Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2007. szeptember 15., szombat 21:10
Látom azért sokan ráértünk ma is...
0
2007. szeptember 15., szombat 21:07
nem, ellenben te reggel óta... tudod.
0
2007. szeptember 15., szombat 21:05
Most komolyan ezen idegeskedtek?!
0
2007. szeptember 15., szombat 21:03
...leszel...
0
2007. szeptember 15., szombat 21:01
figyelj, attól, hogy smiley-kat dobálsz minden mondat után még nem lesz jópofa, se nem vicces.
0
2007. szeptember 15., szombat 21:00
Érdekes egy ember vagy Te...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 15., szombat 20:58
De bizony. reggel óta tudom...:)
0
2007. szeptember 15., szombat 20:56
írásait mondott, s nem írását. de nézzük el neked, hiszen még nem tudhatod, hogy kinek a hozzászólására reagáltál bunkón.
0
2007. szeptember 15., szombat 20:20
Az egész vita nem alakult volna ki, ha egyes emberek megint nem akarnak kötözködni és egyes szavakat félreérteni. John Williams írása mögött olyan dolog rejlik, amit más nem érthet meg csak Ő. És ettől ő még nem lesz rosszabb ember. Szóval szerintem nem kéne tovább boncolgatni a mosolyt vagy akármit.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 15., szombat 20:01
Akkor nincs semmi baj.:)
0
2007. szeptember 15., szombat 19:59
én???
ugyan...
0
2007. szeptember 15., szombat 19:56
Neked is örülök, hogy szeretted John írását. Én is szerettem. Nagyon, hidd el. Másképp nem reagálnék reggel óta erre.:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):): És hol volt itt a gúny? Most miért bántassz?:)):):):):):):)):)):):):):):):):):):):)):):):):):):)::))):)
0
2007. szeptember 15., szombat 19:53
Na, akkor tessék elfogadni mindenféle gúnyos kritika nélkül, hogy mindenki másképp éli meg, illetve másképp osztja meg a nagyérdemű előtt az ilyesmit! Ismerem John korábbi írásait (is), számomra egyik sem volt röhejes! Dehát ez van..
p.s.: Ennyi rajongó egy helyen... :D
0
2007. szeptember 15., szombat 19:47
Persze Lengyelország nagy L és nem lapda hanem labda csak sietős volt a dolog:) Mielőtt belekötünk ebbe.
0
2007. szeptember 15., szombat 19:44
Miért?! mert valaki órákig fogalmaz egy röhejes élménybeszámolót. Én állati jól szórakoztam magam, a jóféle elfogult sznobista íráson amitől épp nem folyt a nyáltenger a kezemre a monitorból. Ha nekiállnék leírni miképp omlottam össze amikor Bono(a U2 énekese) kilépett a színpadra és miképp remegtem arra várva, hogy elkapjuk személyes furgonjukat a koncert előtt lengyelországban biztos nem lennék idióta ugye???!!! Pedig 10 évig vártam arra a napra én is. Csak a feldobott lapdát lecsaptam.
0
2007. szeptember 15., szombat 19:40
pedig kettőtök közül te viselkedsz úgy, mint egy... IDIÓTA.
0
2007. szeptember 15., szombat 19:36
Örülök, hogy neked tettszett. Szerintem pedig erős volt kissé...ennyi. És képzeld elolvastam. Amit írtam az egy vélemény. Biztos megtörtént amit írt, csak a megfogalmazásban volt nekem túl sok. Persze nem kell észrevenni az ilyet de nekem mégis feltűnt az ömlengés. És tudom mi a rajongás mégsem nyálzanék mint valami idióta....de ez én vagyok, nem Ő.
0
2007. szeptember 15., szombat 19:36
én örülök, hogy találkozott williams úrral, és beszámolót olvasva egy pillanatra sem jutna eszembe homofóbiás vicceket bedobni. az emil rulezes példa... ugyan már, hogy jön az ide?! :)
0
2007. szeptember 15., szombat 19:28
Anyám...
Elolvastátok Ti John írását, vagy csak itt-ott beleolvastatok???
Ha az előbbi, akkor szövegértés: egyes! :s
0
2007. szeptember 15., szombat 19:10
Na szerintem meg várjuk meg a művész urat ha már ennyit rágódunk rajta. Majd reagál ha akar. Lassan széttépjük szerencsétlent. Amit írt az érdekes volt, de roppant mód túlspilázva. Ennyi. Jó poén volt és kész. Mellesleg színpadról előadás közben fények között megismerni valakit a sorok közt akit egyszer láttunk az életben és mondjuk vagyunk 75 eléggé elképzelhetetlen számomra de hagyjuk inkább.
0
2007. szeptember 15., szombat 18:49
Bakker, a mosoly a felismerésből jött, az ölelés baráti volt, pusziról meg szó sem volt!!Ennyire félremagyarázni.... :sHasonló esetnek jómagam is részese voltam 2003-ban, és a mai napig leírhatatlanul jó érzés visszagondolni rá, pláne, hogy több ezer emberből kétszer is én voltam az a kiválasztott aki felmehetett a színpadra!
0
2007. szeptember 15., szombat 18:27
Nem is kell gyűjteni, csak 1-2 emberé azért számít, nekem legalábbis. Nem sértődnék meg, ha mondjuk Pacino aláírná valamelyik filmjének a borítóját a gyűjteményemből :P

