Keresés

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (BLU-RAY)

2017. március 26., vasárnap 14:08
Pont az ilyen "zsenik" miatt jönnek az egyre csonkább kiadványok! Még vitatkozik a fórumon a másikkal, mert nem tetszik, hogy a pénzéért jóval kevesebbet kap attól, akinél eleve olcsóbb ugyanaz a termék, de az ráadásul a teljes verzió! Belőletek "építkezik" a magyar állam! :D
Nyomtatni kellene nektek borítót, beletenni egy üres lemezt, aztán tegyétek ki a polcra... Az is elég lenne nektek, mi?
Én szívesen elvállalom, de a film árát, egészben utaljátok nekem! Köszi!
0
2017. március 26., vasárnap 13:53
Kíváncsi lennék rá, hogy szemtől-szemben is ilyen "kiváló" humorú emberek vagytok-e! :)
0
2017. március 26., vasárnap 13:26
Utánad szóló, bocsi.. ;)
0
2017. március 26., vasárnap 13:25
Teljesen egyetértek!
Az előtted szóló meg had szenvedjen! Már bocsánat de egy kvázi felesleges 3D-miatt egy film kiadását félmegoldásnak nevezni? HAHAHA!
0
2017. március 26., vasárnap 12:17
Teljesen egyetértek!
0
2017. március 26., vasárnap 0:00
Ajánlom figyelmedbe:
http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=207
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. március 25., szombat 18:56
Maximalisan igazad van. En is mar nagyon sok filmet mashol vettem meg hasonlo okok miatt.
Amugy meg ahogy eszre veszem ez az xpress-t kurvara nem erdekli h folyamatosan vesziti el a vasarloit.
Ugy latszik ez mar csak valami "mosoda".
0
2017. március 25., szombat 17:41
Örülök, hogy itt is jön a Zsivány, de mivel semmi infót nem tettek ki, hogy egyáltalán kapható lesz-e így megrendeltem a médiából.
A Dr. Strange-t is lemondtam a folyamatos csúszások miatt.
Én tavaly kezdtem gyűjteni a lemezeket. A legtöbbet innen vettem.(sokat) Rengeteg jó akció volt, főleg a második félévben. Idén mintha megállt volna az élet. Se értelmes akciók, se időben nem jönnek az infók és csúsznak a megjelenések is. Így nehéz elkötelezett maradni egy olyan áruház mellett amit megszeretett az ember egyébként. Sajnálom, hogy ebbe az irányba mutatnak a dolgok :-(
0
2017. március 24., péntek 21:33
Ha jól tudom, az adatlapon feltüntetett extrák mind a második lemezen lesznek. Ha nem, akkor szerinted mit fog tartalmazni a nyugaton a kiadványhoz járó bónusz korong?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. március 24., péntek 21:02
A telhetetlenek sorát gyarapítom: hol az extra lemez? Még meddig megy a magyarokat, illetve tágabb értelembe véve a közép-európaiakat lesajnáló kiadói magatartás?
0
2017. március 24., péntek 19:21
Nem gázoltál bele :) De én nem is veszek ettől a senkiházi kiadótol meg semmit. Én így fejezem ki a véleményem.  A pénzemet nem költöm olyanokra akik nem kommunikálnak azokkal akikből élnek.
Ami kell megveszem külföldön és nézem eredeti nyelven.
Ahogy az angol mondja: The humans are like hearts they go where they are appreciated :)
0
2017. március 24., péntek 18:49
Elnézést ha a lelekedbe gázoltam! Nem állt szándékomban.

Mondjuk engem jobban zavar, hogy a hangot kurtítják meg, mert pl a 3D része annyira nem izgat. Főleg az olyan filmeknél ahol konvertált.

Úgyhogy még egyszer elnézést mindenkitől!

Kellemes hétvégét és az erő legyen veletek! ;)
SuperHeRo
0
2017. március 24., péntek 17:08
Így van!

Mégy egy Woody Allen filmnél ok, de egy SW-t így kurtítani elég kellemetlen, még az is jobb ha azt mondanák, csak magyar szinkron van rajta, de az legalább MA.

Egyébként ezt a HR hangot el kéne földelni. Csak arra jó hogy olcsóbb legyen az ára a hangnak, de most könyörgöm...engem szimplán csak rosszul érint, hogy nem teljes az amit 5-7e-ért megveszek.
0
2017. március 24., péntek 16:50
Igen, ez kicsit zavaró, hogy ezidáig valahogy minden magyar Star Wars BD-n kurta az eredeti hang. A 6 filmen ugye a németek véget - akik megkapják gyakran a német DTS-HD hangot - az angol "csak" DTS ES 6.1 Discrete lett(768 kbps), az Ébredő Erőn is DTS-HD-HR (2048 kbps) hangofrmátum lett.
0
2017. március 24., péntek 16:11
Teljesen egyetértek!
0
2017. március 24., péntek 15:55
Teljesen egyetértek! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. március 24., péntek 14:38
Én meg tőletek :D
0
2017. március 24., péntek 14:21
Teljesen egyetértek!
0
2017. március 24., péntek 14:16
Teljesen egyetértek!
0
2017. március 24., péntek 7:11
Ne haragudj de az ilyen hozzászólásoktol kapk agyfaszt, miért lennénk telhetetlenek, jogos igény, hogy a legteljesebb kiadáshoz jussak hozzá. Jogos igényem, hogy nem félmegoldást szeretnék gyüjtőként a polcomra tenni. Jogos elvárás lenne, hogy ez a mocsadék kiadó mondjuk böfögjön kettőt azok felé akik még megveszik a kiadványait. Szóval nem telhetetlenségből vannak igényeim, ja és nem jönnek a Disney filmek.
0
2017. március 23., csütörtök 22:54
Ne legyünk telhetetlenek. Örüljünk, hogy újra jönnek a Disney BD-k. ;)
Még ha nem is teljesen olyan kiadásban, mint kint. :)
SuperHeRo
0
2017. március 23., csütörtök 22:46
Nem lesz. Disney kiadványok blu ray-en csak 2D-ben.
0
2017. március 23., csütörtök 22:03
3D......?
0
2017. március 23., csütörtök 12:25
Köszi a választ!
0
2017. március 23., csütörtök 12:15
Exkluzív lesz a fém és az o ringes verzió is.
0