Keresés

Igényfelmérés: A teljes bővített Középfölde gyűjtemény (A hobbit trilógia + A Gyűrűk Ura trilógia) (18 BD + 12 DVD) (BLU-RAY)

2016. október 18., kedd 16:18
Az érthető, Múmiának több év kell mire kinéz valahogy.
0
2016. október 18., kedd 16:14
A múmiát is elő lehet rendelni csak mondom :D igen régóta :D :D
0
2016. október 18., kedd 16:10
Kíváncsi leszek mi lesz végül. ProVideo megerősítette nekem facebookon, hogy BD is lesz. Bár ott dátumot nem adtak meg.
Gondolom még ezen polcos termék sorsa is kérdéses addig nem lépnek.
Majd ha itt elő lehet rendelni a BD-t pezsgőt bontok.
0
2016. október 18., kedd 15:51
A sajtó képviselőjeként, a Pro Video novemberi megjelenési listájával az e-mail fiókomban megerősíthetem, hogy novemberben a bővített változatok csak DVD-n jönnek.

2016.11.09 Középfölde DVD gyűjtemény
2016.11.09 Középfölde BD gyűjtemény
2016.11.09 Középfölde bővített DVD gyűjtemény (36 lemezes)
0
2016. október 18., kedd 15:43
Megnéztem én is a Mozinéző oldalát, ahol a bővített kiadást is írják. Jó lenne ha Xpress is megerősítené az infót és lehetne tudni a végső árakat is.

"Középfölde gyűjtemény DVD/BD megjelenés: 2016.11.09.

A három Hobbit film és a három Gyűrűk Ura film egy tokban a teljes Középfölde gyűjteményben Blu-rayTM-en és DVD-n!

A 6 lemezes gyűjtemények tartalma:

A HOBBIT: VÁRATLAN UTAZÁS
A HOBBIT: SMAUG PUSZTASÁGA
A HOBBIT: AZ ÖT SEREG CSATÁJA
A GYŰRŰK URA – A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE
A GYŰRŰK URA – A KÉT TORONY
A GYŰRŰK URA – A KIRÁLY VISSZATÉR
Középfölde gyűjtemény – Bővített változat DVD/BD megjelenés: 2016.11.09.

Az Oscar-díjas rendező Peter Jackson Középfölde Trilógiái a kezdetektől a végig DVD-n!

A HOBBIT ÉS A GYŰRŰK URA BŐVÍTETT VÁLTOZATOK TRILÓGIÁI EGYETLEN 36 LEMEZES DVD GYŰJTEMÉNYBEN, A TELJES 12 RÉSZBŐL ÁLLÓ FÜGGELÉK SOROZATTAL!"
0
2016. október 18., kedd 15:37
Én a Mozinéző honlapján ezt látom...

Középfölde rajongóknak nagyszerű hírünk van: A teljes 6 lemezes Középfölde gyűjtemény megtalálható lesz Blu-rayTM-en és DVD-n! Továbbá a Középfölde gyűjtemény bővített változata is elérhető lesz, amely A hobbit és A Gyűrűk Ura bővített trilógiáit tartalmazza egyetlen 36 lemezes DVD gyűjteményben a teljes 12 részből álló függelék sorozattal együtt!
0
2016. október 18., kedd 15:22
Köszi. Amint rendelhető lesz, berendelem :D
0
2016. október 18., kedd 15:21
mozinéző oldalán
0
2016. október 18., kedd 15:20
Ezt egyébként hol ovastad?
0
2016. október 18., kedd 15:18
Éljen :)
0
2016. október 18., kedd 15:12
"Középfölde gyűjtemény – Bővített változat DVD/BD megjelenés: 2016.11.09."
0
2016. október 18., kedd 14:25
Én tegnap ezt a választ kaptam a Pro Video-tól:

"... A A Gyűrűk Ura bővített Blu-ray kiadások november hónapban várhatóak, a pontos megjelenésekről és várható termékekből a napokban fogunk információkat kiközölni! Üdv, PVF"

Vagyis konkrétan A Gyűrűk Ura bővìtett BD-ről írtak :)
0
2016. október 18., kedd 13:06
Ezt úgy értették, hogy nyugodtan lehet várni rá, nincs megtiltva.
0
2016. október 18., kedd 12:50
Tavaly ilyenkor is ezt mondtak.
0
2016. október 18., kedd 12:33
Most írt a ProVideo!
Kedves János! Illetve a kérdésre válaszolva, de, várható a Gyűrűkk Ura bővített BD-n.
0
2016. október 18., kedd 2:13
A PV Novemberi megjelenési terve :
( Ezen a listán sajnos nincs BD-n a Középfölde gyűjtemény bővített változat. Remélem még változik a végleges lista...)

