Én se nagyon tudtam, hogy van ilyen, de mivel imádom a zenét és toltam is egy darabig, akkor én is elmondom, hogy a tavaly szeptemberi "Two Day A Week" Fesztivál, Wiesen-ben volt nálam eddig a csúcs. Heaven Shall Burn, Enter Shikari és amiért mentem, az az In Flames. Ausztria ezzel magasra tette nálam a mércét. Zseniális, eddig még sosem tapasztal hangzás, fantasztikus látvány és hatalmas nagy zúzás. Idén NovaRock-on folytatom.
0
2013. január 14., hétfő 11:45
52684
A HBB-fel(át)dolgozást még nem hallottam, nagyon tetszik! :)
Jéé van ilyen fórum is. :) Akkor megosztom veletek életem eddigi legjobb és legnagyobb koncertélményét. November 20-án a Muse-on voltam a Sportarénában. Nagyon jól összerakott látványelemek, fények, és profizmus jellemezte az egész estét. Középen egy hatalmas piramis formájú kivetítő ami a számok alatt folyamatosan változtatta az alakját. Majdhogynem az összes kedvenc számomat eljátszotta a csapat, kivéve a Map of The Problematique-ot. Sajnos egyéb okok miatt csak ülőhelyre vehettem jegyet, bár így is nagyon élveztem. Szegény biztonsági őrnek párszor oda kellett futnia, hogy féken tartsa a szektorunkat, páran úgy éreztük nem bírjuk ülve végigtombolni, de aztán nagy küszködések árán elnyomtam a tombolást. :) Annyira gyorsan ment el az a 2 óra, hogy eszméletlen. Egyébként a közönségnek is nagy dicséret, ilyen koncerten még nem is voltam ahol ennyire tombolt volna mindenki. Hihetetlen élmény volt, köszönöm, és remélem mihamarabb visszajönnek!
0
2012. november 25., vasárnap 1:48
8260
Ez állat volt!!! Mint egy kib*szott időutazás... a Csapda ugyanis a 20 éves megjelenés alkalmából eljátszotta a komplett Legjobb mérgek lemezt!!! Rég éreztem magam ennyire jól TCS koncerten.
A Depi meg nem véletlenül tart ott, ahol tart, jól nyomták ők is. S a modern kor koncerteire jellemző egyik legjobb mondat tőlük hangzott el: "Jöhetnek az öngyújtók meg a kivilágított mobiltelefonok" - hát igen,már ilyen időket élünk. :)
0
2012. október 18., csütörtök 15:03
52684
Ne is mondd! Én baromira sajnálom őt, az összes defektje ellenére rajongtam érte, és terveztem is, hogy az egyik This Is It-koncertre eljussak valahogy, mivel amikor először nálunk járt, akkor nem volt pénzem arra, hogy láthassam, s azóta vágytam rá, hogy majd ha nagy leszek, akkor pótolom a dolgot. Mostanában sokat hallgatom a dalait, olvasok róla, keresem a róla szóló információkat. Néha belefutok olyanokba is http://www.tmz.com/2011/10/11/michael-jackson-autopsy-photo-dead-naked-dr-conrad-murray-trial-manslaughter/ amikbe nem kéne, de végül is ezzel teljes az élete története, melyről csak remélem, hogy okozott számára valami jót is.
most posts by TM
0
2012. október 18., csütörtök 14:48
7074
Erről az a Maksa-poén jut eszembe, hogy "Egy koncert erejéig újra összeáll Michael Jackson".
a Metallica késésén mondjuk nem csodálkozok, éppen pár napja hogy nézegettem a turnéállomásaikat és még le is döbbentem, hogy június 9-én este itt Angliában játszottak a Download fesztiválon, következő este már Ausztriában léptek fel...
pedig általában két napot szoktak hagyni ilyenkor, úgy látszik most nem sikerült...
0
2012. június 11., hétfő 16:58
3495
Ez tulajdonképpen a határ utáni első sárga-piros-kagylós benzinkút mögött van/volt benne a nagy pusztában. A szervezés hagyott némi kivetnivalót maga után, de a 3 napba sűrített, jól összeválogatott nevek kárpótoltak mindenért. :)
Everlast a Jump Arounddal zárta a blokkot.. Az első refrén után megállt a zene: Hey, hey, hey... Okay, I’m old! And I can do this! (elkezdett ugrálni) So when I say jump, you jump! Okay? Na ami ezután jött.. húúúú.. még most is borsódzik a hátam. :))
0
2012. június 11., hétfő 12:12
52684
Lehet, hogy a végére belejöttek! :)
Amúgy nem rossz felhozatal, megnéztem volna én is. Nickelsdorfban először és utoljára 1990-ben jártam, illegálisan, határőri szolgálatban az államhatárt jelölő kerítésen átmászva a közeli krimóba lopakodtunk át sörért. Jó kis nosztalgia lett volna ott lenni, de most felírom, hogy legközelebb már képben legyek. :)
most posts by TM
0
2012. június 11., hétfő 12:00
3495
Ha csak miattuk lett volna érdemes elmenni, azt mondanám igen, de azért voltak ám igazán jó koncertek is. A Metallica a harmadik napra jutott ami nekem tulajdonképpen róluk szólt volna, de egy órával a 20 perces csúszás után követtük a rajongókat a kijárat felé. Legnagyobb meglepetésünkre a legüresebb előadás volt és sajnos az egyetlen melyet ebből kifolyólag aztán nem is néztünk végig. Vegyesek voltak a fellépők, így nem is reprezentatív a véleményem mely pusztán a saját ízlésemet, illetve a belőlem kiváltott érzéseket követi, de azt kell mondjam, hogy a Limp Bizkit tudott a legkönnyebben és a leghamarabb leszakadni a „nyomjuk le a kötelezőt” fesztiválhangulatról. Az első pillanattól az utolsót követő (!) percekig együtt mozgott Durst és a zenekar a nézőkkel. Az előadás és a hangzás is ötös volt! Egyenesen a dühöngőből, kisebb-nagyob zúzódásokkal az Offspring egy igen erős második. Míg a harmadik helyen többen is állhatnak: Linkin Park, Everlast, Cypress Hill. Futott még a Baseballs, a Bosshoss, a Slayer, a Nightwish és a Machine Head is. A röhej, szenvedés és csalódás kategória nyertesei a Kasabian, a Rise Against és a Metallica. A többiek kimaradtak. :)
0
2012. június 11., hétfő 10:59
52684
Vagy lehet, hogy én jártam jól?
most posts by TM
0
13392
Tyű, mesélj, én semmit nem tudok az esetről.
0
52684
Tök jó, hogy sehol nem hallottam róla...
most posts by TM
0
2012. június 11., hétfő 10:57
3495
Nova Rock / Nickelsdorf
0
2012. június 11., hétfő 10:56
52684
Hol volt?
most posts by TM
0
2012. június 11., hétfő 10:53
3495
Komolyan, nektek mi a véleményetek a tegnapi Metallica koncertről?? Az mennyire szar, hogy százával hagyták el a helyszínt a Metallica pólós, pulóveres rajongók?
0
2012. június 5., kedd 1:09
52684
Heaven! :)
most posts by TM
0
2012. június 4., hétfő 23:43
3495
2012 július 29 Budapest SportAréna :)
0
2012. május 3., csütörtök 19:29
52684
2013 február 15-én a Papp László Sportarénában koncertezik a LOCOMOTIV GT!
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 14:39
2966
Machine head, 2011 december 4, Birmingham
0
2011. december 5., hétfő 14:25
2966
ezért bocsánat máris csökkentem a méretet és jön a többi is!