Megnéztem a videót, ahogy várható is volt ennyi pénzért gyönyörű kiadvány lesz. Néhány dolog, ami továbbra is zavar: nincs sorszámozva, nincsenek 3D-s verziók, nincs theatrical cut, LOTR extrák még mindig DVD-n, nincs rajta Peter Jackson új doksija...
Ugyan ezek nem létfontosságú dolgok, de ennyi pénzért egy abszolút komplett és makulátlan szet járna. Ez így ebben a formában csak újabb lehúzás, mondjuk annak elég pofás, ezt elismerem:)))
Ha adott a lehetőség, hogy nálunk is megjelenjen, akkor biztosan nem 1000 db készül belőle, tehát borítékolható, hogy töredékáron is beszerezhető lesz majd pár hónap múlva. Persze ez a magyar verzióra nem vonatkozik, amennyiben megjelenik.
Nekem a legdrágább kiadványom is kb. a felébe került, az viszont a 85 db-ra limitált Rocky set, amit Stallone írt alá:) Persze press kit-et, egyéb nyalánkságok elmennek ennyiért, de standard, nem sorszámozott cuccok nem nagyon. Így nekem passz lesz ez most, de nagyon örülök, hogy magyar rajongók előtt ott a lehetőség, hogy beszerezhessék.