Ezért nem kell élősködőktől blu-rayt venni. Pedig tavaly kb. ugyanennyiért ment a cseheknél és a szlovákoknál is.
0
2016. május 9., hétfő 19:19
129
Sajnos nincs felirat az extrákon de ennyiért így is ajándék főleg a felújitott kép miatt. Ha tudom hogy megjelenik nem veszem meg tavaly cseh borítóval méregdrágán...
0
2016. május 9., hétfő 13:39
92
Hello! Az extrákon lesz magyar felirat?
Üdv.
0
2016. május 9., hétfő 0:53
71
Én már annak is örülnék, ha DVD-n újra megjelenne, ha nincs esély a BD változatra. Az igényfelmérés több film esetében is egy nagyon-nagyon jó dolog lenne.
Én sem szoktam előrendelgetni, mivel vagy nem kapható ami kellene nekem, vagy már régebben megjelent és beszerezhető - az új filmek beszerzésével meg tudok még várni, inkább addig is "hiánypótlok", a másik meg, hogy kevés is az amit azonnal érdemes, avagy "must have" érzése támad az embernek, szvsz.
De most megtettem a két dollár filmmel (meg a korábban említett újra-kiadásokkal).
A must have nálam kb. a köv lenne legalább (még):
Egy maréknyi dollárért Kutyaszorítóban Grindhouse x2 Rekviem egy álomért Amerikai szépség Remény rabjai Halálsoron Angyalszív Pókerarcok Good Will Hunting Artúr Király Tiszta Románc 21 gramm
0
2016. május 9., hétfő 0:46
71
Valóban, elnézést. Megtréfált az emlékezetem, máshol anno ezt nem tették meg az újra kiadásnál, és itt pedig hamar frissítettétek, hogy azt hittem rosszul emlékeztem. Így meg már pláne bánom :)
0
2016. április 29., péntek 21:42
4
Én szívesen adnék egy maréknyi dollárt Egy maréknyi dollárért! Erre nem lehetne igényfelmérést eszközölni amúgy? Mivel még nem volt kiadva, szerintem volna rá. Nem nagyon szoktam előrendelni leginkább semmilyen téren, inkább megvárom a megjelenési napokat, de azzal a filmmel abban a pillanatban megtenném, ha azon múlik. Akkor meg pláne, ha ezen vagy hasonló áron jönne ki. Vagy egy szép köntösben a trilógia egyben, akár magasabb árfekvésben is.
0
2016. április 29., péntek 10:57
1141
A Django elszabadul borítója fehér lesz. Szerintem most frissítettük az oldalon erre.
0
2016. április 29., péntek 2:19
71
Remek!!! Bravó! Igen, pont láttam a főoldalon, hogy Most akciós (1 órája), aztán rákattintottam, nem is értem, hogy miért nem az Előrendelhetőek közé került mint a többi?!
Kezdődött minden a Gladiátorral, majd a Jó a rossz és a csúf, most a második rész, a Vasálarcos, és harmadjára kiadják a Django elszabadul-t is (erre két hónapig volt előrendelésem, de töröltem mivel máshol még megtudtam venni, de ha tudom hogy újra kapható lesz inkább kivárom és innen veszem meg, már csak a postaköltség miatt is. Nem tudom milyen lesz a borítója, de nekem ez a fehér nagyon bejön, az Xpress nem frissítette, sajnos a második kiadásé már eltér, de ez legyen a legnagyobb gond.)
Szóval amit szeretnék, az valahogy majdnem mind jön újból, most tehát már van merszem egy nagyot álmodni, és szeretnék Egy maréknyi dollárt! GHE köszönjük!
0
2016. április 28., csütörtök 21:43
2601
Gondolom a pisztolylövések az angol hangsávon itt is el lettek barmolva.
0
2016. április 28., csütörtök 21:28
520
Nos ha nagyon bánod, hogy anno lemaradtál, akkor itt az újabb jó hír mindenki számára. A Pár dollárral többért is megjelenik újra május 20.-án! Emelem kalapom a Bontonfilm & GHE munkássága előtt, hiszen tényleg figyelnek az igényekre. Ha az első részt is belebegtetik hamarosan, tényleg megeszem a... :)
0
2016. április 27., szerda 16:32
71
Gondolom külföldi kiadáson meg nem vagyunk rajta (?). Ha már itt tartunk, van egy kisebb "kívánáságlistám"; mivel én abszolút nem vagyok tisztába ezekkel az itthoni aktuális kiadós jogi dolgokkal, ha felteszem a valamelyik illetékes topikba, van olyan aki segítene szelektálni, melyek azok a filmek amik szinte tuti nem jelenhetnek meg?
0
2016. április 27., szerda 16:27
1755
A Volt egyszer egy vadnyugat sajnos Paramount film :(
0
2016. április 27., szerda 16:20
71
Hasonló cipőben járok mint az előző két hozzászóló! Így végképp nem bánom, hogy lemaradtam az első kiadásról. Viszont az előző két rész is rohadtul kellene BD-n. (Nagyon bánom, hogy anno a Pár dollárral többért kihagytam háromezerért..) Ha az is megjelenne újból, remek lenne, na de nekem az első rész a kedvenc a Dollár Trilógiából ez mellett/után, szóval lehet epekedni.. Ja, és jöhetne a Volt egyszer egy vadnyugat is =)
0
2016. április 27., szerda 13:51
4
Az egyik konkurens oldalon azt olvastam, hogy a Pár dollárral többért is újra megjelenik egy időben ezzel a kiadvánnyal. Nem tudom ez mennyire igaz, és azt sem, hogy az első film kiadására mennyi esély van, de mivel nekem még egyik sincs meg ebben formátumban, a teljes trilógiára személy szerint nagyon, de nagyon vevő lennék.
0
2016. április 26., kedd 14:43
520
Az első megjelenésről lemaradtam, de úgy látom még jobban is jártam, hiszen most a felújított változatot kapjuk meg. Kötelező vétel, ennyiért meg egyenesen ajándék!