Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2006. december 20., szerda 21:31
Életem eddigi legjobb koncertje egyértelműen a Zappa plays Zappa volt még nyáron, de azért nem sokkal mögötte ott van az Eric Clapton koncert is.
0
2006. december 20., szerda 21:24
Rage Against the Machine Tribute koncert tegnap este
0
2006. december 20., szerda 19:43
Köszi Geri!
Majd a tiéd is nagyon szívesen elolvasnám pénteken.
0
2006. december 20., szerda 17:05
Magyaro.:  Iron Maiden, Scorpions, Bon Jovi, Depeche Mode, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Total Dance fesztiválok, Jean Michel Jarre, Dire Straits, Falco,Roxette, Guns & Roses, Helloween, Accept, Britney Spears, Vanessa Mae, Sarah Brightman, Queen, Scooter
Ausztria : Christina Aguilera
Németo. :  Blümchen
Olaszo.: Madonna
Anglia: Kylie Minogue

hirtelenjében ennyi. :)
0
2006. december 20., szerda 16:54
Nocsak egy koncertes topic! Most aztán írhatnék ide mindenfélét a Krisz Ruditól az Ater Tenebrae féle sátánistametálig mindent.
Legmonumentálisabb koncertem 2003 októberében a Főnix Csarnok Iron Maiden koncertje
Legsátánistább holtversenyben a 2004-es Gorgoroth és a 2005-ös Marduk
Leghosszabb black metal az idei Satyricon
Legnagyobb meglepetés Salif Keita afrikai popvilágzene a Vidor Fesztiválon
Legnagyobb csalódás 2006 augusztusában a Cradle of Filth a Szigeten
Legnyersebb 2004 Szigetén a Cannibal Corpse
Legrövidebb 2002-ben a Nightwish szintén a szigeten
Legkeményebb 2006-os Hegyalján a Motörhead
Legszebb múlt héten Musical Brodway a Nyíregyházi Főiskola Bessenyei alulájában
Legtöbbet látogatott magyar zenekar a Neochrome
Legjobb alternatív zenekarok a Hurkatöltő és a Spatzen Jodler Sextett
0
2006. december 20., szerda 16:45
szia!
tetszik a beszámolód. jó lett:) kicsit szomorúan látom, hogy az arénában is ilyen picurka lesz a színpad. na mind1 ez legyen a legnagyobb baj :).
0
2006. december 20., szerda 7:42
2006 ;)
0
2006. december 20., szerda 7:41
Ákos - Szegedi Városi Sportcsarnok 2005. December 14.

Egyszerűen hatalmas bulit csapott Ákos és zenekara a meglehetősen kicsi Szeged Városi Sportcsarnokban, ami tömve volt emberekkel! Teljesen teltházas volt, egy zsebkendőnyi hely nem volt sem a lelátókon, sem pedig a küzdőtéren. Préselődtünk rendesen :) A lábam megviselődött, még jó, hogy a vastag talpú sportcipőmben mentem, így némileg védve voltak az ugráló tömegben.

Ez a turné egyáltalán nem tartalmaz sláger számokat, sőt leporoltak olyan dalokat az archívumból mint a Menekülj, amit sosem adtak elő még koncerten. Némileg áthangszerelték, kicsit rockosabb lett, a női vokált pedig lecserélték férfire: Vivát Bacchus énekegyüttes adta a háttérhangokat. A másik meglepi az Éjjel a városban volt. Tetszett, hogy az Indiántánc albumról NEM volt az Örvény, viszont volt helyette Angyali szerető :) Jujj, de jó szám!!!! A Test c. albumról elhangzott az Idelenn idegen, valamint nem volt Helló sem. A leghátborzongatóbb az 1956 volt, ahol a tömeg egyöntetűen suttogta a refrént a teljes csöndben, a háttérben archív felvételeken elevenedett meg a forradalom. A dalsorrend jó volt, lehetett közben pihenni a lassú szekcióban, aztán megint felpörgették a tömeget, ahogy azt szokás :) Az Andante Strings is kitett magáért, teljesen más élő vonósokkal hallani egy koncertet, mintha felvételről menne. Egyszóval minden tökéletes volt!

