Keresés

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége (bővített változat) (2BD) (BLU-RAY)

2019. január 2., szerda 19:40
Megkóstolnám de hol a kanál? Ahha! :D
0
2019. január 2., szerda 19:36
Értitek is ti a tréfát...
0
2019. január 1., kedd 21:26
A PRO VIDEO-tól?Azt erősen kétlem. :D A két torony és A király visszatér bővített szinkronos BD sem jelent még meg. Közel 1 hónapja várjuk már türelmetlenül. Ezek után UHD-ban nem reménykedek.
0
2019. január 1., kedd 18:47
Na azt már tényleg nem látom a technikáimon. Hadd jöjjön. Én félreállok! ;)
0
2019. január 1., kedd 17:41
Úgyis jön majd az UHD! XD
0
2019. január 1., kedd 16:14
Így van mi megállapodtunk. :) De egyébként sem erőltetem rá senkire sem haszon szerzés céljából, mint ahogy azt jó néhányan gondolják.
0
2019. január 1., kedd 16:03
Igen, várni fogok egy kicsit, ezért is maradtunk amiben maradtunk priviben! ;)
0
2019. január 1., kedd 15:28
Ez nem teljesen igaz. Miért árulom dupla áron? Tudod te mennyiért vettem a gyűrűk ura bővített trilógiából 2016 decemberi megjelenéskor 4990 forint volt csak a gyűrű szövetsége. Úgyhogy azt nem mondanám hogy dupla áron árulom. csoli1138 pedig azt mondanám ne kapkodja el szerintem várjon hátha a provideo kiadja az első részt is újra.
0
2019. január 1., kedd 11:01
Értem mit írsz, van is benne igazság, Lotr helyzetem dettó a tiéd, de van rá példa, hogy a nepper-tevékenységnek is tud az ember örülni. Vidéki vagyok. Nem pesti. De nem is paraszt. Hiába kapnék infót, hogy szaladjak a westendbe..sajnos. Nekem moziba és fizikailag megfogható BD-kért is Pécsre kell mennem. Marad a net. És nagyon ritkán az egyéb segítség, akár "neppertől" is!
0
2019. január 1., kedd 0:45
Sokan csak eredeti hangon nézik, szóval a három filmért bagatell összeg.
Én novemberben vettem 25-ért díszdobozt. Baromira örültem neki, főleg, hogy hibátlan külsejű. Jó, hogy vannak ilyen lehetőségek.
most posts by TM
0
2019. január 1., kedd 0:32
Ez a hozzászólás meg csak három okból nem stimmel:

- aki itt van, annak a birtoklási vágyát nem elégíti ki a digitális forma

- szerintem a többség, köztük én is, azért nem vette meg az elsőt, mert minek önmagában (arra meg a kutya sem gondolt, hogyha kijön a másik kettő, akkor nemhogy gyűjteményes kiadás nem lesz, de az első sem lesz elérhető), bár ettől még meg lehetett volna venni. Lényeg a lényeg, most a többségnek nem a spórolás játszott be. Nomeg az, hogy egy szinkronos + két feliratos kombóban kenjétek a hajatokra...

- a pakkból a szinkronmentes két film gyakorlatilag értéktelen, tehát gyakorlatilag az első filmet dupla áron adja...

Nem állítom, hogy nem éri meg a 10.000-et, de azért ne tagadjuk le, hogy van rajta profit bőven.
0
2019. január 1., kedd 0:24
Nem a konkrét eset kapcsán, de biztos hogy jó az nekünk, ha nepperek betáraznak bizonyos filmekből? Hasonló a helyzet, mint a koncertjegyeken, vagy más limitált dolgokon nyerészkedni vágyók esetén, és ott azért elég egyértelműen negatív a kép. Mint pl. a Star Wars képregény esetén, annyival kevesebb jutott azoknak, akik fáradságot nem kímélve sorban álltak, ahányat elvittek a nepperek, hogy mehessen ebay-re.

Amúgy meg miért jobb az, ha XY-nál áll a készlet, mint a Mediában? Utánpótlást nem képez, csak áthelyez; cserébe a neppert sokkal nehezebb fellelni. Igazából ez nem más, mint a szerencsétlen helyzeten való nyerészkedés. Kevés esélyét látom, hogy bevonásra és bezúzásra kerülne a polcokról valaha is a termék.

Lehet tévedek, de az amazon nem szokott árat emelni emiatt. Az szokott lenni, hogy ha már nem elérhető tőlük, akkor a másodeladók árait mutatja, akik szintén nyerészkednek ekkor.

