24. Komolyan rajtad kívül van még itthon jelentkező, mert ezt odakint is ütik mint a bokrot, én azt hittem elírtak egy nullát, amikor megláttam :D a 20 lemezes James Bond Blu-ray kerül egy huszasba
eleve gáz, hogy nincs benne a 3D-s Hobbit (egy ilyen, "Teljes") kiadásban, hogy nem tették át Blu-Rayre, a DVD extra tartalmakat (ergo ha már megvetted egyszer, akkor azokat megkapod - és bazdmeg fan vagyok, ergo megvettem már mindezt egyszer).
SEMMI új tartalom nincs benne, pedig Jackson beígérte, mondjuk ez max azért nem baj, mert ugyan mi újat tudnának még elmondani? gyanítom, ha megveszed az új LoTr kiadványokat azon több új tartalmat kapsz.
Azt vajon miért nem adták ki Blu-ban még? (ha kijön egy ilyen kiadvány a tapasztalat azt mutatja szétszedik, vagy jön a fapados verzió, lehet itt a Blu-Ray lesz az).
Ha már itt tartunk miért csak a bővített verziókat kapjuk meg, speciel nekem a moziverzió a Szövetségből jobban tetszik, és azt úgy vágta meg Jackson, hogy pl. totál máshogy kezdődik mint a bővített, nem csak betoldott jeleneteket.
A régi kiadványokhoz sokkal jobb cuccokat kaptunk, pl könyvtámaszt, mini Minas Tirithet, ehhez meg még egy pipa replikát se? Ami 8000 huf a Tolkien Társaságtól :D
A polc. Hát képen még valahogy nézett ki, de a kicsomagolásnál... tiszta sprőd az egész. Miért tölgyfa? Miért nem mahagóni, vagy valami minőségebbi fa? Elviszem az anyagot egy asztaloshoz, jobban megcsinálja, és az tuti nem karcolódik meg, törik le majd a szállításnál.
Az egyetlen ami tetszik ebből az egészből, az a Bilbó könyv, az nagyon szép. Azt külön elő lehet rendelni? Mert csináltatnék egy polcot, rápakolom az eddigi - véleményem szerint elsőrangú könyvszerű kiadványokat - veszek alá egy pipát, és még 50 ropinál se járok.
Jah és odakint kb. 50.000-el olcsóbb az egész, és még úgyis drága.
Ezért kb. 50 rongyot pengetnék ki, így leginkább ellopni lenne érdemes :D