Keresés

ProVideo: 2016. júliusi megjelenések

2016. augusztus 19., péntek 16:19
61. Az mond neked valamit, hogy Marvel, Lucasfilm, Pixar? Többek között ezeknek a cégeknek a filmjei is a Disney-hez tartoznak, a saját gyártású animációs és egyéb produkcióik mellett. És ezeket most mind csesznek BD-n magyarul is megjelentetni...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. augusztus 19., péntek 15:57
61.
Ezt Te most komolyan kerdezted? 😲😲😲😲😲
0
2016. augusztus 19., péntek 15:54
61. Van egy pár Disney film és egy Pixar film amit beszereznék BD-n.
0
2016. augusztus 19., péntek 15:41
Miért olyan fontos a disney? Mi az amit be akartok szerezni a disney-től?
0
2016. július 27., szerda 22:38
59. A fenét a remény, a Disney! Nagy túlélőművészek lettek ám...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. július 27., szerda 20:14
Akkor itt a közös pont. Reméljük a legjobbakat a jövőre nézve. De sajnos én borúlátó vagyok, da ahogy mondják a remény hal meg utoljára :)
0
2016. július 27., szerda 20:03
57. Én értem, amit írsz. Nagy részével egyet is értek. A 45. bejegyzésem nem mond semminek ellent, amit írsz, mégis valamiért ezzel a bejegyzéssel vitatkozol. Annyit állítok, és nem többet, hogy valakik csak megveszi ezeket (és nem azt, hogy mást nem vennének esetleg többen).

A Disney BD-val kapcsolatban pedig: igen, sajnos mi kisebbek vagyunk minden másik piacnál, amelyik jelenleh szinkronnal felkerül a kiadányokra.
0
2016. július 27., szerda 19:14
Azzal kezdem , de ezt már többször leírtam most is megteszem. Nem sértegetlek téged, titeket, ha annak veszed akkor most bocsánatot kérek.
Csupán kritikai észrevételt tettem egy kiadás miatt, ami véleményem szerint nem hozza azt amit mi itt sokan vártunk. Megfogalmaztam azt, hogy igény mindig a jó és jobb termékre van, no-mármost ha vmi megjelenik úgy, hogy minden benne van 3D, 2D és bővített akkor pont azt miért nem hozza be a kiadó, miközben a régióban mindenhol megjelent így is. Ha pedig úgy ítéli meg a kiadó, hogy ennyit kockázatos erre a piacra behozni akkor miért nem a legteljesebb megjelenést hozza be? És ha látható az a trend , hogy a steelbook kiadás messze keresetebb mint a futurepak akkor megint csak kérdezem miért nem azt hozza be? Ugyanis ezek a kiadások  mind vannak, léteznek, tehát nem nekünk kéne legyártaniuk. Erre mondtam azt, hogy nincs üzleti érzékük de ez a rosszabb változat, a jobb ha csak töketlenek. Persze a mi szempontunkból lényegtelen a kettő közötti külömbség, de azért mégis. És ha már ebbe így benne vagyok, mit gondoltok milyen rossz érzés nekünk akik szeretjük ezt a formátumot felrakni a polcunkra, amikor látjuk a Disney kiadásait, és nem nem és nem hiszem el hogy a román, a cseh, a török, a lengyel , meg a mittudom kik nagyobb piac. És ha már nagyobb piac, hogy a rossebbe kerül rá az összes hang, szinkron ezekre a lemezekre csak pont a magyar nem fér rá? És most tényleg a Disneyre kell haragudni? Mindegy is , de én ezt így látom, De megsérteni személyedben ha úgy érezted nem volt szándékom. Ennyi
0
2016. július 27., szerda 18:15
55. Próbáld újra elolvasni a kapcsolódó bejegyzéseimet, hátha megérted, mit próbálok mondani. Mert a kommentjeid alapján elbeszélünk egymás mellett, illetve feleslegesen próbálsz sértegetni engem (minket). A lényeg, hogy nem azt mondjuk, hogy jó a helyzet, hanem azt, hogy ha senki nem venné meg a kínált alternatívát, akkor nem adna ki olyat a kiadó a későbbiekben, mert nem arra játszik, hogy olyat áruljon, amit nem vesznek meg.
0
2016. július 27., szerda 18:04
Zavar hogy írok? Mert akkor nem kell olvasni. Ennyi
0
2016. július 27., szerda 17:55
53: Mintha azt írtad volna, hogy "tényleg befejeztem", meg hogy "sziasztok".
0
2016. július 27., szerda 17:07
Másik topikban ezt írod a steelbook képe alá:
"Készítettünk egy fényképet a hátoldalról. Ez alapján csak kétlemezes sajnos"
Akkor most miért sajnálkozol ha itt minden tökéletes, hiszen a kiadó jó üzleti érzékkel felmérte mire van itt szükség, akkor mire ez a sajnálkozás?
Nem akarok kötekedni, de önmagatok paródiája vagytok, komolyan.
0
2016. július 27., szerda 15:35
51. Tehát akkor az is eltűnik, aminek van vásárlója :) Ez is igaz.
0
2016. július 27., szerda 13:12
48. "ha valaminek következetesen nincs vásárlója, az a termék eltűnik"
Nézd már meg a pl cseh oldalt , minden elfogyott két nap alatt, ja ott megjelent bővített és 3D változatba steelbookba ugyanennyiért mint itt a sima, akkor hogy is van ez? De én itt tényleg befejeztem, az üzlethez kell üzleti érzék, de annak hiányában csak a töketlenkedés marad. Ennyi. Sziasztok.
0
2016. július 27., szerda 12:21
49. Semmi gond. Főleg, hogy úgy érzem, az elmúlt hónapokban már így is sokat enyhült a pesszimizmusod. És ha véletlenül igazam lesz, akkor még tovább csökenhet :)
0
2016. július 27., szerda 12:08
48.
Inkabb akar nem. Sorry.
0
2016. július 27., szerda 11:21
46. Nem azt írtam, hogy ha valamit megvennének, akkor azt kiadnák, hanem azt, hogy ha valaminek következetesen nincs vásárlója, az a termék eltűnik.

