Keresés

Igényfelmérés: A teljes bővített Középfölde gyűjtemény (A hobbit trilógia + A Gyűrűk Ura trilógia) (18 BD + 12 DVD) (BLU-RAY)

2016. augusztus 19., péntek 22:23
Gyűrűk Ura fòrum.
0
2016. augusztus 19., péntek 22:11
Végigolvastam a fórumot, de nem látom, hogy belinkeltél volna képet? Merre találom?
0
2016. augusztus 19., péntek 21:26
Nekem is! :)
most posts by TM
0
2016. augusztus 19., péntek 19:53
Nem tudom mi a becsületes neve. De más képeket nézve a műbőr tokban lapozgatos papírtasakos digiack lesz, a képen amit be is tettem korábban pl Saruman van rajta. Nekem tetszik ez a megoldás.
0
2016. augusztus 19., péntek 19:40
A hírt olvasva nagyon megörültem, hogy egy ilyen gyűjteményt is lehet, hogy kiadnak majd itthon. Az elején nem is láttam árat, aztán elkezdtem olvasni a kommenteket, így megkerestem a hírben (illetve az oldalon).

Lélekben fel voltam készülve, hogy ha limitált kiadás, meg tényleg minden benne van, akkor húzós lesz... Azt nem gondoltam, hogy ennyi lesz a vége. Nem tudom, mennyi ideje van a gyűjtőknek az igényfelmérés során, de nekem biztos kevesebb, mint amennyi ahhoz kéne, hogy meg tudjam venni :(

Korábban valaki belinkelt egy külföldi oldalt, ott is ezen az áron volt, tehát ez van, illetve ez lesz :)

Én kívánom, hogy jelenjen meg és akik előrendelték, ne is csalódjanak benne. Nekem - nagy sajnálatomra és minden igyekezetem ellenére - ez sajnos ki fog maradni.

Ha esetleg a Gyűrűk ura bővített kiadásai megjelennek külön, azt én is tuti meg fogom vásárolni.

Azért az Xpress - ha lehet - beszámolhatna a fejleményekről :)
0
2016. augusztus 19., péntek 18:19
Nem hiszem a Hobbitok bővített BD tokjaiból kiindulva, hogy egy Gyűrűk ura bővített DVD színvonalú készülne hozzá a BD-hez. Láttam neten a trilógiás bővített mágneses tokját. Simán el tudom képzelni, hogy a műbor tokba simán beleteszik a BD tokokat. Közelében nem lesz az 5 lemezes DVD változatoknak, kisebb vagyont tennék rá.
0
2016. augusztus 19., péntek 18:07
Könyvespolc dísz mellett jòl fog kinézni a fadobozos verziò is. :)
Most vettem 3 könyvespolc szettet, épp rendezem át a szobát, egyik vitrinesben bérelt helye van.
0
2016. augusztus 19., péntek 17:50
Úgy legyen! :)
Nekem nagyon tetszik az, amit eddig mutattak erről a kiadványról. A 100 oldalas könyv ebben a limitált formájában már magában egy óriási értékkel bír. :)
most posts by TM
0
2016. augusztus 19., péntek 17:46
Senkinek nem kell semmit magyarázni, épp erről szólt a bejegyzésem. Persze ha ezt megszívelné mindenki, akkor nem lenne mód személyeskedésre sem. Viszont amíg ez a fő szempont, addig fölösleges bármit mondani.
most posts by TM
0
2016. augusztus 19., péntek 16:44
A bővített Gyűrük Ura DVD eddig verhetetlen kinézetét.
0
2016. augusztus 19., péntek 16:42
Szépen összefoglaltad a problémáimat a fòrumposztokkal kapcsolatban.
Én is szívesebben beszélnék arròl, hogy a digipack milyen belső képeket fog kapni.
Ùgy néz ki a bővített Gyűrűk Ura eddig verhetetlen kinézetét a bővített Gyürük Ura BD fogja leverni. :)
0
2016. augusztus 19., péntek 16:41
Lehet itt magyarázni a bizonyítványt, persze egy olyan embernek, aki egy filmet megvesz mindenféle kiadványban és csomagolásban, annak tényleg fölösleges bármit is mondani.
0
2016. augusztus 19., péntek 16:30
Lehet. Viszont én nem rinyálok úgy, mint itt a többi 90 valahány százalék. Érdekel a kiadvány, megoldom, hogy megvehessem, ennyi. Az összes többi dolog, mások anyagi helyzetét irigyelni vagy lesajnálni és ezen keresztül az illető(ke)t lehülyèzni vagy sztárolni, mind felesleges pótcselekvés. Senkinek nem kell mentegetőzni se amiatt ha megvenné, se amiatt, ha nem. De az ember ilyen furán van összerakva. Biztos én is, mert szívesen olvasnék lelkes kommenteket a termék kviteléről tartalmáról, ahelyett, hogy ócsárolnák, azért, hogy az ilyen mondvacsinált kritikák miatt könnyebben mondhassa ak le róla. Na de van élet a fórumon kívül is, ha  em tetszik valami, kattintok máshová. Akinek nem tetszik A Gyűrűk Ura, A Hobbit, vagy ennek a terméknek az ára, az is választhat magának más időtöltést, mint itt duzzaszta i a kommentek számát.
most posts by TM
0
2016. augusztus 19., péntek 16:19
Az Xpress fórumozás nem így puszira működik, bizonyos idő és vásárlás után kapsz jogosultságot.
most posts by TM
0
2016. augusztus 19., péntek 16:08
Nem tudom, hogy a GYU bővített BD változai hogy néznek ki pontosan, gondolom 1 lemezen van 1 film, a hozzá tartozó extrák meg 2-3 DVD-n, de ha ehhez van egy Hobbithoz hasonló slipcase (nyilván a Gyűrűk ura bővített DVD csodás tokja lenne az igazi, de ne legyünk telhetetlenek), akkor szerintem 100000 Ft/db körül is relatíve sok vásárlója lenne.
0
2016. augusztus 19., péntek 15:47
Hoppálá, nagyot akarok mondani erre hülyeség lesz. Kicsi i és e iphone :)
0
2016. augusztus 19., péntek 15:29
Én azt gondolom, ebből ezen az áron kb 5db-t lehet eladni ma Magyarországon. Hogy ahhoz hogy kiadják elég 3 rendelés vagy 50 kéne, jó kérdés.
0
2016. augusztus 19., péntek 15:22
Az a baj hogy ha csak ezen az igényfelmérésen múlik hogy megjelenik-e nálunk a Gyűrűk Ura bővített BD, akkor sosem fog...
Tényleg külön felmérés kellene rá és egyből felpörögnének a mutatók!
0
2016. augusztus 19., péntek 15:21
A lemez formátummal van a baj, a bd mint minőség és a fullhd nagyon is elterjedt, tulajdonképpen én azt gondolom, hogy akinek kellett a GYU bővített kiadása, az már megoldotta.

