Keresés

A Gyűrűk Ura: A két torony (bővített kiadás) (2BD) (BLU-RAY)

2018. december 5., szerda 15:24
Több "nagyszerű" dolog van ebben a történetben, de én annak már annak is örülök hogy ha valaha megjelenik a GyU2-3 és a 2001 4K na meg a 2 db Mátrix. De a lentebb található (60.) komment bizakodásra ad okot...
0
2018. december 5., szerda 15:17
Az jó, akkor szerintem egyelőre a PV agyában született meg a megjelenés dátuma, de úgy látszik, náluk se tud senki semmit. Nagyszerű munka!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. december 5., szerda 15:10
Asszonta a kisasszony a Pirospozsgás üzletláncban, hogy lehetséges hogy pénteken jönnek a ProVideos új megjelenések.
Szóval egyenlőre még nem, és még ők sem tudnak biztosat mondani...
0
2018. december 5., szerda 11:35
Na, megjelent? :) Kapható valahol? :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. december 5., szerda 0:06
Epp most gyartok! ;)
0
2018. december 4., kedd 19:08
Mérgedben gyárts néhány jó kis videót! :)
0
2018. december 4., kedd 16:40
Jol duborog a marketing Mo-n :D se boritok, se elorendeles... Pfff!
0
2018. december 4., kedd 16:38
Valoszinuleg azert, mert a marketing celokra hasznalt boritokepek meg nem elerhetok a PV FTP-jen! Tegnap azt az infot kaptam, hogy ugyan csuszasok elofordulhatnak, de minden beharangozott kiadvanyuk meg fog jelenni decemberben. Legyen igy, mert a LOTR-okat nagyon varom!
0
2018. december 4., kedd 16:36
Értem, akkor várok startra készen, ne hogy elfogyjon itt karácsony előtt, aztán meg nem lesz már belőle. Osszátok meg velünk az infót, ha látjátok valahol, én is ezt fogom tenni. :)
0
2018. december 4., kedd 15:01
Nem szokatlan, máskor sincs fenn, ami még nem kapható. Az MM oldala sem mindig naprakész, pláne nem decemberben. A Hangya és a Darázs sincs fenn még sehol se.
most posts by TM
0
2018. december 4., kedd 14:36
Elég egy "vagy" a második mondatomba. :D
0
2018. december 4., kedd 14:35
De a PV honlapján sem rendelhetőek, csak a feliratos kópiák. Vagy vagy holnap élesítik a rendszerben? Enyhén szólva kicsit szokatlan lenne. De se MM, Xpress vagy egyéb oldalakon se híre, se hamva a dolognak.
0
2018. december 4., kedd 14:13
Az nem, de vajon miért nem szerepel (ez sem) semmilyen kereskedő cég online adatbázisában? Ez azért már elég szokatlan...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. december 4., kedd 14:05
Mivel papíron is csak holnapi premierdátum szerepel, ez ma még nem rendkívüli. :)
most posts by TM
0
2018. december 4., kedd 14:05
Nem 5-ére volt meghirdetve?
0
2018. december 4., kedd 13:15
Még semmit, de nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre a PV által decemberre beígért többi kiadványnak sincs nyoma sehol sem...
0
2018. december 4., kedd 12:56
Mi a helyzet a szinkronos verziókkal? Tud valaki valamit? Megjelent? Hol kapható?
0
2018. november 30., péntek 23:44
Ezekből kell nekem a Blu-ray
TM
most posts by TM
0
2018. november 30., péntek 22:44
A Gyűrűk Ura – A két torony
Szinkronos változat!
A GYŰRŰK URA: A KÉT TORONY™ BŐVÍTETT VÁLTOZAT – HD 1080p FELBONTÁS
4 audiokommentár a rendező, a forgatókönyvírók, a stáb és a szereplők részvételével  – több mint 30 közreműködővel. Többek között Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Barrie M. Osborne, Richard Taylor, Andrew Lesnie, Howard Shore, Jim Rygiel,
Joe Letteri, és Elijah Wood, Sean Astin, John Rhys-Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee, Sean Bean, Miranda Otto, Brad Dourif, Andy Serkis, Bernard Hill és mások részvételével.

Megjelenés: 12.05
Formátum: Blu-rayTM

A Gyűrűk Ura – A király visszatér
Szinkronos változat!
A GYŰRŰK URA: A KIRÁLY VISSZATÉR™ BŐVÍTETT VÁLTOZAT - HD 1080p FELBONTÁS
4 audiokommentár a rendező, a forgatókönyvírók, a stáb és a szereplők részvételével  – több mint 30 közreműködővel. Többek között Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Barrie M. Osborne, Richard Taylor, Howard Shore, Jim Rygiel, és Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Sean Astin, John Rhys-Davies, Bernard Hill, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Miranda Otto, David Wenham, Karl Urban, John Noble és Andy Serkis, valamint Szméagol és Gollam részvételével.

Megjelenés: 12.05
Formátum: Blu-rayTM

https://provideo.hu/hu/hirek/2018-decemberi-pro-video-dvdbd-megjelenesek
0
2018. november 30., péntek 21:16
Én erről nem találok semmit
0
2018. november 30., péntek 19:26
egyelőre csak a PV oldalán, felkiáltójellel...
0
2018. november 30., péntek 19:20
:-) azért a remény hal bennem még él...
0
2018. november 30., péntek 18:09
Nincs. Ez a ProVideo áprilisi tréfája, csak ezzel is volt egy kis csúszás. :D
most posts by TM
0
2018. november 30., péntek 17:52
Miért, máshol már van nyoma?
0
2018. november 30., péntek 16:19
Ez az xpress-en nem lesz kapható? Elvileg 5-én jönnek a szinkronos verziók, de itt semmi nyoma...
0