Bár előttem ülne egyszer a moziban :P
0
2007. szeptember 15., szombat 18:18
Réges-régen volt pár autogrammom, de nem látom értelmét a gyűjtésének :) Ezért senkitől sem kérek autogrammot. Pl. legutóbb Koltai Lajos ült előttünk a moziban :) Nem mondom meg, hogy mit néztünk :)
0
2007. szeptember 15., szombat 17:32
Depeche Mode 2001. szeptember 12. Kisstadion. Fergeteges volt!
0
2007. szeptember 15., szombat 17:29
Hát érdekes amit írsz, konkrétan a harmadik részére gondolok. Nem kritizálás meg semmi, félre ne értsd, de nekem furcsa, hogy ha rajongsz mondjuk egy együttesért, akkor nem ragadod meg az alkalmat, hogy szerezz egy aláírást, vagy valami, legalábbis ha magamból indulok ki. Én ha kapnék egy lehetőséget, hogy mondjuk a KoRn vagy a Staind dedikálja a CD borítómat, fix, hogy élnék vele. De ha mondjuk lehetőségem lenne megölelni Mike Mushok-ot, az embert, aki miatt én is elkezdtem zenélni, akkor azt se hagynám ki, mégse érzem magam tőle homárnak. A puszit viszont kihagynám :)

Én abból a szempontból voltam szerencsés, hogy relatívan olcsón szereztem egy olyan gitárt, amin Mushok is játszik, ráadásul még az aláírása is rajta van a hátulján, mert az Ibanez gyárban dedikált néhányat anno, de ez most mindegy. Akkor is örültem neki, és most is örülök, mert nekem, mint rajongó sokat jelent egy ugyanolyan hangszeren játszani a zenéjét, mint ő. Ugyanakkor nem vagyok elfogult, ha egy szám nem jön be, simán lehagyom az mp3-pléjeremről, és nem erőltetem magamra csak azért, mert ő játszotta fel a gitártémákat. Szal szerintem a rajongás jó dolog, de ahogy én látom, csupán a zene szeretetétől egy icipicit odébb van, én is tudnék jópár együttest mondani, akiket boldogan hallgatok, meg szívesen megnéznék élőben, de mondjuk egy aláírás annyira nem hozna lázba. Így az én véleményem szerint -és remélem nem veszed támadásnak- az alvin zenéjét  te csak szimplán szeretted, és nem rajongtál értük, mert ha rajongtál volna, akkor igenis odamentél volna egy autogrammért :)

Nekem is megvan az összes Metallica, minden nap pengetek is valamit tőlük meg hallgatom őket, de nem ölnék embert egy közös fotóért :)
0