Persze egy jól beárazott terméknek lehetne piaca, de ez nem az és ha 7-8e-ért kiadnék részenként az sem lenne az. Kb egy 9900.-es árat adnának a népek a komplett bővített trilógiáért...Extra sem kell, csak a film, meg a felirat+szinkron 3-6bd-n attól függően hogy épp hogy oldható meg.

Nekem pl semmi sincs meg a gyűrűk urából, tehát egy szép jó dobozra vevő is lehetnék, de 250e...ez a tényleg kár volt ennyiért kirakni. Ez a minimálbér 2x-e kb. Akinek meg jól megy, az elég sznob, hogy már 4k-ba akarja, mert az hightech.
0
2016. augusztus 19., péntek 15:16
Két helyen is :)
0
2016. augusztus 19., péntek 15:08
Jól van na, 1 pluszba becsúszott... :D
0
2016. augusztus 19., péntek 15:06
Te bajban vagy ám a nullákkal :D
0
2016. augusztus 19., péntek 15:04
"a bd is kezd leáldozni"

Már írták, de nálunk a BD sem terjedt el. Az UHD lemezek megint 10e Ft-os indulóáron jönnek, és a 4k normális kihasználásához megfelelő nézőtávolságból minimum 50 collos UHD TV-re van szükség. Nem kell annyira félni, hogy abból majd többet adnak el, mint BD-ből. :D
0
2016. augusztus 19., péntek 15:01
Alapjáraton egyetértenék, de ebben a 250e Ft-os árban a legkevésbé problémás az, hogy a Gyűrűk ura extra lemezei csak DVD-n vannak a gyűjteményben. A baj azzal van, hogy egy 6 filmes gyűjteményben, amiből az egyik trilógiát 19000 Ft-ért, a másikat legrosszabb esetben is darabonként 100000 Ft-ért lehetne megvenni, tehát összesen kevesebb, mint 500000 Ft-ért. Tehát 2000000 Ft-ért van benne:
-1 artbook
-1 mini könyvespolc
-"Bekeretezhető festmények" - ez szerintem a gyakorlatban pár posztert jelent
-MŰBŐR kötésű kiadványok

Ez a 4 dolog 2000000 Ft-ért. Megértem, hogy ritka meg minden, de ez egy rossz vicc.
0
2016. augusztus 19., péntek 14:58
Amire az van írva, hogy Iphon az 250 forintot se ér :D :D
0