Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2007. március 1., csütörtök 23:04
behajtom :D
0
2007. március 1., csütörtök 21:07
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 1., csütörtök 21:01
GERIKE! ARANYBA FOGLALOM A NEVEDET!!!!!!!!!!!!!!!
TŐLED TUDTAM MEG ELŐSZÖR, ÍGY JÖVÖK EGY KARTON SÖRREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2007. március 1., csütörtök 20:56

Egész jo lesz ez a volt ugyfest. Mondjuk én a 2 nagy nevet annyira nem csípem, de sokan szeretik őket tudom.
0
2007. február 24., szombat 9:50
az Edgecrusher az egyik kedvenc számom, na az letépte a fejemet... :))
0
2007. február 24., szombat 0:13
Ha valakinek lenne kedve Cassius http://www.myspace.com/cassius15again illetve Para One http://www.myspace.com/paraone "koncertre" jönni az pls mail ide: szeifert@gmail.com !!

Illetve volt már valaki Fabric buliban?! http://www.fabriclondon.com
Véleményeket: szeifert@gmail.com !

Előre is THX!
0
2007. február 23., péntek 23:32
Szia Geri!

Úgy néz ki megyek a pestire és a kecskemétire is, bár ez utóbbi még nem biztos, mert aznapra be van tervezve egy ExperiDance a Müvészetek Palotájában... Nagy dilemma. :)
0
2007. február 23., péntek 11:20
Pedig be sem vagyok rúgva!!! Még... :-)
0
2007. február 23., péntek 11:19
Thx! Hát akkor tényleg elég siralmas lehetett. Pedig annak idején baromira dühített, hogy nem tudtam kimenni rá. Viszont a tavalyi Fear Factory kárpótolt mindenért. :-)
0
2007. február 23., péntek 11:19
Thx! Hát akkor tényleg elég siralmas lehetett. Pedig annak idején baromira dühített, hogy nem tudtam kimenni rá. Viszont a tavalyi Fear Factory kárpótolt mindenért. :-)
0
2007. február 23., péntek 10:53
Szarul szólt, egyszer elromlott az egyik gitár azt hiszem... technikai szünet volt koncert közben. Megbocsáthatatlan. Az énekesnek iszonyat szar volt a hangja. Kíváncsi voltam rá, bár nem szeretem ezt az együttes, így még nagyobb utálatnak örvendett nálam :) Ugyanez a Red Hot Chilli Peppers... az énekes egy katasztrófa. Bezzeg a Ska-P énekese élőben is tud jól énekelni... (koncertfelvétel)
0
2007. február 23., péntek 8:57
Angie melyik állmoásra fogsz menni? Kecskemét? nekem talán az van a legközelebb, hamár a pestin nem tudok ott lenni :(
0
2007. február 23., péntek 6:05
Rolling Stones, 1982. július 3. Bécs. Életem legnagyobb élménye. Már az csoda volt, hogy kaptam kék útlevelet. Igaz, annyi pénzem nem volt, hogy az egész valutakeretemet (mind az 50 dollárt) kiváltsam...
Human Rights, Now! 1987. szeptembere, Budapest. Egyszerre kb. 10 nagyágyú(Bruce Springsteen, Sting, Peter Gabriel, stb.) Budapesten! Előtte a Dire Straits volt az úttörő ez ügyben, ami nekem az első bp-i csoda volt...
Bob Dylan, 1995. július 8. München. Találkozás a Nagy Öreggel. Feledhetetlen.
0
2007. február 23., péntek 0:53
Munkynak a MesaBoogie ládái szálltak el folyamatosan, a magyar 220 V miatt, ugyanis szar volt az átalakító szekció, kint pedig 110 V van. Jonathan Davis énekes annyira köcsög volt a színpad mögött, hogy a Fieldyvel majdnem összebunyóztak. Sajna ennyit értünk nekik...
0
2007. február 23., péntek 0:48
"Leghitványabb: Korn a Sziget fesztiválon 2005-ben"

Nagyon sok embertől hallottam annak idején, hogy döbbenetesen sz@r volt az a koncert. Én ugyan nem voltam kint, de érdekelne, mi volt vele a gáz? Szarul szólt, és még? Thx!
0
2007. február 23., péntek 0:41
1.KORN a ROCK AM RING 2006 fesztiválon!!!!!!!!!!!!!!
2.Van Halen Amszterdamban.
3. Beastie Boys 1995-ben a Golgotában.
4. The Prodigy tavaly Angliában.
5. L.L. Cool J 1999-ben Spanyolországban
6: Cypress Hill Berlinben

Leghitványabb: Korn a Sziget fesztiválon 2005-ben
0
2007. február 22., csütörtök 22:05
A MÉG KÖZELEBB - TURNÉ 2007 állomásaira mától rendelhetők a jegyek Ákos weboldalán a webáruházban!

Április 20., péntek: PÉCS,  Lauber Dezső Sportcsarnok (Veres Endre u. 10.)
Április 28., szombat: VESZPRÉM, Középfokú Nevelési Központ (Március 15. utca 5.)
Május 5., szombat: KECSKEMÉT, Városi Sportcsarnok (Olimpia u. 1/a)
Május 11., péntek: ZALAEGERSZEG, Városi Sportcsarnok (Stadion u. 3.) (A XII. Egerszegi Fesztivál nyitókoncertje)
Május 19., szombat: BUDAPEST, ÚJ SYMA Sport- és Rendezvényközpont (Dózsa Gyögy út 1.)

