Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2014. október 27., hétfő 19:00

ACCEPT - 2014.10.26, BP, PECSA

http://filmforum.hungarianforum.com/t27p18-koncertbeszamolo-topic

Fölötte egy posszttal Iron Maiden... :)
0
2014. augusztus 11., hétfő 21:12
Egyelőre Auckland lesz a cél, aztán majd... :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. augusztus 11., hétfő 19:52
Wellingtonba meghívhatsz valami jó bulira! :)
most posts by TM
0
2014. augusztus 11., hétfő 19:42
Igazán eljöhetnél egyszer egy hétvégi koncertre is. :-) Az Afrika-buli is szuper volt, fantasztikus hangulatban! :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. augusztus 11., hétfő 18:29
A Bókay-kert hangulatos lehet, ha kellemes az idő, csak nehogy megfázzanak pénteken a szabadban, mert akkor a kőházas előadásnak annyi. Az Operaházas nekem megint olyan "furaság", mint az Afrika-buli. Egyébként meg valószínűleg Balatonnál leszek azon a hétvégén is. Tessenek hétfő-csütörtök között zenélni! :)
most posts by TM
0
2014. augusztus 11., hétfő 17:38
Szeptember 5. (péntek) Bókay-kert: KFT koncert!
Szeptember 6. (szombat) Budapest Park: Quimby koncert!
Szeptember 7. (vasárnap) Operaház: KFT koncert két felvonásban!
0
2014. augusztus 11., hétfő 17:17
Triász (Sipos Péter, Kálmán György, Jankai Béla) és Vikidál Gyula, mint vendég, aki sajnos ma már ezeket a nótákat nem tudja elénekelni. Ettől függetlenül remekül érzi magát a két kiváló énekes társaságában. A mostanság fellépő Dinamitban Kálmán Gyuri a frontember, akinek baromi jól állnak Vikidál számai, őserő lakozik a hangjában.

most posts by TM
0
2014. augusztus 11., hétfő 16:52
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:36
Na, arra én is mennék, de Balatonnál leszek, mint minden más hétvégén. :)
Ott most pénteken Fenyő Miki lesz, szombaton meg Hobó-Vadászat 30 éves jubileumi.
Múlt csütörtökön Irigy Hónaljmirigyen voltam, ugyanott, ahol előtte 18 évvel ezelőtt. Koncert után kicsit beszélgettünk Sipivel, jó fej volt. Ajánlom tőle a Triász és a Zártosztály nevű rockformációkat, mindkettő nagyon jó!
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:10
Szombaton HS7 koncert, oda is megyek! :)
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:10
Köszi! :)))))
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:09
Gondolkodtam rajta én is, de nekem ez nem egy igazi KFT-koncert. Ettől persze még lehet jó és kívánom, hogy érezd jól magad!
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 22:56
Köszi.
0
2014. augusztus 7., csütörtök 21:41
A 2011-es, 30 éves jubileumi koncert megjelentetése egyébként tervezve van, bízom benne, hogy még idén lesz belőle valami.
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 21:40
Akkor azért nem találtam sehol. :(
0
2014. augusztus 7., csütörtök 21:39
Idén tavasszal volt a Bál az Operában 30 éves lemezújrabemutatója. Ha tartják magukat a három évtizedes időintervallumhoz, akkor csak 2016-ban, merthogy az album 1986-os, de remélem, hogy hamarabb. :)
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 21:32
A legjobb lemezük. Mikor is lesz ez?
0
2014. augusztus 7., csütörtök 21:16
Maradok az A38-as koncerteknél, ahol csak a négy tag zenél, kisebb felhajtással. Ott legközelebb a "Siker, pénz, nők, csillogás" album kerül sorra. Hooliganszet meg meghagyom másnak.
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 20:57
HOLNAP KFT KONCERT A BUDAPEST PARKBAN!!!
0
2014. július 28., hétfő 22:48
Ki jön?
0
2014. július 28., hétfő 22:48
Kijön augusztus 8-án ünnepi KFT koncertre? :) Én megyek! :)
9-én meg HS7!!!
0
2014. június 28., szombat 19:28
Voltam és leszek itt:

http://balatonpark.eu/
most posts by TM
0
2014. június 26., csütörtök 19:55
2014. június 23. Budapest
Petőfi Irodalmi Múzeum "PIM"

Kiscsillag - Idáig tudom a történetet 2.

http://www.elomagazin.com/2014/06/kozonseg-nem-tudta-idaig-tortenetet/

A magamnak kitalált Lovasi-trilógia (lásd még: Lovasi-könyvbemutató, Kispál-koncert) záródarabjáról talált írásos beszámoló kissé elfogult és kissé torz is.
Sokan énekelték a dalokat és járt kezük-lábuk, amennyire azt egy ilyen koncerten, ilyen koncerthelyszínen lehet.
Juci nagyon aranyos volt prózában, énekben és még dedikálásban is, ahol azért látszott a többieken, hogy erejükkel elkészültek, mivel húzós időszakon voltak túl. Lecsó még tompa viccként bedobta,  hogy "Próba reggel 6-kor!" de nem nevetett senki. Rezsőtől kérdeztem, hogy miért nem játszott Orfűn, mire kisfiús mosollyal megjegyezte: "Összevesztünk!" Angyali a pali!:)
PIM-re visszatérve, nagyon jó a helyszín, jó az akusztika, még sosem voltam itt, de ezután biztos hogy még leszek. Fura, hogy a zajos főutaktól alig száz méterre ilyen pazar környékre ér az ember. Már csak emiatt is érdemes volt elmennem, de persze a jó hangulat, a remek zene, a kiváló zenészek így együtt tették tökéletessé az estét.
most posts by TM
0
2014. június 26., csütörtök 19:33
Na még egy kis FoO:

http://index.hu/nagykep/2014/06/22/orfu/
most posts by TM
0
2014. június 26., csütörtök 19:27
A jelenet elejét ebben a videóban lehet látni-hallani:

most posts by TM
0