Keresés

Tiszta szívvel (DVD)

2018. augusztus 29., szerda 10:14
Én hagyom úgy, ahogy van, kombónak. Így teljes a kiadvány. Majd a DVD-t is megnézem és lesz összehasonlítási alapom.

Zolika a valóságban is tolószékhez kötött, neki nem nagyon volt alakítanivalója. A másik srác viszont tudott járni a szerepe szerint, bár a beszédét néha alig lehetett érteni. Thuróczy viszont hatalmasat játszott, le a kalappal előtte.

Rákérdeztem Amazon-on, hogy kódolt-e az USA verzió, azon mégiscsak ott vannak az extrák. Bár a legjobb az lenne, ha itthon kiadnák BD-n, de erre aztán várhatunk, ha eddig nem jött.
0
2018. augusztus 29., szerda 10:04
Nekem is az angol BD van meg, és egyetértek, gyönyörű a képe! :)
Érdemes egyébként a DVD képével összehasonlítani, ég és föld a különbség.

A lemeztartó tálcát ki is szedtem belőle, úgyhogy nálam egylemezes kiadványként funkciónál a jövőben.

A két srác valóban mozgássérült, bár tudtommal nem színész egyik sem, viszont Tilla így találta autentikusnak a karakterüket. Szerintem jól döntött.
0
2018. augusztus 29., szerda 9:28
Az angol BD (+DVD, mivel dual-format kiadás) nálam is landolt néhány napja. Tegnap megnéztem, igencsak nehezen felejthető filmet sikerült Tillának összeraknia. Volt bennem félsz, de nagyon kellemeset csalódtam. Erős a gyanúm, hogy a két főszereplő srác a való életben is tolószékhez kötött, mert ennyire hitelesen senki nem tudta volna alakítani a karakterüket.

A kinti BD képe abszolut referencia, szégyen hogy itthon nem találták piacképesnek, így nem jelentették meg. A hang dettó.

Egyedül az extrák hiányát fájlalom, ebben az amerikai kiadás veri a britet, főleg a három kimaradt jelenetre lettem volna nagyon kíváncsi. Kár, hogy a tengerentúli verzió minden bizonnyal régiózáras.
0
2018. január 2., kedd 13:40
Így van, német kiadás.
0
2018. január 2., kedd 13:15
Itthon nem jelenik meg BD-n.

Németektől tudod beszerezni, vagy a két hét múlva megjelenő angliai kiadást. Én ez utóbbit szeretném majd.
Illetve Amerikában is kiadják, de az gondolom régiózáras korong lesz...
0
2018. január 2., kedd 13:11
azt a terméket (BD) nem találom az oldalon sem
0
2018. január 2., kedd 11:52
Karácsonyra megérkezett BD-n, de még nem pillantottam bele. Moziban láttam, akkor maga a film nagyon tetszett (azért is hozta meg jézus:-)
0
2018. január 2., kedd 9:48
Marhára tetszett a film.

Néhol azért a magyar felirat is kellene....
0
2016. október 19., szerda 13:38
Van önbizalom nem mondom :D :D :D
0
2016. október 19., szerda 1:14
:( Azért köszi az infót!
0
2016. október 18., kedd 11:56
Az esetleges Oscar-esélyek miatt jövő februárra tolták a megjelenést.
0
2016. október 18., kedd 10:27
Én augusztusban rákérdeztem a kiadónál. Akkor októberre ígérték a megjelenést. Valami azt súgja, hogy ebből nem lesz október... Szerintem a film külföldi "megfesztiváloztatása" és az abból fakadó esetleges külföldi értékesítések reményében várnak a film itthoni DVD-megjelentetésével.
0
2016. október 17., hétfő 22:00
Tud már valaki valamit a megjelenésről?
0
2016. szeptember 1., csütörtök 11:29
Az Anyám és más futóbolondok nem is egy klasszikus dramaturgiára alapozott film, viszont remekül végigviszi a család - és az ország - történetét a Trianon előtti időktől egészen máig. Teszi mindezt sok érzelemmel és humorral, valamint remek színészi alakításokkal. Az fogott meg leginkább a filmben, hogy egyszerűen sütött róla, mekkora szívvel készítették az alkotók. Manapság nagyon ritka az ilyen mozi, amiből süt az emberség és a cinizmusmentesség.

