50. Na... Azért mert Te tudod a sorozatok és a filmek jogdíját itthon, míg a 98 %-a a vevőknek nem tudja az még nem jelenti azt, hogy a 60 ezer körüli összeg olyan ostobaság lenne a kinti árhoz viszonyítva, ahol 36 -45 ezer Forintért meg lehetne venni a gyűjtői változatot. De... Kérlek világosíts fel minket, hogy egy adott filmnek stúdióra lebontva, mennyi egy filmnek a jogdíja és mennyi egy sorozatnak a jogdíja, hogy pontosan be tudjuk lőni a hazai esetleges árat az X-akták Bluray kiadására. Köszönöm
0
2016. szeptember 9., péntek 3:31
2405
Egy orszaggal feljebb 40e alatt aruljak a 1-10. evadot osszecsomagolva egy eleg szep dobozban. Ahhoz kepest a 60e sok, de mivel BD lenne, szerintem meg realis is lehet. A Tronok Harca mas teszta, az egy most is futo sorozat, mig az X-Aktak a 90-es evekben elte fenykorat.
0
2016. szeptember 8., csütörtök 19:21
352
Nocturne írta anno a 3. évad topikjában:
"Nekem a kiadó azt mondta, hogy nagyon is megfelelőek voltak az eladásai(persze gondolom hazai viszonylatban), és ők mindenképp szeretnék folytatni."
A harmadik évadra sokat vártunk, pletykák voltak különböző okokról, tehát lehet, hogy tényleg nem az eladási számok voltak nem megfelelőek. Persze az igazság odaát van. ;)
Én mindenesetre szintén vevő lennék a teljes szériára, bár a 60e szerintem is túl optimista becslés...
Amit viszont fontos lenne kommunikálni feléjük, hogy NE a 10. évad eladásai alapján mérjék fel az igényeket, mert szvsz nem sikerült túl jól...
0
2016. szeptember 8., csütörtök 18:19
1848
Tényleg Xpress, nem lehetne rá, ha nem is egy igényfelmérés, de egy levél a kiadó felé, hogy lenne rá igény, hogy jöjjön az X-akták gyűjtemény BD-n? Szerintem megérne egy üzenetet. Köszönjük!
0
2016. szeptember 8., csütörtök 18:18
1848
44. Egy vevő már van, én! Nekem megérne 60 ezret. Ahogy észrevettem nem vagyok egyedül.
Plusz vedd hozzá, hogy kint ettől is olcsóbb, szóval én már belekalkuláltam egy kis hazai plusz árat is a szinkron meg a magyarítás miatt. Szóval abszolút nem voltam szűkmarkú.
0
2016. szeptember 8., csütörtök 16:08
19949
48. Azert a Bond 50-et ne keverd mar ide mert az teljesen mas. Mas a filmek es mas a soroztok jogdija.
Azt meg vegkep ne keverd h mennyibe kerul kint es mennyibe itthon egy termek. En most vettem egy Die Hard 1-5 gyonyoru DIGIBOOK-ot 12$-ert! Szerinted az itthon mennyi lenne? Na....
0
2016. szeptember 8., csütörtök 16:04
19949
48. Azert a Bond 50-et ne keverd mar ide mert az teljesen mas. Mas a filmek es mas a soroztok jogdija.
0
2016. szeptember 8., csütörtök 15:18
157
47. A Bond 50 23 BD-vel 69.990 Ft volt. Amúgy odakinn évadonként 9.99 dollárért lehet megvenni a BD-t, míg gyűjtői változatban is 100-150 dollárért. Vagyis ha beleszámítjuk, hogy itthon a magyar szinkron miatt ez lenne kb 220 dollár, az kb 60 ezer forint.
0
2016. szeptember 8., csütörtök 12:35
19949
Gondoljatok h egy tizegynehany reszes sorozat 15.000 akkor egy 22-23 reszes majd 6.000 ft lesz????? Ezt remelem ti se gondoljatok komolyan?!
0
2016. szeptember 8., csütörtök 11:55
108
Én is beleszállnék a 60 ezres X-akták BD sorozatba! Várom az igényfelmérésre mindenképpen!
0
2016. szeptember 8., csütörtök 2:22
157
44. Ebben tévedsz. Sokunk megvenné s 60 ezer forint a teljes X-akták BD gyűjteményért nagyon jó ár lenne. Összehasonlításképpen a Trónok harca BD évadonként 14490 Ft. Remélem lesz igényfelmérés és az elsők között leszek, aki megveszi a sorozatot . Hajrá Xpress :)
0
2016. szeptember 8., csütörtök 0:25
5
60 ezer ft egy teljes x aktákért. Soha nem venné meg senki.
0
2016. szeptember 7., szerda 22:28
9
Én is vevő lennék az X-akták BD-re. Több sorozatot is gyűjtöttem régebben, köztük a Vészhelyzetet is, aminek kiadtak 14 évadod a 15-ből. Most komolyan azt az egyet akkor már mért nem lehetett????
0
2016. szeptember 7., szerda 18:11
2405
39: Egyetertek ;) Orulnek neki, de ha lehet, felejtsuk mar el a DVD-t, amit mostanaban kiadnak, annak kizarolag BD-n szabadna csak megjelennie ;)
0
2016. szeptember 6., kedd 15:41
1848
40. Tudtam, hogy ez valakinek szemet szúr majd. De a további szövegkörnyezetből kiderül, hogy értettem. Nem kell mindenen nagyot kaszálni. Ha mondjuk kiadnák a teljes X-aktákat (sacc: külföldi ár+kis hazai profit) 60 ezer forintért, szerintem még keresnének is rajta, nem is keveset.