És valóban más téma a Disney BD, de akár hiszed, akár nem, nem a PV miatt nincs, ráadásul a PV még mindig nem adta fel, hogy megoldja a problémát.
0
2016. július 27., szerda 10:23
46: A Disney kivonulása hogy jön a témához?
0
2016. július 27., szerda 7:40
" ha nem vennék meg az emberek a futurepakot, akkor nem adnának ki ilyet"
Te elhiszed amit írsz? És akkor hol a Disney? Mert elég sokan megvennék.
Na jó semmi értelme veletek beszélni, itt a fejekbe nincs változás. Sajnálom. Ja és hozzászólásommal  nem sértegetni akarlak, az távol áll tőlem.  
0
2016. július 26., kedd 19:31
Ez a kiadó gazdasági alapon működik. Szerintem, ha nem vennék meg az emberek a futurepakot, akkor nem adnának ki ilyet.
0
2016. július 26., kedd 17:31
Ez annyira gáz megint, tudják jól hogy vagy ha nem hát az még szomorúbb, hogy a gyűjtők nem futurepackot  vesznek, erre kiadják így. Ez a totál figyelmenkívül hagyása annak hogy mi vagyunk és mit szeretnénk. És ha már ennyire jóban van az xpress velük akkor ezt miért nem jelzik feléjük? hiszen lehet látni és tudni a trendekel, biztos nézitek a cseh és angol oldalakat, látjátok miért sikeresek ezek az oldalak. Nem érdeketek , hogy itt is ez legyen? Mert valljuk be aki gyűjtő azt veszi meg amit szeretne , és  ott ahol elérhető számára. Erre mondom azt, hahó ez már nem a 80-as évek. Itt nyitott a világ csak észre kellene venni, és úgy csinálni egy jó bizniszt. Nem okoskodom itt és nem szeretnék senkivel vitatkozni sem, ezt én így látom. Viszont azt a keveset aki még vágyik erre meg kéne hallgatni, és úgy kiadni mint ahogy tőlünk északabra teszik, nagyon jól. Ja és visszahozni a disneyt BD-n. Hát ennyi, szép napot.
0
2016. július 25., hétfő 0:30
42 hiányzik belőle
0
2016. július 25., hétfő 0:29
41 Köszi Xpressz. Sajnos a futurepak nekem felejtős, és hiányzik a bővített változat is. Kivárok, hátha valahol megjelenik a nekem megfelelő kiadás.
0
2016. július 24., vasárnap 23:11
Eredetileg háromféle fémdobozos változatot terveztek, de végül csak kétféle lesz. Amik megjelennek:
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - limitált, fémdobozos változat (futurepak) (BD3D+BD)
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - bővített kiadás - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (2BD)
0
2016. július 24., vasárnap 22:37
39: Epp en is ezt akartam kerdezni!
0