Csak azt tudnam h az evi 2-5 filmjukbol h tudnak megelni?
0
2016. június 29., szerda 19:58
6
10.
Most mondjam, hogy meg sem lepődök már. Nem ez az első panasz amit olvasok, hallok róluk.
Jó ideje a piacon és a köztudatban vannak, jót húztak a Twilight részekkel (már, ami nekik jutott), de azóta nagy jóindulattal mondható, hogy fél évente hoztak 1-2 címet, de azok is kukák voltak.
Egyszóval, attól, hogy régi motorosok még egyáltalán nem garantált a minőség és a hozzáértés.
Most meg a Bontonfilm árnyékában tetszelegnek a jó megjelenésekkel, mint, ha az övéké lenne belőle bármi is, de ha gond van, akkor egyből elhajtanak. Ez aztán az öngól.
GHE az igazi Gondozoo!
0
2016. június 29., szerda 10:38
19949
9. Maximalisan igazat adok. A multkor kerestem a GHE-t egy Bontonfilmes problemaval es a valaszuk az volt, hogy "Nem o hozzajuk tartozik! Ok nincsenek feltuntetve a boriton, igy forduljak ahoz aki ra van irva." Amikor meg vissza kerdeztem h nem ok forgalmazzak a Bontonfilm termekeket arra mar nem reagaltak.
0
2016. június 29., szerda 8:36
6
7.
Köszi, ez se kerülte el a figyelmem. Attól függetlenül, hogy 90%-ban a GHE látja el a Bontonfilm magyarországi logisztikáját, a kiadó továbbra is a Bontonfilm maradt, sőt.
Ha megnézed a címek bannereit érdekes módon azokra nem kerül fel a GHE jelölés és akkor a termékekről még nem is beszéltem, mert azokon se szerepel semmilyen érdembeli feltüntetés róluk.
Így elég megtévesztőnek, mondhatnám megvezetőnek találom, hogy egy alapos, körültekintő és állítólag pontos képet adó filmes oldal az ő nevük alatt tünteti fel a megjelenéseket.
0
2016. június 28., kedd 23:00
52
6: Ó, azok ezek szerint az nem is fém volt, akkor bocsi. Viszont mennyivel jobban néz ki - nézne ki, ha azzal nyomták volna a fémeket! Mindegy, most begyűjtöm végre, az biztos. 4k remasteredben amúgysem reménykedem, ha egyszer jön, akkor az natív 4k BD lesz, olyanok meg errefelé "ritkák".
0
2016. június 28., kedd 22:44
682
3.
"A Bontonfilm kiadványainak hazai gondozását átvevő GHE decemberben szuperhősökkel, plüssmackókkal, szeretni való kívülállókkal és néhány régebbi sikerfilm újrájával készül." - dvdextra.hu, 2015. december 3.
A Bourne-filmeknek nagyon örülök, mert joglejárat jiatt egy ideje nem lehet már kapni, érdeklődtem is az xpress-nél ez ügyben. Annak viszont már kevésbé örülök, hogy ha csak fémdobozos steelbook lesz belőle, mert az úgy már erősen zsebbe nyúlós lesz... :\
0
2016. június 28., kedd 19:31
6
Skacok én jöttem nagyon messziről vagy nálatok van a kutya elásva, mert ezek között a címek között egy GHE megjelenés sincs.
Ez mind Bontonfilm.
0
2016. június 27., hétfő 23:51
2405
Kung Fu Panda 3. (BD3D+BD)-nak nagyon orulok. Meg a Spotlight BD-nek is. A Bourne steelek is johetnek ;)