Meg nem is tudom, hogy melyik hazai kiadó volt az, (azóta sajna megszűnt), hogy úgy hozott be ritkaságokat, hogy alig keresett rajta (viszont a többi megjelenéséből bőven fedezte ezt). Nem csak az üzletet látta benne. Ez itt a lényeg.
0
2016. szeptember 6., kedd 14:59
17243
35: "34. Fura ez a kiadói gyakorlat, hogy mindenben csak a profitot keresik."
Ja, felettébb fura. :)
0
2016. szeptember 6., kedd 12:55
1848
38. Jó, de amikor alapvetően azzal küzdenek, hogy a 2-3.000 forintos megjelenéseket vegyék, akkor szerinted évadonként 8.000-10.000 Ft-ot, fognak adni egy évadért?
Az egyszeri vásárló ezt nem nyeli be, a sorozatokat szerintem szinte csak gyűjtők vagy az adott széria rajongói veszik. Így is kéne hozzáállni. Limitált mennyiségben, pofás kivitelben, akár drágábban, de VÉGIG kiadva a szériákat.
0
2016. szeptember 6., kedd 12:26
19949
37. Nem csolatas van sajnos hanem az emberek nem veszik oket. Mar pedig ok nem a maltai szeretetszolgalat hanem egy gazdasagi tarsasag.
0
2016. szeptember 6., kedd 12:08
1848
36. Így is lenne értelme, (sőt főleg akiknek már megvan a megjelent 1-3. évad), de a gyűjteményes kiadásnak azért van több értelme, mert egyben van az egész sorozat. Plusz a kiadónak is csak egyszeri ráfordítás. Ha az évadok külön-külön jönnek, nagy esély van rá, hogy nem adják ki végig (ahogy történt), plusz az átlagos vásárló is elfelejtheti megvenni pár évad után a többit, több okból is. Szóval van ennek is, annak is értelme. De a lényeg, hogy lenne már mozgolódás.
Net nélkül nem is tudom, hogyan jutnának el az igazán jó sorozatok az emberhez. Most akarom életben először megnézni a The Shieldet. Szerinted van esélyem megvenni? De ugyanígy voltam a Dróttal, mikor láttam, mondom én ezt megvenném szívesen, nem kapható (ráadásul ami volt, az is csak feliratos). De még sok ilyen van, sajnos a Gengszterkorzót sem vitte végig a PV, pedig ott csak nyavalyás 5 évadról beszélünk. Elképesztő ez a csőlátás a sorozatokat illetően ami nálunk megy, a filmek elérhetősége ehhez képest kánaán.
0
2016. szeptember 6., kedd 11:11
157
34. Külön is ki lehet adni az évadokat, nem csak egyben. Pl a James Bond 50 is volt limitált kiadásban, de külön részenként is meg lehet(ett) venni. Ez az a sorozat, amit a gyűjtők szívesen megvennének.
0
2016. szeptember 6., kedd 10:30
1848
34. Fura ez a kiadói gyakorlat, hogy mindenben csak a profitot keresik. Az X-akták szerintem jól fogyna, nem tudom mennyire jól, de egy megfelelő gyűjtemény esetén vinnék elég szépen.
Amúgy meg nem lehetne az, hogy egy olyan nagy kiadó, mint a Bonton, egyszer kiadna egy sorozatot a rajongók kedvéért. Fogynak annyira jól a többi címek, hogy annak a profitjából elférne néha, hogy kedvezzenek a rajongóknak/igazi gyűjtőknek. Meg amúgy is közös a piac valamennyire itt a környékkel, ha legyártottak volna egy olyan kiadást, amiben csak a borítót és a külső dobozt kellene magyarítani, mindjárt olcsóbban jönnének ki. De ez csak egy gondolat.
0
2016. szeptember 5., hétfő 20:41
1141
32. A Bontonfilmnek szeptember 16. után már nem lesznek szeptemberi megjelenései.
33. Értjük, amit írsz, de teljesen elképzelhetetlen, hogy egy ilyen gyűjteményre (a feltételezett ár fényében) összejöjjön több mint 100 ember. De még 500 darabos eladás esetén sem készítené el a kiadó külön nekünk ezeket a lemezeket.
0
2016. szeptember 5., hétfő 11:34
157
29. Tisztelt Xpress!
Véleményem szerint az X-akták DVD korábbi megjelenései azért nem fogytak elég jól, mert az itthoni megjelenés nagyon sokat késett a kinti megjelenéshez képest. Aki Blu-rayt gyűjt, a többség már nem vesz DVD-t, így az X-akták megjelenése DVD-n a Bluray, sőt most már a 4K megjelenések ideje alatt nem sok eredmény jósoltatott neki. A Bluray 16:9 képarányú, míg a DVD csak 4:3 -as,a kép minőségéről és hangjáról nem is beszélve. Ha az X-akták Bluray megjelenésére lenne igényfelmérés, sokkal sikeresebb lenne szerintem, mint a DVD megjelenés évekkel megkésve, ezért kérem és nemcsak a magam nevében amennyiben lehetséges az X-kták Bluray 1-10 Blu-rayen való megjelenésére az igényfelmérést.
Köszönöm
0
2016. szeptember 5., hétfő 8:27
19949
A honap masik felenek a megjelenesei mikor kerulnek ki? Ez senkinek nem tunt fel h csak felhavi lista?
0
2016. szeptember 4., vasárnap 11:30
108
27. Ez örülnék! DVD-nél 4:3 képarányú sorozat, a BLURAY-nél HD 16:9 képarányú (szélesvánszú kép) sorozat. Ezért BLURAY változatot legjobban szeretem, ha Mo. lenne megjelenni. Lehet hogy lassan külföldről fogok megszerezni angol nyelven...