Az Éjszakai ragadozók még csak terv-szinten van kint. Se menükép, se semmi konkrétum. Universal, így biztosan lesz felirat. A Jack Reacher viszont már tesztelve van.
Amugy ezen az oldalon meg lesz frissites? Lassan februar kozepe, de mar az uj megjelenesek sem kerulnek fel. A Dvdextra is lehuzza a rolot?
0
2017. február 8., szerda 15:34
2405
56: Sajnos tenyleg nem lesz rajta szinkron. Az is csoda, h eddig kihuztuk szinkronnal. Azt hiszem, h a Ben Hur volt az utolso szinkronos Paramount, amint be lehet szerezni kulfoldrol :((( Most mar csak abban remenykedem, h legalabb a DVD-re felkerul a szinkron, mert akkor lesz belole custom release ;) Sajna ez van, de ettol fuggetlenul azert majd beszerzem a steelbookot hozza (mar elo is van rendelve :D)
0
2017. február 1., szerda 23:32
14593
56: Pedig nincs, csak felirat, láttam a menüképet.
0
2017. február 1., szerda 21:33
372
43. Egy görög online boltban azt írja van rajta magyar szinkron.
0
2017. január 31., kedd 18:57
80
Megjöttek az első pletykák, hogy közeledik a Zsivány egyes DVD és blu-ray kiadása. Van valami infó? MO-n kékülünk vagy nem?
0
2017. január 30., hétfő 16:52
1194
"...a legtöbb ember ma már csak leszedi, megnézi, törli, tőlem pedig megkérdezik, hogy minek veszed meg??!! Mondom mert gyűjtöm, meg szeretem. És akkor furán néznek rám, meg én vagyok a hülye. -Csatlakozom hozzátok! Ez velem is nem egyszer megtörtént (régebben, de néha mostanság is... ).
0
2017. január 29., vasárnap 12:10
669
50-51: nem vagytok egyedül. Messzemenőkig egyetértek ismerős szitu, veletek vagyok.
0
2017. január 26., csütörtök 23:45
1492
Nem vagyunk egyformák, ez igaz. Az én ismerőseim is inkább másra költik a pénzt, bármi másra, de nem eredeti kiadványokra. Mert ez nem érdekli őket. Nincs rá igényük. Ezt írtam fentebb is.
0
2017. január 26., csütörtök 18:25
100
Nekem azt szokták mondani hogy "jól megy" mert vannak eredeti filmjeim. Ők meg elcigizik elisszák kocsma diszkó meg stb . Ok nem vagyunk egyformák csak aki már filmeket vesz már gazdagnak titulálják meg leszólják,közbe nekik is lenne rá de másra költik a pénzüket. Mindegy nem vagyunk egyformák. :D
0
2017. január 26., csütörtök 17:09
1492
Nemcsak, hogy leragadtak, de nincs is igényük másra!! Van egy eladó filmem BD-n, mondom kollegám-nak vegye meg. Azt tudni kell, hogy nagy képregény és szuperhős rajongó. Van hd tv, ps4, xbox360, rengeteg eredeti xbox és ps játék, de filmekből csak írott dvd!! Mondtam neki odaadom ingyen, nézze meg mi az a blu-ray, próbálja ki, ha tetszik vegye meg, ha nem, hozza vissza. Nem kellett neki. Nem is érdekli, de az írott dvd-k hegyekbe állnak. Viszont neki legalább igénye van a fizikai adathordózókra, mert a legtöbb ember ma már csak leszedi, megnézi, törli, tőlem pedig megkérdezik, hogy minek veszed meg??!! Mondom mert gyűjtöm, meg szeretem. És akkor furán néznek rám, meg én vagyok a hülye.
0
2017. január 26., csütörtök 16:46
100
Az SW7 BD fórumában írtam hogy ott azon van mindenki elájulva hogy abból 3000 darab elfogyott, az elég karcsú egy tíz millió fős országban, ráadásul az egyik legnagyobb címről van szó, akkor az "átlag" filmekből mennyi BD fogyhat 500 jó esetben talán 1000 valljuk be ez semmi. Nem csodálkozom hogy lassan semmi nem jelenik meg, főleg hogy a BD-nek semmi reklámja nem volt meg nincs is, gondolom az emberek nagy része leragadt a DVD-nél.
0
2017. január 26., csütörtök 15:07
3087
47. De az utóbbiaknak legalább lenne hazai forgalmazója...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. január 26., csütörtök 11:13
1698
43. Ezt én is megtudom erősíteni. Sajnos már csak felirattal vagyunk rajta. :( De ugye még ez is mindig több, mint a semmi. mint pl a disney BD-knél, ahol meg sehogy sem.
SuperHeRo
0
2017. január 24., kedd 22:22
52
Néhány külföldi oldalon - melyet most nem linkelek - fent van a BDInfo-ja. Kínai, cseh, lengyel, török, thai és orosz szinkron, mindenki másnak felirat (ahogy a magyar is csak feliratként szerepel).
Úgy sejtem, a cseheknél van kiadójuk Paramountéknak...
0
2017. január 24., kedd 21:18
372
43. Az ilyeneket ki állítja? Sosem tudom ilyenekről honnan értesülnek az emberek.
0
2017. január 24., kedd 21:04
52
Mondjuk, ha nincs magyarországi forgalmazója a Paramount-nak (ami azért ugyanolyan nonszensz, mint a Disney), akkor mégis mi a bánatért strapálnák magukat, hogy szinkront tegyenek rá, amikor jó eséllyel csak az a pár fanatikus gyűjtő fog érte pénzt adni külföldi rendelésből. Már az is csoda, hogy egyáltalán egy magyar felirat van rajta - szerintem.
Pl. a Bontonfilm Magyarország miért nem veszi meg a Sony mellé a jogokat? Vagy a ProVideó? Az ADS-t nem említem, mert a kiadványaik minősége olyan, hogy azért pénzt elkérni merő gyalázat, nem értem, miért nem mentek még csődbe. A Fantasy Filmnek drukkolok, mert bár blu-ray megjelenésekkel nem állnak jól, de a norvég/svéd/dán filmek megjelentetésével (pl. a "Q-ügyosztály trilógia, Eltűnés sorrendjében, Egy veszedelmes viszony, Vadászat, stb."), a szívembe zárták magukat. :)
0
2017. január 24., kedd 20:55
52
35: "A Paramount filmeket legalább eddig meglehetett szerezni külföldről szinkronnal, most már állítólag csak felirat lesz rajtuk, függetlenül van e mozis szinkron vagy nincs, kész csoda hogy eddig volt szinkron rajtuk."
Az első ilyen lesz pl. a Jack Reacher - Never Go Back CEE kiadása...
0
2017. január 22., vasárnap 16:39
80
A Kubo-ból nem lesz 3d változat? Találtam olyan kiadást amin rajta vagyunk magyar szinkronnal.
0
2017. január 21., szombat 9:46
1
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy a Snowden film megjelenik-e szinkronosan BD-n?
0
2017. január 18., szerda 14:23
26
Külföldi kiadásban láttam egy Elser c.filmet. dvd-n meg is vettem ,esetleg itthon is ki fogják valamikor adni???
0
2017. január 17., kedd 12:18
100
Laci1981! Nem vagyok felháborodva vannak alternatív megoldások a BD beszerzésre. Az is igaz amit te mondtál hogy drágák a BD-k, mint minden úgy általánosságba itt Magyarországon. Külföldön jobb árak vannak, de az meg nem magyarul van, hát ez van.