Keresés

Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteménye

2016. november 9., szerda 20:08
Itthon is megjelenhet a gyűjtemények gyűjteménye - de nem fog.

Az Xpress szerint csak elmarad, de ha nem gyártanak le külön Magyarországra lemezeket - már pedig nem fognak -, akkor búcsút inthetünk a Gyűrűk Ura trilógia bővített változatainak Blu-rayen.

0
2016. október 13., csütörtök 15:54
40. Nem ott hála az égnek. És ha csak annyira lennének profik ők a szakmájukba, mint mi itt páran a filmvásárlásban akkor ebben az országban nem ismernék a vásárlók az igényfelmérés fogalmát.
0
2016. október 13., csütörtök 0:43
39: Kár, hogy te, aki ilyen profi vagy ebben a témában és ilyen jól meg tudnád oldani helyettük, nem náluk dolgozol.
0
2016. október 12., szerda 22:24
37. De hát ezt előre nem lehet tudni. Jön a karácsony, a boltokban meg van részletfizetési lehetőség. A kiadó töketlen.
0
2016. október 12., szerda 19:49
37. Majd leakciózza és akkor talán elviszik. :P :D
SuperHeRo
0
2016. október 12., szerda 19:41
36. De ha a 40 darabból 30 a nyakán marad, mit csináljon vele?
0
2016. október 12., szerda 14:53
5-10 db-ot kaphatna az xpress.hu, 1-1 db-ot pedig szerte az országba nagyobb műszaki boltokba. Mondjuk egy harminc negyven darabot be lehetne hozni. Ha ez egy Pro Video-t földhöz vág, akkor nem értem miért nem húzzák le a rolót akár ma.
0
2016. október 12., szerda 14:39
34. Pont ezt akartam írni, tekintve, hogy van ahol ezen ár kevesebb, mint felébe fog kerülni. Nem kis haszon van 10 esetén is.
0
2016. október 12., szerda 13:38
33. És ha csak 10? A jelenlegi árán, így is két és félmillió forintot jelentene a kiadónak.

Mondjuk engem nem érint ez a kiadás, csak hát ilyen horroráron a kevés rendelés is sok pénzt jelent.
0
2016. október 12., szerda 2:29
32. Ha a Londonosra 35 rendelés volt, akkor erre, ilyen áron... szerintem 10. De lehet, sokat mondok.
0
2016. október 11., kedd 21:41
Ezzel mi a helyzet?
0
2016. augusztus 26., péntek 12:07
30. Az Xpressen is írták már, hogy külföldön mindenhol olcsóbb lett a kiadvány. Valószínűleg itthon is olcsóbb lesz, de gondolom majd kapunk erről értesítést.
Amerikában jelenleg 599,99 dollár kb 163 ezer Forint + szállítási díj, Németországban 304,50 Euro kb 95 ezer forint + szállítási díj a kiadvány ára, de ott még lesz ennél olcsóbb is szerintem.  Majd meglátjuk, hogy idehaza mennyi lesz a végső ár, ha egyáltalán megjelenik.
0
2016. augusztus 25., csütörtök 14:20
Ez egy rossz vicc...mit gondolnak, ki fogja ennyiért megvenni magyar viszonyok között?!

A Hobbit filmekért én speciel egy vasat sem adnék, az egész trilógia a könyv rétestésztává elnyújtott, giccses, effektparádéba torkolló, silány mozgóképfolyama.

A Gyűrűk Urából megvannak az eredeti 4 lemezes kiadások, bőven elég.
0
2016. augusztus 22., hétfő 21:31
27: "minőségebbi fa" :)  

Tudom, tudom, nyelvtannáci vagyok.
0
2016. augusztus 22., hétfő 19:45
https://www.youtube.com/watch?v=746TA21MzH8

van itt egy tök jó videó arról, mennyire is éri meg ez az egész :)
0
2016. augusztus 22., hétfő 19:23
24. Komolyan rajtad kívül van még itthon jelentkező, mert ezt odakint is ütik mint a bokrot, én azt hittem elírtak egy nullát, amikor megláttam :D a 20 lemezes James Bond Blu-ray kerül egy huszasba

eleve gáz, hogy nincs benne a 3D-s Hobbit (egy ilyen, "Teljes") kiadásban, hogy nem tették át Blu-Rayre, a DVD extra tartalmakat (ergo ha már megvetted egyszer, akkor azokat megkapod - és bazdmeg fan vagyok, ergo megvettem már mindezt egyszer).

SEMMI új tartalom nincs benne, pedig Jackson beígérte, mondjuk ez max azért nem baj, mert ugyan mi újat tudnának még elmondani? gyanítom, ha megveszed az új LoTr kiadványokat azon több új tartalmat kapsz.

Azt vajon miért nem adták ki Blu-ban még? (ha kijön egy ilyen kiadvány a tapasztalat azt mutatja szétszedik, vagy jön a fapados verzió, lehet itt a Blu-Ray lesz az).

