Keresés

X-akták - A mozifilm (A jövő a tét)

2005. június 15., szerda 15:43
Ha a rajongókat sokat váratják és egyszer bejelentik, hogy készül az új X-akták, akkor az kasszasiker lehet. A gond az, hogy David és Gillian nem biztos, hogy vállalnák a főszerepet és nélkülük biztos, hogy nem jönne vissza a régi hangulat. Sajnos már a sorozat végére mindegyik régi szereplő unta. :(
Talán elkészül legalább még egy film!

Az X-akták már nem igen érheti el azt a színvonalat mint a 1-2-3-4 évadban volt...

Miért csak a 4.ig? Nekem az 5-6. évad a kedvencem. Te is leírtad, hogy "Kb. a 7. évadtól kezdett esni a színvonal, és változott a stílus".
0
2005. június 15., szerda 5:20
"agyonspilázott sorozat"

Vegyük figyelembe hogy a film az 5. évad után készült. Akkor még nem volt annyira "agyonspilázott" Kb. a 7. évadtól kezdett esni a színvonal, és változott a stílus... Elkomolytalankodták... szerintem... Voltak nagyon hülye epizódok. A duplaepizódok sztorija meg túl bonyolultak, és érdektelenek lettek...
Ezért nem lesz mostanában folytatása a mozifilmnek.
Az X-akták már nem igen érheti el azt a színvonalat mint a 1-2-3-4 évadban volt...
0
2005. június 15., szerda 0:59
"csak egy feltuningolt sorozatepizód"

Ha annyiban elütött volna a sorozattól, akkor a rajongók vért kivántak volna. Szerintem pont annyiban ütött el, amennyire kellett. Nem tudom miért, nekem sokkal jobban bejön mint az agyonspilázott sorozat.
0
2005. június 15., szerda 0:57
Még tervezhet is akár.
Star Trek TNG mozifilmet is csinálnak a sorozat vége után évtizedekkel, köztük sok bukot rész után is jönnek újabbak és újabbak - nem feltétlenül zuhanó szinvonallal.
0
2005. június 15., szerda 0:48
A mozifilm szerintem csak egy feltuningolt sorozatepizód, amihez képest elég jó, de a mozipénztáraknál megbukott. Pedig Chris Carter tervezett még X-akták 2.-őt is... Hát ez van...
0
2005. június 15., szerda 0:40
A sorozatot jobbnak tartom, de a legtöbb elemét, amitől az jó, átemelték ezen filmváltozatba; nem rossz ez, de lehetne jobb is.
0
2005. június 15., szerda 0:32
Hm, sok ronda kritikát olvashattam róla - pedig nekem bejön ez a film. Sokan a sorozattal hasonlitják össze utóbbi javára - hát pedig én állitom, a sztorija hasonlóképpen ködös, mint a sorozaté, a kivitelezés viszont nagyságrendekkel jobb. Azt mondom soha rosszabb X-aktás mozifilmet.
0