Keresés

X-Men - Apokalipszis - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2018. augusztus 30., csütörtök 18:07
Közben megnéztem az Eljövendő múlt napjait is. A lényeg: bár az tényleg jobb volt, mint ez az Apocalypse, mégis nekem ugyanúgy egy felesleges, hülye, és persze kusza történetű X-men-epizód volt, mint eme folytatása; ahogy különben a három Wolverine-mozit is gyengének tartom (főleg ez első, Victor Creed-es meg Deadpool-os marhaságot). Így ezért maradok az eredeti trilógiánál, és -pluszban- a First class-nél.
0
2018. augusztus 24., péntek 23:07
Hát persze kinek mi.... Számomra ez egy fájdalmasan gyatra alkotás volt. Kínszenvedés volt végignézni is.

Az egyetlen értékelhető momentuma a filmnek, amikor a romos csarnokban felcsendül a "The Four Horsemen". De hát az pedig a Metallica érdeme... :)

Hozzáteszem, hogy nagyjából a két kezemen meg tudnám számolni, hogy az elmúlt ~30 éveben hány, valamire való, a képregényhez méltó szuperhős film készült.
0
2018. augusztus 23., csütörtök 22:19
Azt semmiképp se felejtsd el hogy Az eljövendő múlt napjai csak a közvetlen előtte bemutatott First class-t veszi figyelembe, az eredeti X-men trilógiát egyáltalán nem! Ilyen tekintetben nem katyvasz, szerintem egy korrekt sztorit hoztak össze, nem csa mutánsok rohangálnak össze-vissza egymást gyilkolva.
0
2018. augusztus 23., csütörtök 15:01
Szerintem pedig jó volt a filmben Sophie T. mint a kamasz Főnix, aki -Spoiler! a végén jól kinyírta benne a nagyszájú Apokalipszist!
0
2018. augusztus 23., csütörtök 14:53
Szóval az Eljövendő múlt napjai... Na, rendben van, akkor időt szakítok valamikor majd arra is (bár nincsen sok kedvem látni azt a részt, mivel már eléggé..."agyonbonyolított" hülyeségnek tűnik nekem).
0
2018. augusztus 23., csütörtök 14:19
Amit én szintén nem értek, az az, hogy Sophie Turner hihetetlenül pocsék Főnix volt, a következő részt alapvetően mégis rá építik...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. augusztus 23., csütörtök 12:32
Az Eljövendő múlt napjait tényleg ne hagyd ki, az egyik legjobb! Én egy nagyon jó befejezésnek tekintem az addig összes részhez. Részemről az az utolsó rész.
Ez az Apokalipszist meg már egy új éra kezdetének tekintem, ami nem biztos, hogy tetszik. Ez a young adult jelleg egyelőre nekem nem fekszik. Sok múlik a következő részen (és a külöböző leágazások kezdetén).
0
2018. augusztus 23., csütörtök 10:27
Ez szerintem is nagyon gyatra lett, de ha még nem láttad Az eljövendő múlt napjait, ez ne tartson vissza, az egyik legjobb volt az összes X-men film közül! Pedig ugye ott volt a First class és az X-men 2 is.
0
2018. augusztus 23., csütörtök 2:19
Apokalipszis bukása

Páran az eredeti X-men trilógia utolsó részét, az Ellenállás végét tartják a leggyengébbnek e sorozat mozijai közül, de énszerintem meg ez lett a gyengébb film! Még O. Isaac is "szuper módon" égeti magát benne, a kék színű gumihacukás, magát elpusztíthatatlannak beállító, de valójában nevetséges és beszari "mutáns-istenség" szerepében. Arról nem is beszélve, hogy -bár lehet, én vagyok érthetetlen- nem tudtam eldönteni a nézése közben, vajon e film -a történések idővonalát tekintve- a zagyva időutazásos történettel bíró Eljövendő múlt napjai (amit már nem is tervezek megnézni ezek után), vagy inkább a remek X-men: Az elsők folytatása akart e valójában lenni? Ráadásnak Logant is belerőltették a film cselekményébe... A fiatal, elszánt mutáns-tanonc csapat -s ahogy azok harcoltak eme kék bohóc ellen- viszont tetszett!
0
2016. december 6., kedd 22:58
Valahogy így kell egy filmnek 3D-ben kinéznie, mivel eleve abban forgatták (bár ez nem derül ki a werkfilmjéből, amikor a monitorokat is mutatják). Végre a térbeli hatást is élvezhettem, moziban csak 2D-ben volt feliratos kópiája.

A kép és az eredeti hang végig hozza azt a színvonalat, amit egy új filmtől elvárhat az ember, abszolút referenciát adott ki a Fox. Na meg a kiadó is megspórolta a bosszankodást a makulátlan steelbook-kal.
0
2016. október 13., csütörtök 23:45
Makulátlan hajszálkarc nélküli tok, kép, hang és film csillagos ötös.
0
2016. október 7., péntek 10:29
Döminek sajnos igaza volt. Keddre csúszott a megjelenés.
0
2016. október 6., csütörtök 13:45
Kizart :)
0
2016. október 6., csütörtök 11:48
Vajon lesz a megjelölt napon? Nagyon készülök rá.
0
2016. szeptember 28., szerda 19:36
Nagyon szép doboz! Ez kell!
0
2016. szeptember 26., hétfő 20:29
Köszönöm a választ. Látom, már módosítva is lett az adatlap.
0
2016. szeptember 26., hétfő 19:38
Kétlemezes lesz.
0
2016. szeptember 26., hétfő 19:33
https://www.youtube.com/watch?v=QHY4EdV-asw

0
2016. szeptember 26., hétfő 18:43
Létezik az hogy ebben csak a sima BD lesz a 3DBD nélkül?
0
2016. szeptember 26., hétfő 16:07
Ebből csak egyféle fémdoboz lesz. A Warcraftból lesz kettő.
0
2016. szeptember 26., hétfő 15:44
A DVDExtrán még kétfajta fémdobozt írnak. Az egyik BD, a másik BD3D+BD. Most akkor csak egyfajta lesz?
0
2016. szeptember 26., hétfő 15:32
Gyönyörű lett, tuti vétel. A filmet sajnos moziban nem tudtam megnézni, de remélem nem lesz csalódás.
0