Íme a teljes track list:

1. Ragyogtasd fel arcod
2. Gépszabadság
3. Angyali szeretőőőő!! (:))
4. Minden most kezdődik el
5. Alig hitted
6. Ismerj fel
7. A lepkegyűjtő
8. Ennyi nem elég!
9. Csak Te vagy!
10. Menekülj!
11. Örök április
12. Ébredj!
13. Még közelebb
14. Méreg
15 Majom a ketrecben
16 Ideális popsztár
17. Őszi tájkép
18. Új törvény
19. Hűség (örültem nagyon nekije!:))
20. Éjjel a városban ("a kétkedők menedéke")
21. Tű a vénán
22. Mindenki táncol
23. 101-es szoba
24. Egyetlen hívó szó

Ráadás:

25. 1956
26. Adj hitet
27. Ikon
28. Mondj igent
29. Adjon Isten...

Volt még Idelenn Idegen, de már nem tudom mi után következett :)

Természetesen késve kezdtek, mint mindig kb. 30 perccel, de nem is baj, mert éppen beestünk 7-re és még jegyet is kaptunk ugyanis az sem volt mindenkinek, aki velünk jött. A tömeg kultúráltan viselkedett csendes volt az elvonulás. 100%-os bulit produkáltak a fiúk és a lányok! :)  Köszönjük.

0
2006. december 20., szerda 7:34
Szia!
Látom már készülsz ;) Találtam neked néhány kedvcsináló képet a technikai előkészületekről:

És természetesen élménybeszámolót is várok!!! :)
0
2006. december 17., vasárnap 21:23

csütrötökön Ákos koncert az Arénában. innen jön valaki ?:)
0
2006. december 7., csütörtök 0:17
Na, voltam múlt pénteken a szegedi Tankcsapdán. Leszögezném, hogy TCS-koncerten eddig soha nem voltam és szerintem nem is leszek. Viszont ez igen érdekes volt, kifejezetten jól szórakoztam annak ellenére, hogy a lökdösődés miatt az előzenekarok távozása után a terem legvégében táboroztam le. A Mindenki vár valamit című albumot adták elő Lukácsék zanzásítva a régi számaikkal. Összességében jó móka volt, de szomorúan szembesültem azzal, hogy ez a világ már nem az a világ, ma már nem úgy pörgünk egy rockzenére, mások a ritmusok és a taktusok, magyarul sikeresen felnőttem. Dehát végülis jó volt, és ez a lényeg :]
0
2006. november 26., vasárnap 20:20
Na már csak NÉGY NAP ÉS A CRADLE OF FILTH MEGSZÁLLJA A PETŐFI CSARNOK SZÍNPADÁT :)

0
2006. november 24., péntek 21:32
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. november 24., péntek 21:32
Dec 14-én. Szeged - Városi Sportcsarnok 19:00
Amúgy koncert után még el lehetne lenni Szegeden szerintem.
0
2006. november 24., péntek 21:31
Egyébként mikor lesz?
most posts by TM
0
2006. november 24., péntek 21:27
Da Vincinek is csak egy kis időre sikerült, úgyhogy tuti!
most posts by TM
0
2006. november 24., péntek 21:26
Egészen biztos, hogy nem tudod megoldani a szállást? :-)
0
2006. november 24., péntek 21:24
Nem lenne rossz, de a szállást nem tudnám megoldani. Majd zenélnek még felénk is.
most posts by TM
0
2006. november 24., péntek 21:21
Van egy eladó jegyem a szegedi Ákos koncertre! 4990 Ft! Sajnos technikai okok miatt az egyik barátom nem tud eljönni így maradt meg. Ha valakit érdekel, akkor dobjon meg egy méllel: esztermail@yahoo.com
0
2006. november 24., péntek 21:13
Sajnos nem.:(
0
2006. november 24., péntek 19:48
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. november 24., péntek 17:57
;-)
0
2006. november 24., péntek 17:47
Noémi!

Hálás köszönet!  :-))))))))))))))
0
2006. november 24., péntek 17:42
Akkor engedelmeddel:

http://vixy.net/flv_converter

A sárga sávba be kell másolni a youtube-os videó linkjét, start, és pár perc múlva felajánlja a mentést v. egy linket, amire kattintva indul a letöltés.
0
2006. november 24., péntek 17:37
Tőlem...
Google-ben rákeresve egyébként is biztos meg lehet találni rá a módszert...
Eddig nem volt olyan streamelhető anyag amit ha akartam, ne tudtam volna lementeni!
0