Ha olyan a lejátszó akkor az is segít ha gépen nézed meg.Ott érdekes módon normálisan jelenik meg a felirat.
0
2019. február 21., csütörtök 17:09
6925
Rendre bosszankodom a lebutitott p/s Hitchcock diszdoboz miatt, nem volt olcso, ez a film meg egy zacskoban volt benne. Majd jottek az azott slim tokok.Intercom! Majd kiadtak a filmeket rendes tokban- de csak 13 darabot.
0
2019. február 21., csütörtök 16:59
1277
Igen, szerencsére ez a kiadás pöpec képpel rendelkezik, viszont a régin pedig király extrák vannak, úgyhogy azt sem érdemes kidobni.
0
2019. február 21., csütörtök 16:51
6925
Az a vicc, mindez lejatszofuggo...Sok LK. filmem van meg Miraxban, de ilyen gondom nem volt. Nagyobb baj, sok filmre nem raktak feliratot
0
2019. február 21., csütörtök 16:40
975
Kivételesen korrekt miraxos kiadvány. De egy rohadt feliratot nem tudnak (tudtak, megdöglöttek már, remélem) felrakni rendesen a lemezre, vagy nem lehet kikapcsolni, vagy nem tűnik el a sor, amíg a következő meg nem jelenik, vagy vibrálva ugrik elő.
0
2019. február 21., csütörtök 14:54
6925
A letterbox kivitel miatt sejtettem, hogy nem csak a Topaz, Szakadt fuggony, Madarak, Marnie problemas a 2. dobozbol...
0
2019. február 21., csütörtök 13:01
1277
Azoknak, akik még nem temetik a DVD-t, íme néhány összehasonlító kép a régi SV-kiadás (első kép) és a jelenlegi Miraxos (második kép) között:
A Mirax-kiadás hátránya, hogy néhány ajánló kivételével nincsenek extrák.
0
2017. április 2., vasárnap 14:16
975
Konkrétan ocsmányul fest a többi dvd közt, most tervezek neki rendes borítót. Mert ez a füzetméret nem méltó ehhez. Biztos óriási pluszkiadás lett volna a normális tok...
0
2017. április 2., vasárnap 12:20
2692
Nekem is ez van meg, tényleg korrekt kiadás. Csak szinkornnal láttam addig, az is hibátlan. Slim tok viszont hülyén fest. Nem értem, míg némely Miraxos filmet sima tokban adtak ki Menekülés New Yorkból, Flash Gordon, addig más meg a slimet kapta T2, Psycho, Bill és Ted, Hegylakó.
Ez a nem túl legális verzió dolog érdekes, de legalább pár rég nem kapható filmet újra kiadtak. És néha "jobbak", mint a korábbi kiadások mert az eredeti vagy kedvelt szinkron kerül a lemezre.
0
2017. április 1., szombat 0:05
14593
Ezek az újkori Mirax-kiadások nem igazán legális verziók, van pár film, amiből van rendes, nagykiadós változat. Ez is ilyen, bár a Universal-félének nem anamorf a képe, így azt lekörözi (BD-n viszont rendesen adták ki).
0
2017. március 31., péntek 23:52
975
Kicsit féltem a Mirax dvd-ktől (a régieket ismerjük, a 4:3-as képekkel, meg a magyar felirat, esetenként még az angol hang hiányával), de mivel az előző szinkronos kiadásról lemaradtam, próbát tettem ezzel. Szerencsére nincs vele komolyabb gond. A slim tok persze ronda, de a lemez okés. A kép nagyon szép, és éles, az adatlappal ellentétben 16:9 (1.78) a képarány, és a klasszikus szinkron is szép tisztán szól. A menü meg kellemes, mozgó/állóképes. Ha a toktól eltekintünk, ezresért nyugodtan vállalható.