Az sem túl szép dolog, hogyha valaki beírná, hogy gyerekek, a Westendben még van öt darab, akkor a nepper egyből rohanna felvásárolni a készletet... Régen még adtunk itt ilyen tippeket egymásnak (Hitchcock digi, pl :)), pár gyűjtő boldog lett. Nem mellesleg blurayman sem írja be, hogy hol elérhető még, ami picit kiszúrás a közösséggel.

Én is fizettem már felárat egy-egy kiadványért, de azért a nepperséget ne tekintsük már érhető, elviekben támogatható dolognak. Nyilván más a szitu, ha az ember a saját gyűjteményéből ad el valamit, és a ritkaságnak megfelelő áron teszi.
0
2018. december 29., szombat 22:50
Eddig is elbeszéltünk egymás mellett, semmi gond.
most posts by TM
0
2018. december 29., szombat 22:38
Ha neked ez jött le, akkor nagyon félreértetted a mondandómat.
0
2018. december 29., szombat 21:13
A birtoklási tudat kedvéért vásárolni se kell, elég letölteni, az ingyen van. Eredeti hordozót azért nem megvenni, mert majd olcsóbb lesz, aztán meg arra haragudni, aki eredeti áron árulja, nos az valóban birka viselkedés. :)
most posts by TM
0
2018. december 29., szombat 21:08
Hát én se. :)
most posts by TM
0
2018. december 29., szombat 19:37
Bocs a sok szóismétlésért.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. december 29., szombat 19:36
Én annyira nem őrültem meg, hogy a cseh borítós változatokat kidobjam és megvegyem a magyart is. Ennyire én sem őrültem meg.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. december 29., szombat 19:31
Köszi az infót. :) Nem jól emlékszem rá. Hisz már 2 éve.
0
2018. december 29., szombat 19:31
Hálisten nem kötelező semmi.
Én hálás leszek Blurayman-nek, ha megoldunk valamit okosba !
Ahogy korábban is jó volt, mikor asszem Gyulus tudott egy Narnia DVD-t pattintani.(bocs ha tévedek, valaki őstag innen ez tuti)
Nekem is van egy baraktározott Utolsó Jedik steelem pluszba, de még ülök rajta. egyszer valakinek jól fog esni! ;)
0
2018. december 29., szombat 19:21
Nem tudom, hogy melyik filmben hallottam, ám idevágó mondásnak érzem: egy birkát sokszor meg lehet nyírni, de megnyúzni csak egyszer. A hazai DVD-vel illetve Blu-rayyel kereskedők többsége a tapasztalatom szerint mégis a nyúzás hívei. Azt is sokuk a pofátlanságig menően kihasználta, hogy a Paramountnak évekig nem volt idehaza forgalmazója. Van, hogy a szenvedély felülírja az ésszerűséget, azonban szerintem sok gyűjtő "dobálta ki" a cseh borítós, méregdrágán vett Paramount-kiadványait az elmúlt időszakban. Szóval az a véleményem, az ember ne hagyja megkopasztani magát a birtoklási tudat kedvéért.
0
2018. december 29., szombat 19:14
4990 forint.
most posts by TM
0
2018. december 29., szombat 19:04
Teljes mértékben így igaz ahogy le írtad. Annyit hozzá fűznék azért én nem olyan magas áron kínálom a beraktározott hiánycikket. Végülis azon az áron adom mint mikor akkoriban megjelentette a kiadó. Bár a gyűrűk ura bővített bluray kiadás úgy rémlik 4800 vagy 4900 forint körüli áron volt kapható filmenként.
0
2018. december 29., szombat 18:33
Filmgyűjtésben - pláne itthon - nem igazán létezik racionalitás. Én örülök, hogy ha már a kiadók részéről nem létezik folyamatos utánpótlás, néhány ember beraktároz bizonyos készletet, amihez később is hozzá lehet férni. Hogy drágábban? Hát persze, nem az én két szép szememért teszi egyikük se. Amúgy fura, ha valaki pl. kölcsönt vesz fel, akkor tök elfogadott, hogy a "segítségnek" ára van. Ugyanez egy hiánycikk beszerzésénél főben járó bűn. Bizonyára az Amazonnak is sokan írnak reklamáló levelet, amikor egy kifutott termék maradékát 10-20szoros áron kínálja. :)
De egyébként alapból én sem szeretek sok pénzt fizetni semmiért, viszont létezik olyan szenvedély, ami ezt felülírja, ha nagyon kell valami.
most posts by TM
0
2018. december 29., szombat 14:22
Nagy film!
most posts by TM
0