A Tiszta szívvel talán nálam azért nem működött, mert ez viszont egy klasszikus dramaturgiára épülő film volt, de sajnos a forgatókönyv valahogy nem igazán állt össze. A karakterek nem különösebben voltak szimpatikusak, így viszont máris nagy hátrányból indul a film, a motivációik néhol zavarosak voltak, arról nem beszélve, hogy morálisan is erősen megkérdőjelezhetők, egy-egy mellékszál épp hogy csak fel lett vázolva, és még a film végi "csavar" sem tudott megérinteni. Az, hogy a szereplők beszédének kb. a felét nem is lehetett érteni, csak hozzátett ehhez. (Általában ez a baj az amatőr szereplőkkel készült filmekkel. A VAN valami furcsa... esetében is, bár nagyon tetszett a film, az zavart, hogy némelyik szereplő szövegét egyszerűen nem lehetett érteni. Motyogtak, nem hangsúlyoztak, stb.) Mint írtam, számomra egy készülő film vázlatához hasonlított az egész film, így, ahogy volt.

Persze, ha nyerünk vele ismét egy Oscart, hát nem bánom! :)

0
2016. augusztus 31., szerda 22:12
Érdekes, én pont az Anyám és más futóbolondok a családból kapcsán éreztem így. Olyan volt, mintha egy iskolai történelemórára "összedobott" dokumentumfilmet néztem volna, ami valahogy csak nem akart összeállni egy kerek játékfilmmé. A Tiszta szívvel viszont érzések kavalkádját váltotta ki belőlem: szomorúságot, együttérzést és szimpátiát, de ugyanakkor vidámságot és boldogságot is. Ez a film a lelkemre hatott, elgondolkodtatott, és arra késztetett, hogy egy kicsit magamba nézzek. Én az ilyen mozikat szeretem. Persze tudom, ízlések és pofonok... Egyedül az angol címmel nem vagyok kibékülve: Kills on wheels... Brrr... :)
0
2016. augusztus 31., szerda 19:50
Azt még nem láttam, de fogom:).
0
2016. augusztus 31., szerda 18:11
Szerintem az Anyám és más futóbolondok jobban megérdemelte volna. A Tiszta szívvel valahogy nem nyűgözött le, végig olyan érzésem volt, hogy egy filmnek a vázlatát nézem, valami összedobott bemutatót a koncepcióról, de nem magát a filmet.
0
2016. augusztus 31., szerda 17:10
Egy jó hír a filmmel kapcsolatban: Magyarország a Tiszta szívvelt indítja az Oscar-díjért folyó versenyben.
0
2016. augusztus 30., kedd 21:38
Októberben fog megjelenni a DVD. Rákérdeztem a kiadónál.
0
2016. augusztus 19., péntek 0:10
Ez engem is érdekelne. Egy másik oldalon már december 31-i megjelenést is láttam. Remélem ez csak fiktív dátum. Vajon a kiadónak támadtak problémái, vagy a film készítői akarják még "megfuttatni" a filmet néhány fesztiválon, és ezért késik a megjelenés?
0
2016. augusztus 19., péntek 0:01
Lehet már valamit tudni a megjelenés dátumáról?
0
2016. augusztus 4., csütörtök 14:30
Örülnék neki, ha olyan nemzetközi karriert tudna magáénak a film, hogy valahol kiadnák BD-n is. Megérdemelné.
0
2016. augusztus 4., csütörtök 12:55
Köszi az infót!
0
2016. augusztus 4., csütörtök 12:39
A kiadó kérésére egyelőre bizonytalanra kellett állítanunk a megjelenési dátumot. Azért bízunk benne, hogy hamarosan megoldódik, akármi is a probléma.
0
2016. augusztus 4., csütörtök 10:17
A film megjelenését a hét elején még augusztus 26-ra írták itt az oldalon, mostanra viszont már bizonytalan lett a megjelenés dátuma... :( Pedig már úgy beleéltem magam. Az ADS oldalán se találtam semmilyen infót a dologról.
0