2014. június 23. Budapest
Petőfi Irodalmi Múzeum "PIM"
Kiscsillag - Idáig tudom a történetet 2.
http://www.elomagazin.com/2014/06/kozonseg-nem-tudta-idaig-tortenetet/A magamnak kitalált Lovasi-trilógia (lásd még: Lovasi-könyvbemutató, Kispál-koncert) záródarabjáról talált írásos beszámoló kissé elfogult és kissé torz is.
Sokan énekelték a dalokat és járt kezük-lábuk, amennyire azt egy ilyen koncerten, ilyen koncerthelyszínen lehet.
Juci nagyon aranyos volt prózában, énekben és még dedikálásban is, ahol azért látszott a többieken, hogy erejükkel elkészültek, mivel húzós időszakon voltak túl. Lecsó még tompa viccként bedobta, hogy "Próba reggel 6-kor!" de nem nevetett senki. Rezsőtől kérdeztem, hogy miért nem játszott Orfűn, mire kisfiús mosollyal megjegyezte: "Összevesztünk!" Angyali a pali!:)
PIM-re visszatérve, nagyon jó a helyszín, jó az akusztika, még sosem voltam itt, de ezután biztos hogy még leszek. Fura, hogy a zajos főutaktól alig száz méterre ilyen pazar környékre ér az ember. Már csak emiatt is érdemes volt elmennem, de persze a jó hangulat, a remek zene, a kiváló zenészek így együtt tették tökéletessé az estét.