Azzal kezdem , de ezt már többször leírtam most is megteszem. Nem sértegetlek téged, titeket, ha annak veszed akkor most bocsánatot kérek.
Csupán kritikai észrevételt tettem egy kiadás miatt, ami véleményem szerint nem hozza azt amit mi itt sokan vártunk. Megfogalmaztam azt, hogy igény mindig a jó és jobb termékre van, no-mármost ha vmi megjelenik úgy, hogy minden benne van 3D, 2D és bővített akkor pont azt miért nem hozza be a kiadó, miközben a régióban mindenhol megjelent így is. Ha pedig úgy ítéli meg a kiadó, hogy ennyit kockázatos erre a piacra behozni akkor miért nem a legteljesebb megjelenést hozza be? És ha látható az a trend , hogy a steelbook kiadás messze keresetebb mint a futurepak akkor megint csak kérdezem miért nem azt hozza be? Ugyanis ezek a kiadások mind vannak, léteznek, tehát nem nekünk kéne legyártaniuk. Erre mondtam azt, hogy nincs üzleti érzékük de ez a rosszabb változat, a jobb ha csak töketlenek. Persze a mi szempontunkból lényegtelen a kettő közötti külömbség, de azért mégis. És ha már ebbe így benne vagyok, mit gondoltok milyen rossz érzés nekünk akik szeretjük ezt a formátumot felrakni a polcunkra, amikor látjuk a Disney kiadásait, és nem nem és nem hiszem el hogy a román, a cseh, a török, a lengyel , meg a mittudom kik nagyobb piac. És ha már nagyobb piac, hogy a rossebbe kerül rá az összes hang, szinkron ezekre a lemezekre csak pont a magyar nem fér rá? És most tényleg a Disneyre kell haragudni? Mindegy is , de én ezt így látom, De megsérteni személyedben ha úgy érezted nem volt szándékom. Ennyi