Keresés

Harry Potter: A teljes gyűjtemény (új változat képes ajándékokkal - 2016) (8 BD) (BLU-RAY)

2016. szeptember 30., péntek 18:13
Ebben sajnos semmi újdonság sincs. A Warcraft BD pl. 20 dollár kint, ami ~7000 Ft lehet vámot és ÁFÁ-t beleszámolva, csak épp ahhoz jár a film DVD változata is, plusz a Digital HD, amiket akár el is lehet adni.
0
2016. szeptember 30., péntek 18:06
"A stílus mindenek felett."

Kinek mi. Nekem fontosabb, hogy jó áron legyen egy csomagban a filmsorozat pár extra kiegészítővel megspékelve kevesebb, mint 25000-ért, tehát filmenként 3000 Ft (plusz a kiegészítők), mintsem hogy 8 egyen fémtokos filmet kapjak, amiből a Tűz serlegének lila színétől legszívesebben hányni tudnék, ráadásul ezt darabonként 6800 Ft-ért, tehát összesen majdnem 55000 Ft-ért, miközben pluszba a fémtokokon kívül 8 db DVD-t kapsz. Tehát van 25000-ért a kártyákkal, térképpel együtt 8 BD, filmenként kb 3000 Ft-ért, másrészről van pluszban 8 fémtok (amiből az egyik gusztustalan színű) és 8 DVD 55000 Ft-ért, filmenként közel 7000 Ft-ért úgy, hogy amúgy a filmeket egyesével talán 2500 Ft-ért lehet jelenleg megkapni. Nem is tudom eldönteni, melyik a jobb vétel.
ui: Amúgy az miért lényeg, hogy hogy helyezkednek el BELÜL a lemezek? Dobozt kibontva, a tokokat is mutatva rakjátok ki a szekrényre/be, vagy mi?
0
2016. szeptember 27., kedd 21:28
köszi :)
0
2016. szeptember 27., kedd 21:15
Dömi!

Nézegettem pár oldalt, és ami az angoloknál kapható, az pontosan az a kiadás, amit a videóban is láttál. 8x2 lemezt tartalmaz, olyan kiszerelésben, mint a videóban. Az angol e-tengerpart is ezt az eredményt hozta a képek alapján. Viszont az angol kiadásban nincsenek filmes relikviák, csak amolyan reklámfecnik, amik a könyveket meg egyéb potteres relikviákat reklámoznak.

És akkor most dobom fel a magaslabdát, mert Angliában a 16 lemezes Blu-ray kiadás forintba átszámolva ~15 ezer körül van, igaz relikvia nélkül. Nálunk 25 ezer forint a 8(!) lemezes Blu-ray kiadás, relikviákkal, és valószínűleg puritán kiadásban.

Tudom, Anglia sokkal nagyobb piac, mint mi, blablabla, de akkor sem értem az árképzést.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. szeptember 27., kedd 21:14
azt megköszönném :)
0
2016. szeptember 27., kedd 21:08
"Fémdobozban ugyanez 56ezer, tehát a 8 DVD és bádog plusz 31ezer, és ott még relikvia sincs."

:) Ebben most maximálisan egyetértek veled!

Hozzátéve, hogy számomra sem ér meg 25.000 forintot ez a kiadás a pár filmes relikvia miatt, miközben a címeket külön - innen az Xpress-ről - már megvettem...

Azt viszont sajnálom, hogy nem a különálló, új kiadású BD lemezek lesznek a gyűjteményben! Mert azokat elképesztően szépnek tartom! Telitalálat mindegyik borító "grafika". (Szemben a színes "egyenfémdobozok" kifejezetten snassz megjelenésével.)

Nézzétek csak meg! ;-)

Azért én még remélem, hogy kiadnak egy nagy-nagy gyűjtői pakkot megint, amiben külön tokban lesznek a lemezek és még sok extra és relikvia is jár hozzá...

Hmmm... talán az új filmmel egybecsomagolva...? :)
0
2016. szeptember 27., kedd 21:04
nálunk=náluk
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. szeptember 27., kedd 21:04
Szerintem igen. Nálunk július végén jelent meg, nem hinném, hogy pár hónap alatt változott a kiszerelés. De majd utánajárok valahogy.
0
2016. szeptember 27., kedd 20:17
Es ugyanaz a kiszereles vajon mint a videon szereplo dvd kiadasenak?
0
2016. szeptember 27., kedd 15:44
Ha jobban megnézed a korhatárjelzést, akkor láthatod, hogy UK kiadás.

