Keresés

Középfölde BD gyűjtemény (6 BD) (BLU-RAY)

2016. október 24., hétfő 13:48
Decemberben, illetve a decemberi PV listából minden bizonnyal kiderül!
Legfeljebb mégsem:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. október 23., vasárnap 21:06
Van ilyen verzió, amiről lentebb DNS és én álmodozunk?
0
2016. október 23., vasárnap 14:02
Remelem, az azonnali vetel lenne nalam (szinkronos, kulsejeben a kulfoldi kiadasokkal megegyezo kivetelezesben).
0
2016. október 22., szombat 20:50
Talán decemberben megjön az a verzió.
0
2016. október 22., szombat 20:36
Egy lépéssel közelebb..DE..
Sajnos ez még mindig nem az a verzió, amire a legtöbben vágynak.
Ezek a filmek számomra csak bővítetten léteznek. Szóval kis túlzással mondom, hogy EZ még ingyen sem kéne.
Bővitetten megvan már dvd-n mindkét trilógia. Úgyhogy magam is a filmek bővített BD-jére lennék vevő. De nem tehetem meg negyedmillóért. (Kíváncsi lennék hol tart az előrendelések száma.)
Az egybecsomagolt 36 dvd meg a legtöbb gyűjtőnek immár felesleges.
Nem nagyon fog fogyni..
Sajnálom, hogy 20-30 közt miért nem jelenhet meg BD-n a 6 film bővített változata extrákkal vagy akár anélkül.
Életképtelen kiadásokat él meg ez a nagyszerű széria.. Kár!
0
2016. október 22., szombat 18:57
Na igen, ez már hasonlít valamennyire a kulturált árképzésre, még ha lényegében katalóguscímekről is van szó mindenféle exta nélkül. 6 film 20 ezer (ill. itt 19 ezer) Ft-ért egyáltalán nem rossz ár/érték arány, ha BD-kről van szó. A 36 DVD-s gyűjtemény ár/érték arányában már nem vagyok olyan biztos, még akkor sem, ha az tele van extra tartalommal...

Engem mondjuk egyik sem érint, mivel a teljes Hobbit-trilógia birtokában most már kizárólag a GYU bővített BD-k érdekelnek. Még az sem zavarna különösebben, ha az extrákat kihagynák belőle (ill. ilyen változatban is kiadnák), mivel azok már úgyis megvannak DVD-n (ugyan SD-ben, de ez aligha változik), és csak a filmek bővített verzióját vágnák hozzám egy gyűjtődobozban. De ha a kedves/kedvetlen forgalmazó úgy döntene, hogy a GYU bővített BD-ket extralemezekkel együtt kínálja hasonló árfekvésben (max egy picit drágábban, de 20 ezer Ft körül), az szerintem egyrészt reális lenne (ráadásul itt csak 3 filmről van szó, nem 6-ról, habár teljes extratartalommal), másrészt valószínű, hogy szereznének vele egy plusz vásárlót a személyemben:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0