Ha már itt tartunk miért csak a bővített verziókat kapjuk meg, speciel nekem a moziverzió a Szövetségből jobban tetszik, és azt úgy vágta meg Jackson, hogy pl. totál máshogy kezdődik mint a bővített, nem csak betoldott jeleneteket.

A régi kiadványokhoz sokkal jobb cuccokat kaptunk, pl könyvtámaszt, mini Minas Tirithet, ehhez meg még egy pipa replikát se? Ami 8000 huf a Tolkien Társaságtól :D

A polc. Hát képen még valahogy nézett ki, de a kicsomagolásnál... tiszta sprőd az egész. Miért tölgyfa? Miért nem mahagóni, vagy valami minőségebbi fa? Elviszem az anyagot egy asztaloshoz, jobban megcsinálja, és az tuti nem karcolódik meg, törik le majd a szállításnál.

Az egyetlen ami tetszik ebből az egészből, az a Bilbó könyv, az nagyon szép. Azt külön elő lehet rendelni? Mert csináltatnék egy polcot, rápakolom az eddigi - véleményem szerint elsőrangú könyvszerű kiadványokat - veszek alá egy pipát, és még 50 ropinál se járok.

Jah és odakint kb. 50.000-el olcsóbb az egész, és még úgyis drága.

Ezért kb. 50 rongyot pengetnék ki, így leginkább ellopni lenne érdemes :D
0
2016. augusztus 22., hétfő 12:49
A bővített GYU BD kiadás kapcsán a következőt írta nekem a Pro Video: "A bővített Gyűrűk Ura Blu-rayekben mi is érdekeltek vagyunk. Facebook oldalunk közzé fogjuk tenni, amint van pontos információ. Üdv, PVF"
0
2016. augusztus 20., szombat 21:02
+ A különálló GYU bővített BD kiadás(ok)ra is lesz igényfelmérés?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. augusztus 20., szombat 20:11
Hogy ne csak a folytonos nyafogás menjen.
Ha összejön a megfelelő mennyiségű előrendelési szám mikor várható a kiadvány megjelenése? Külföldön október eleje, nekünk tényleg decemberig kellene várni? Bár legalább arra könnyebb összeszedni a pénzt rá.
0
2016. augusztus 20., szombat 17:37
22: A GyU bővített BD tényleg nem jelent meg itthon, de én pl. megrendeltem kintről. És megvan DVD-n is, szóval többszörösen megvan, extrákkal együtt. A moziverziók szintén. A 3D-t pedig a Hobbit filmekre értettem természetesen, amit szintén megvettem BD-n mozis és bővített verzióban is. Ha pedig csak a szinkron megér neked 250e-t, én nem beszéllek le róla.
0
2016. augusztus 20., szombat 13:37
21.  Az egészet egy viccnek tartom, mert még nem jelent meg itthon a gyűrűk ura blu-ray bővítettben, meg 3d-ben, úgyhogy nem lehet meg senkinek sem többszörösen.
Az egészről meg annyit, hogy ha megjelenik a mozis változat blu-ray-en akkor miért nem jelenik meg bővítettben? Szerintem ha valaki a mozis változatot nézi akkor kb 50 percről marad le filmenként.  Valakit ez nem érdekel de én meg pont ezért venném meg. (nem vagyok gyűjtő)
0
2016. augusztus 20., szombat 12:42
20: Én nem igazán látom, hogy mit kapunk a pénzünkért. Amit látok, az egy filléres polc, műbőr kötéses tokok és pár füzet 250e-ért. A lemezeket nem számolom bele, mert az mindenkinek megvan többszörösen is (+3D és moziverziók, ami ebben nincs is), akit ez a kiadvány egyáltalán érdekelhet. A legarcátlanabb lehúzások között van, amit valaha láttam.
0
2016. augusztus 20., szombat 11:32
19. Ùgy nézem ezesetben tényleg kapunk is valamit a pénzünkért.
Aranyozott, bőrkötéses könyves digi, belül a legszebb jelenetekkel. A nagy piros könyv is brutál jò.
Sok gyüjtői cucc megfordult nálam, tényleg ez lesz a gyűjteményem Arken köve.
0
2016. augusztus 20., szombat 1:57
Tessék, itt valami nímand ( ;) ) kicsomagolja a pakkot:

https://www.youtube.com/watch?v=iUdhZoILWQw
0
2016. augusztus 19., péntek 21:51
14: Hát még ha a ProVideo a szokásos "minőségi" saját transzferrel hozza forgalomba, akkor pláne.

Tény, hogy a lélektani határ (100E) fölött van, nekem is kb. az jutott eszembe, hogy az asszony használt, de jó állapotban lévő régi Suzuki Swift-jét adtuk el 200E Ft-ért... egyszerűen a magyar valóságba ezt beilleszteni, hát nem tudom. Biztosan van, aki ezt megengedheti magának, de ha nem jön össze a szükséges megrendelésszám, akkor érdemes elgondolkodnia a kiadónak. Ha valaki viszi, hajrá, nekem sajnos felejtős...
0