És nem lesz, hanem már van:
http://www.blu-ray.com/movies/Harry-Potter-Complete-8-Film-Collection-Blu-ray/158523/
0
2016. szeptember 27., kedd 15:38
Ez hol lesz?
0
2016. szeptember 27., kedd 12:11
Kizártnak tartom, hogy mi hasonlót kapjunk, már csak azért se, mert ebben vagy a DVD-k vannak benne vagy valami más extra tartalom. Amúgy tetszetős a kiadvány, de szerintem mi nem ilyet kapunk!
0
2016. szeptember 27., kedd 12:04
Valami ilyesmi lesz:

https://www.youtube.com/watch?v=VtqwUr-MEzw
0
2016. szeptember 27., kedd 12:00
Gondolom maguk a filmek ugyan az a kiadásúak lesznek mint az előző széria csak más köntösben????
0
2016. szeptember 27., kedd 11:13
látvány = látványa
0
2016. szeptember 27., kedd 11:12
Ezzel tisztában vagyok, viszont a fémek esetében a külső is sokat nyomat a latba, míg az egybecsomagolt 8 lemez látvány kissé taszító számomra. Abban igazad van, hogy az összes fém megvásárlása sokkal több, mint ez így egyben. A DVD-k tartalma pedig megegyezik, a már korábban kiadott 3 lemezes gyűjtői kiadásokhoz csomagolt extra DVD tartalmával, ami nekem is szintén megvan. Nem tudom még mit csinálok. :) Hogy még egy kicsit panaszkodjak, a korábbi egyben kiadott HP gyűjtemény 11 BD-ből állt, ez meg "csak" 8-ból. Igaz, abban a kiadásban nem voltak relikviák. Amilyen hülye vagyok megveszem ezt is, meg a fémet is, és akkor csend lesz. Csak azon gondolkodom, hogy a 80 ezres összeget honnan fogom előkukázni. :)

Nem tudom hányféle kiadásban van már meg a HP kollekció otthon, így nem is értem miért izgat ennyire ez a kiadás. :)
0
2016. szeptember 27., kedd 10:33
Ilyen képre leltem, nem a legjobb minőség:
0
2016. szeptember 27., kedd 10:33
Lesz még azokon is pléh...
most posts by TM
0
2016. szeptember 27., kedd 10:08
Jó, de legalább sikkes lesz a gyűjteménye. A stílus mindenek felett.

Jó példa a GYU trilógia, aminél sikerült megoldani, hogy moziváltozatok gyűjteménye estében normál tokokban maradjanak a lemezek. Igaz, ott csak 3 filmről van szó, de legalább szépen mutat a polcon. :D
0
2016. szeptember 27., kedd 10:03
Pedig a 25ezres filmes relikviák mellé ajándékba jár még 8 Blu-ray is. :)
Fémdobozban ugyanez 56ezer, tehát a 8 DVD és bádog plusz 31ezer, és ott még relikvia sincs.
most posts by TM
0
2016. szeptember 27., kedd 9:32
Akkor ez kimarad. Nem értem a gyűjteményeket miért nem lehet igényesebben kiadni :( És akkor még panaszkodnak, h nem fogy a BD.
0
2016. szeptember 27., kedd 9:02
Egy itteni illetékes meg tudná erősíteni ezt az információt, hogy igaz-e, amit a cikkben írnak?
0
2016. szeptember 27., kedd 1:14
Nekem nem ér meg pár filmes relikvia 25 ezret, így passzolom ezt a kiadványt és maradok a fémnél, abban legalább a DVD is benne van.
0
2016. szeptember 27., kedd 0:44
Nekem már a 2 dupla amaray tokok sem tetszenek. Ami olyan vastag mint egy dvd tok. És arra nyomtatják a borítókat egyes filmeknél így esély sincs rá hogy egy normális tokba át tegye az ember mert szélesebb a gerinc része. Hülye szokás.
0
2016. szeptember 27., kedd 0:17
Beigazolódott a gyanúm. Egy másik PV-s hírből kiderült, hogy a  film egy tokban lesz. Ettől féltem. :( Nem igaz, hogy nem lehet erről a vastag tokról leszokni a gyűjtemények esetében. Van olyan akinek tetszik amúgy?
0