2016. november 9.

- Középfölde gyűjtemény - moziváltozat (The Middle-Earth Collection, 6 DVD)
- Középfölde gyűjtemény - bővített változat (The Middle-Earth Collection, 36 DVD)
- Mielőtt megismertelek (Me Before You)
- Tarzan legendája (The Legend of Tarzan)
- BD: Középfölde gyűjtemény - moziváltozat (The Middle-Earth Collection, 6 BD)
- BD: Tarzan legendája (The Legend of Tarzan)
- BD: V mint vérbosszú - steelbook változat (V for Vendetta)
- BD3D: Tarzan legendája (The Legend of Tarzan, BD3D+BD)
- BD3D: Tarzan legendája - steelbook változat (The Legend of Tarzan, BD3D+BD)
- 4K: Tarzan legendája (The Legend of Tarzan, 4K UHD BD+BD)
2016. november 16.

- Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek (Batman: Return of the Caped Crusaders)
- Szenilla nyomában - o-ringgel (Finding Dory)
- Némó és Szenilla gyűjtemény (Finding Nemo & Finding Dory, 2 DVD)
- Rideg világ (Equals)
- Tapsi - 1. évad, 3-4. lemez (Wabbit: A Looney Tunes Production, 2 DVD)
- Trónok harca - 1-6. évad (Game of Thrones, 30 DVD)
- Trónok harca - 6. évad (Game of Thrones, 5 DVD)
- BD: Trónok harca - 6. évad (Game of Thrones, 4 BD)
0
2016. október 17., hétfő 22:01
De akkor náluk már létezett a mesterlemez felirattal. Mi esetünkben még nem volt feliratosan sem. 0-ról akár szinkront is kaphatunk. Románoknál volt honosított kiadás, ha nem talán velük kerülünk 1 lemezre.
Én még mindig bizakodom. ;)
0
2016. október 17., hétfő 21:36
Nincs 1 oraja, de egy orszaggal feljebb is felkerult a kinalatba, az itteninel joval kedvezobb, kb. 120e HUF-os aron, de... nincs rajta az ottani szinkron, csak a korabban ott megjelent feliratos valtozat fog ujra megjelenni. Ezek szerint nagyon keves az esely egy magyar szinkronos valtozatra :(((( (pedig remenykedtem, h felkerul ra az ottani nyelv es a magyar is - lengyelul mar megjelent - de ne legyen igazam)
0
2016. október 14., péntek 13:28
Helyes :) Mármint a képeknek, annak nem, hogy Angliából kell beszerezned, mivel várhatóan itthon nem lesz... Ma azért én is írtam a Pro Video fb oldalának, szoktak válaszolni, rákérdeztem a "fapados" gyűjteményes kiadásra is :)

Én is csak abban tudok bízni, hogy ha ezt a gyűjteményt hozták volna, akkor mutatkozik hajlandóság részükről a bővített LotR trilógiára, amit kihozhatnak külön is vagy a "fapadosban" :) Mondjuk, ha jobban belegondolok, ez a Középfölde kiadás a "fapados" azaz fapolcos :DD
0
2016. október 14., péntek 0:17
Igazad van. Kár, hogy ezek a videók "csak" a külsőt mutatják meg, a belsőt meg már nem, mert akkor megtudhatnánk, hogy van-e valamelyiken magyar vonatkozás. Ezért szeretem a filmarena videóit, mert ott kívül-belül megmutatják a kiadásokat. Remélem sikerül bezsákolnod a magyart majd! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. október 14., péntek 0:11
ProVideora aztán lehet várni sajnos, érdemben nem tudnak válaszolni. November 7-ig meg csak kiderül a magyar kiadás sorsa, addig még le tudom mondani a másikat.
0
2016. október 14., péntek 0:09
Akkor Te ezek szerint már megrendelted magadnak külföldről? Nem várod meg mi lesz a magyar kiadás sorsa? Amúgy semmi, szerintem. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. október 14., péntek 0:08
Ez valóban lenyűgöző látvány, de azért kételkedek benne, hogy 400-500 dollárt érjen a kiadvány. A polcon és kiadásokon kívül sok extra nem jár hozzá. Még egy szobor jöhetett volna a Wetától.
0
2016. október 14., péntek 0:01
Lesz kép bőven, de enyém Angliából jön, az még 1 jó hónap. Persze a magyar verzió is megjelenhetne.
0
2016. október 13., csütörtök 23:56
Persze :)
https://youtu.be/uKm-bxB0Pkc
0