindennapi érdeklődést látva... :-) Ezen gondolkodva eszünkbe jutott, hogy de hát akkor most végre van lehetőségünk első sorból csápolni egy koncerten... Meg hogy ez mekkora poén lenne már... :-))) Olyan jó poénnak tartottuk, hogy összeszedtük útolsó megmaradt erőinket, és odavonultunk az első sorba, és tényleg! Másfél méterre állhattam a színpadtól, és kb. 60 centire a hangfalaktól... :-))) Rajtunk kívül még 10-en tápászkodtak fel a földről, és könyököltek mellénk a kordonra. A biztosítás még ezen a késői órán is példa értékű volt! 4 biztonsági őr vigyázott, hogy az állni is alig tudó rajongók, nehogy megrohamozzák, bálványaikat... :-))) Aztán jött az Október!
Az énekes komoly meghatottsággal köszöntött minket, nem akarta elhinni hogy ilyen sokan eljöttünk... :-))) "Nagyon be voltunk szarva, hogy senki sem fog eljönni! Ti vagytok a legjobb rajongók!" - mondta. Na! Ezt nagyon jó volt hallani... :-) Majd a húrok közé csaptak! A hangerő az valami nagyon kemény volt 60 centiről... Már a fizikai fájdalom határán álltunk körülbelül... De amikor megláttam hogy az egyik biztonsági őr, mindenféle fülvédő, vagy ilyesmi nélkül háttal nekitámaszkodva áll a hangfalnak, és a feje kb. fél centire van a mittomén hányezer vattos hangfaltól, na akkor... Leesett az állam... És úgy nézegetett ki álmosan a fejéből, mintha mi sem történne... :-) Komolyan elkapott a röhögés, mikor egy másik, nagydarab (elég komolyan vidékinek tűnő - ez nem sértés, én is vidéki vagyok) őr, nekiállt reggelizni egy másik hangfal tetején! Kis csomagocskát vett elő, amiből kenyér csücske került elő, kolbász, paprika, paradicsom, meg bicska a zsebből, és ott állt neki falatozni... :-)))) De kár hogy nem fényképeztem le... :-))) Eközben az Október már a 3.-4. számnál járt... És nagyon meglepő dologra jöttünk rá: A számunkra nóném banda, akit a koncert előtt jól kicikiztünk, igenis nagyon élvezhető zenét játszott!!! Nem az a hörgős érthetetlen üvöltözés, hanem kifejezetten dallamos, ám sötét hangvételű "rockballadákat", érdekes szöveggel, jó zenével... Az énekes nagyon elemében volt! Végeredményben egy profi fél órás koncertet adtak! Remekül megtalálták a kapcsolatot a közönséggel (vagyis velünk) még le is pacsiztam vele (Na ki akar hozzámérni??? :DD) és komolyan mondom nagyon élveztük a koncertet! Simán elfelejtette velem, hogy fél órával korábban még meg akartam halni az álmosságtól... :-)))
Nagyon szimpatikusak voltak! Mondta is hogy melyik honlapról lehet letölteni a számaikat, de azt már elfelejtettem, és nem nagyon találom a keresőkben sem... Ismeri valamelyikőtök ezt a bandát?
Ha valakit érdekel, dobok fel pár képet is a nem mindannapi koncertélményről... :-)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 6:02
Köszi!
most posts by TM
0
2007. szeptember 16., vasárnap 5:35
ohh..
jobbulást! :(
0
2007. szeptember 16., vasárnap 5:29
Nem voltunk, beteg lettem. Majd jövőre!
most posts by TM
0
2007. szeptember 16., vasárnap 5:15
apropó..
PUF jó volt?
0
2007. szeptember 16., vasárnap 5:08
mármint a friss, ropogós tinilányoktól?? :DD
0
2007. szeptember 16., vasárnap 1:57
John Williams... az írásai alapján nagyon jófejnek tűnik, s lelkes beszámolójáért tényleg nem érdemel bántást, hiszen "csak" megosztott velünk egy világhírű művésszel való nem mindennapi találkozást. Az vesse rá az első követ, aki a saját bálványával való személyes kontaktus hatására nem rosált volna be.
A  szó jó értelmében irigy vagyok rá, és igazán örülök, hogy valóra vált élete nagy álma!
Ami meg a Neo koncertet illeti, tényleg nem ölelt át senki, pedig volt jó pár személy, akitől szívesen vettem volna a gesztust! :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 15., szombat 22:14
Senki nem mondta, hogy rossz ember lenne. Sőt, szerintem jó ember, bár nem ismerem személyesen. Másrészt abszolút nem volt felőlem semmi bántás, ha valaki így értékeli, hát, az ő dolga.
0
2007. szeptember 15., szombat 21:13
Én a részemről már kétszer befejeztem de vannak akik nem nyugszanak. Jópofa dolgokra pedig mindig érdemes reagálni, addig is telik az idő. De szólok 9kor lépek haza, addig lehet még fárasztani.
0
2007. szeptember 15., szombat 21:12
királyi többes?
0