Keresés

Amerika Kapitány: Polgárháború (DVD)

2016. szeptember 22., csütörtök 5:29
720p-be már itt a gépemen. Dvd-ért egy ft-ot nem adok. Pedig ebből is milyen szép a steel kiadás. Legalább egy nyomorult felirat lenne a kinti kiadáson. Elég elkeserítő, hogy csak a Vasember trilógiám teljes, a többi félbe szakítva. A régebbiek polcon, Az őrzők óta meg merevlemezen. Rohadtul nem tetszik, de nincs más választásom.
0
2016. szeptember 22., csütörtök 4:28
Pontosan.
0
2016. szeptember 22., csütörtök 1:33
Ja, ezt csak ellopják, mert annyira azért mégiscsak fontos.
most posts by TM
0
2016. szeptember 22., csütörtök 0:04
Én nem hiszek semmit. Az olyan szituációban lévők mint én pont azért nem tudnak rendszeresen filmeket venni mert nincs egy kevéssel több pénzük. Ez pont ilyen egyszerű. Azon meg lépjünk már túl,  hogy aki megengedhetné magának. No ők éppen hogy lesz@rják ezt a filmes humbugot és más számukra fontos dolgokra költenek nem erre.
0
2016. szeptember 21., szerda 23:18
Tudvalevő, hogy Magyarországon azoknak is elenyésző része vesz fizikai hordozón legális kiadványt, aki megtehetné. Elég csak megnézni a házimozik és óriástévék piacát, azt meg ugye senki nem hiszi, hogy azok csak azért kellenek, hogy FullHD-ban fusson rajtuk a Barátok közt.
0
2016. szeptember 21., szerda 22:42
Ott a pont!
0
2016. szeptember 21., szerda 22:40
"...gondolom hülyének sem nézik azt, aki esetleg erdetit vásárol." -Igen, pont mint engem, főleg még régebben pár ismerősöm!
A leárazásokat én kizárólag a fapadosan, gagyi magyar szinkronsávval megjelenő -mostanság elég sok engem érdeklő mozi ilyen kiadásban jött ki sajnos- dvd-k esetében várom, de azt hiszem, ezt már írtam valamelyik topikban is még...
0
2016. szeptember 21., szerda 22:31
Ja meg mondjuk több a pénz a zsebükben. Nem egy utolsó tényező...
0
2016. szeptember 21., szerda 22:11
"ennyivel több BD fogyna mint nálunk"

Igen. Gondolom, nincs ekkora torrent, gondolom nem várnak minden órában az akcióra és gondolom hülyének sem nézik azt, aki esetleg erdetit vásárol.
0
2016. szeptember 21., szerda 21:24
inkább az utóbbi.
meg ott olyan emberek ülnek a megfelelő posztokon akiket érdekelnek és értenek is a filmekhez.

ja és ott nem fukarak az emberek és fizetnek is a filmekért és nem az akciókat várják.
0
2016. szeptember 21., szerda 20:50
A csehek kapnak mindenféle kiadást ebből is, fémdoboz, Kapitány trilógia BD stb.
Meg ott lényegesen több olyan film van BD-n ami nálunk nincsen, meg gondolom nem is nagyon lesz.
Ott ennyivel több BD fogyna mint nálunk, vagy ott értelmesebb film kiadók vannak?
0
2016. szeptember 21., szerda 17:31
És nem csak az a gáz, hogy nem jön ki Blu-ray lemezen hanem az ,hogy milyen szánalmas a DVD kiadás is. Egy szaros húsz forintos ,lötyögős műanyag tok és hozzá egy nagyon gyatrán nyomtatott borító. Régen olyan szép kiadású termékek voltak de erre az utolsó pár Marvel kiadásra senki nem lehet büszke. Hangya, Galaxis Őrzői,Bosszúállók 2. Más hobbi után kell nézni ez így elég szánalmas.