A vidéki előadások 19.30-kor, a budapesti koncert 20 órakor kezdődik.
0
2007. január 3., szerda 22:11
Voltam már Robbie Williams(2003, Aréna), Elton John, Sting, Velvet Revolver,Bryan Adams, Backyard Babies. És még Bruce Springsteenre,Bon Jovira és Meat Loafra szeretnék eljutni!:P
0
2007. január 3., szerda 22:10
na nézd meg, teljesen le vagyok maradva! :)
0
2007. január 3., szerda 22:05
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 3., szerda 22:03
Csak idő kérdése volt...
A teljes debreceni Bryan Adams koncert: klutty ide
Tessék élvezni! :))
0
2006. december 23., szombat 14:29
igen. placebo tényleg elég gázos volt idén. :S
0
2006. december 23., szombat 14:12
a három legjobb koncert idén:

radiohead@sziget, bp
plaid@elevate, graz
tim exile@süssfelnap, bp

s a legszarabb:

placebo@akárhol...
0
2006. december 23., szombat 14:08
Tavaszi turnéra is tök tuti elmegyek legalább egyhelyszínre :) Ez a Még közelebb turné nagyon ott van, csupa jó dallal és jó hangulatával együtt. Örülök, hogy "megfertőztelek" Ákos zenéjével, mert ez Alap :]
0
2006. december 23., szombat 13:59
Ákos (és zenekara :) ) - 2006.12.21 - Papp László Budapest Telthá :)

Csütrtökön ÁKosék olyan csodát vittek véghez a színpadon, amit én még magyar zenekartól nem láttam. Nem csak a csordultig telt Aréna, hanem a teknika is - lenyűgözött. Kezdjük ott hogy a hangosítás tökéletes volt nagyon rendben volt. Talán még 1-2 decibel mehetett volna rá. Nem volt gerjedés, sípolás, mindent úgy hallottunk ahogy azt kell. Vonósok is csodaszépen szóltak. Aztán Ákosák mögött van 1 hatalmas nagy kivetítő. Nagyon jó, tényleg még 1 magyar együttes koncertjén sem láttam kivetítőt ,pláne nem ekkorát. Volt mikor a közönséget mutatták, volt mikor a zenekart és persze legtöbbször mentek a számhoz illő kiveítétsek. Elég sok Devotional turnés dolgot lehetett felfedezni. Intro előtt függöny volt a színpadon, akkor őszi tájképnél a pirosas táj, már csak a csőrös nézni kellett volna meg az ütem :) Már nem tudom melyik számnál 3 gyerta égett a kivetítőn majd vissza is játszották eléggé Judas hangulatú volt :) De nem baj, nem gond ha a nagyoktól felhasználunk 1-2 dolgot. Ikon alatti képmontázs pedig zseniális és remek meg minden volt :) Szuper volt ez a része a koncertnek is.

Aztán, ami meglepett, hogy Ákos mennyit beszél a közönséggel. NAgyon szimpatikus volt, sokat viccelődöt, majom a ketrecent pl. francia akcentussal konferálta fel (Mázsom A Ketrceben). Konferálásról jut eszembe, ŐSzi tájkép előtt kitért arra, hogy a kritikusok szerint túl sokat konferált és nem értik, hogy minek ezt, meg hogy miért Ákos, na mind1 :) NAgyon szimpatikus formácio a Vivát Bacchus ??kórus???. Már Angie is megírta, hogy a Menekülj alatt kicserélték a női vokált férfira. Hatalmas volt így férfi hanggal. Sokkal karakteresebb szerintem. Akkor kitérnék még Zalánra, aki 1 állat :) Nagyon tudja tépni a húrt. Ákos meg még adja alá a lovat, letérdelt elé és rajongott érte mikor nyomott 1 Gitár szólót. Vicces volt :) Új zongorista srác nekem nagyon szimpatikus. Andante Strings társulat pedig nagyon jó ötlet volt. Ismét. NAgyon feldobja a számokat szerintem ez a vonós kíséret.

Dalmenet ugyanaz volt, mint eddig mindenhol, tökéletes. Egyáltalán nem hiányoztak a SLÁGER számok.
Csúcspontok : Ismerj Fel, 101-es Szoba, Méreg, Hűség, Mazsom a Ketrecben, Mondj Igent, mert ott tényleg szét buliztam a fejem végülis az az utolsó szám :)
És a leghangulatosab szám pedig : 1956, teljes sötétség, majd Ákos bejön 1 szál gyertyával és leteszi a zongorára majd elkezdődik a szám. Most is borsódzik a hátam. Tavasszal újra turné tessék ismét teltházassá tenni az összes bulit.
Nagyon jol éreztem magam. Idén az egyik legnagyob élmény volt. Persze a Mode koncerteket semmi nem körözi le :)
Gerike,
(bocsi ha vannak helyesírási hibák)
1 Ragyogtasd Fel Az  Arcod (Intro)
2.Gépszabadásg
3.Angyali Szerető
4.Minden Most KEzdődik El
5.Alig Hitted
6.Ismerj Fel
7.Lepkegyűjtő
8.Ennyi Nem Elég
9.Csak Te Vagy
10.Menekülj
11.Örök Április (és végre rájöttem mi a szerepe a csillárnak a az Aréna plafonzatán :)
12.Ébredj
13.Még Közelebb
14.Méreg
15.Mázsom a Ketrecben
16.IDeális Popsztár
17.Őszi Tájkép
18.Új Törvény
19.Hűség
20.Éjjel A Városban
21.Tű A Vénán
22.Mindenki Táncol
23. 101es Szoba