0
2016. augusztus 31., szerda 21:57
Elég szomorú hogy csak DVD-n jön ismét egy Marvel film és a dzsungel könyve is.
Kíváncsi leszek a nagy "tárgyalásokra" a Disney-vel amiről írtak, hogy lesznek Disney BD-k jövőre.
Visszamenőleg meg nem valószínű hogy megjelennek a kimaradt filmek.
0
2016. augusztus 24., szerda 22:49
Úgy látom, már javítottuk is.
0
2016. augusztus 23., kedd 13:14
Sokszor előfordul, hogy kezdetben téves adatokat közölnek a képarányról (nem Xpress tehet róla), és csak később pontosítják.
Szerintem ezúttal is így lesz.
0
2016. augusztus 23., kedd 0:03
Ez az 1,85:1 képarány ugye csak elírás? :D Behalok, ha tényleg csonkolt a kép, mert az azt bizonyítaná, hogy mindig lehet mélyebbre süllyedni. Hosszú időbe telt, de megbékéltem azzal, hogy nincs több Disney blu-ray, és nemrég elkezdtem megvásárolni a DVD-ket, amiket kihagytam annak reményében hogy jön majd a BD valamikor. De ez most már tényleg túlmegy minden határon. Nem elég, hogy nem nézhetem 3d-ben, se HD minőségben a filmet magyar szinkronnal, nem elég, hogy semmiféle extrát nem kapok a filmhez, de most még a képarányt is képesek szétcseszni? Mintha direkt az lenne a céljuk, hogy senki ne vegye meg a filmet. :D Én próbálok alkalmazkodni a kialakult helyzethez, de lassan tényleg nem marad más megoldás, mint lemondani a magyar vonatkozásokról, amit nehezen teszek meg, mert ezeknek a filmeknek a szinkronját különösképpen szerettem.
0
2016. augusztus 22., hétfő 1:30
Akkor oké :) .
0
2016. augusztus 22., hétfő 1:04
Nem is akartalak, csak beszélgetésképp írtam. Meg azoknak szántam, akikről írtál.
most posts by TM
0
2016. augusztus 22., hétfő 1:00
Nem kell meggyőznöd erről; nem neked és erről szólt, amit írtam.
0
2016. augusztus 21., vasárnap 22:43
Igazad van. Jómagam azt a jelenséget kritizáltam, amit már másik fórumban is, a magas ára miatt a drága termék leszólását. De ilyen alapon csúcskategóriás nyugati autót, 4K-s tévét, IphoneSakárhányPluszt, vagy ruhában, cipőben stb. sem szabadna 30-40-50ezerbe vagy többe kerülő darabokat árulni. Merthogy gurul a Trabant is, a Junosztyon is bejön az M1, vezetékesről is lehet beszélni és a bálás ruhaboltból is lehet öltözködni, hiszen "ez Magyarország" és ami nem proli, az faszság. Tessék tágítani a fókuszon és rábízni a felmérőkre meg az érdeklődőkre, hogy mi fayzság és mi nem.
most posts by TM
0
2016. augusztus 21., vasárnap 22:22
Lassan kezd már unalmas lenni az örökös sírás, miközben mindenki tisztában van az idevezető út okaival. Elég ha kicsit körbenéztek a rokonoknál és baráti körben, hányan költenek hivatalos kiadványokra.

3."250.000 ft ért hobbit f.szságra"
Ha figyelmesen elolvasod "A Gyűrűk Ura trilógia: bővített változatok gyűjteménye" is közte van ám!
No és miért kerül ennyibe?! Csupán azért, mert a régióban már mindenütt megjelent a LOTR bővített és nagy valószínűséggel csak a magyar piacra lenne legyártatva, mint anno az SW7! Nem utolsósorban a magyar szokásokat megfigyelve, a kiadó számol azzal a pár honfitársunkkal aki már a megjelenés napján, brahiból feltöltené a Gyűrűk Ura bővített Blu-ray másolatokat, ezzel hatalmas károkat okozva a kiadónak. Tehát az igényfelmerés, itt arra a pár ~10-20 vásárlóra szűkül le, aki megengedheti magának és hatalmas vágyat erez arra, hogy a birtokába kerüljön, a minden gyűjtői igényt kielégítő : ( - Mind a hat film különleges, műbőrkötéses csomagolásban - Peter Jackson tervei alapján egyedileg elkészített tömör fa könyvespolc a gyűjtemény tárolásához - 100-oldalas könyv tele eredeti vázlatokkal, rajzokkal - Alan Lee és John Howe vízfestékkel készült vázlatképeinek reprodukciója ). Summa summarum, ha összejön elegendő fanatikus, aki hajlandó lesz kifizetni ezt borsos árat ( Az okosban beszerző, Giganetesek helyett is ) lesz bővített kiadvány. Ezek az árak amúgy bruttó árak! Az hogy a kiadó mennyire volt pénzéhes, csak költségek ( adó, jogok, marketing, gyártási költségek, munkabér, szállítás, raktározás ) tudatában lehetne megállapítani. Üdv!
0
2016. augusztus 21., vasárnap 19:21
Értem én, hogy ez a Polgárháború DVD topikja, és így autentikus, de mi szükség van itt erre?
Lehet, hogy a PV-nek a Hobbit-doboz nyereségéből lesz pénz a Polgárháború BD-re, és máris mindenki boldog :).

Kisztihand!
0
2016. augusztus 21., vasárnap 19:04
Nem az ár a lényeg, hanem maga a termék.
most posts by TM
0
2016. augusztus 21., vasárnap 18:26
Nem biztos, hogy f.szság. Ha csak öt ember rendeli elő, és veszi át, már az is bőven egymillió forint felett hoz a kiadó konyhájára.
0
2016. augusztus 21., vasárnap 18:17
Nem.
0