Keresés

Terminátor 2. - Az ítélet napja (BLU-RAY)

2017. augusztus 26., szombat 15:33
Ugyan ezen milyen extrák lesznek?
Gondolom a 2 lemezes DVD kiadás összes extráját nem kapja meg?
Mert ha így lesz, akkor megtartom a DVD-t is, nem adom el. :)
SuperHeRo
0
2017. augusztus 26., szombat 4:39
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1827738480577342&id=626338557384013
most posts by TM
0
2017. augusztus 25., péntek 15:14
http://corvinmozi.hu/filmek/terminator-2-az-itelet-napja-3d
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. augusztus 25., péntek 13:28
Megkérdezhetem, milyen T1 nézésről (tavaly és most), illetve felújításról szóló kisfilmről van szó? :)
0
2017. augusztus 25., péntek 10:35
Már azt hittem, én emlékszem rosszul, ezért visszanéztem az érintett részletet. Ennél speciel nincs megvariálva a vágás. Tévedsz. Ugyanúgy a telefonfülke és a magyarázat között van a Janelle/T-1000 jelenet.

Egyébként valóban több ponton változott a vágás, de jól ismerem a film mindhárom változatát, ez speciel csak annyiban tér el, hogy a kutya kinyírását bevágták az áruházi fotók elé. Az extendedben pedig itt van még az is, amikor a T-1000-es átkutatja John szobáját, ami Sarah fényképeivel zárul, és erre jönnek az áruházi fotók. Szép átkötés.
0
2017. augusztus 25., péntek 9:29
Schwarzi vázolja Johnnak a T-1000 képességeit, mit tud, mit nem. Ekkor említi a kések és szúrófegyvereket. Ezután mutatják John "nevelőanyját", amint kihúzza a bal karját, amivel keresztül döfte a nevelőapját a doboz tejjel együtt. Az SE verzióban a kutyás jelenet végett ez a jelenet és Schwarzi leírása a képességeiről más sorrendbe van.

Az "Illik is hozzád." nincs benne? Tudom, hogy ott is bővítés van, de ez eddig nem tűnt fel. Pedig az jó rész, és schwazi végre normálisan mosolyog Bár tényleg, nem rémlik hogy mondaná azt se hogy azt helikoptereken használják. A chipes rész azért is jó, mert végre kiszúrtam a Terminator HUD-ján, hogy T-800 Model 101. :)
0
2017. augusztus 25., péntek 8:47
Én is nagyon kíváncsi vagyok. Kedden sajnos nincs módom megnézni. Ha előbb tudom, talán úgy szervezem a szabadságom, hogy ráérjek, de jó lesz így is. Szerencsére a T1 megvolt tavaly, a felújításról szóló kisfilm meg szerintem az lesz, ami fent van a neten.
0
2017. augusztus 25., péntek 8:42
"Mikor Schwarzi beszél a T-1000-ről és a képességeiről ,hogy "kések és szúrófegyverek" ekkor mutatják, hogy a T-1000 leszúrta John nevelőapját is."

Ezt nem értem. Kifejtenéd?
0
2017. augusztus 25., péntek 1:35
Mi kedden megyünk Dragonslayerrel. Aznap lesz egy exkluzív videointerjú is a Világ Urával, aki elmondja a frankót a filmfelújításról. Külföldi kritikusok amúgy jókat írnak a T23D-ről. Kiemelik, hogy a moziverzióból készült a 4K-s felújítás, és hogy néhány helyen finomítottak az eredetin, ez igazából annak lesz csemege, aki nagyon vágja az egészet, snittről snittre, oda-vissza. A térhatás is etalon lett, ahogy az egyikük fogalmaz, "ne aggódjon, ez nincs úgy odahányva, mint ahogy Lucas tette a Baljós árnyakkal". Kiváncsian várom! :)
most posts by TM
0
2017. augusztus 25., péntek 0:11
John hangján nem csak az éveket érezni, hanem a másik szinkronszínészt is :) Engem az zavart, hogy a bővítés miatt kimaradt az "illik is hozzád" szöveg, mikor Arnie kézbe veszi a gépágyút. Amúgy a chip eltávolítását leszámítva nekem is a mozis a favorit.
0
2017. augusztus 24., csütörtök 21:48
Igen, az új jelenetek szinkronja engem is zavar. Schwarzi hangja talánn em olyxan gépes, John hangján nagyon érezni az éveket, de a legrosszabb Sarah hangja. Valahogy túl morcos, túl mérgesre vette a hangját, úgy érzem túljátsza. Egyébként a bővítés végett egy jelent nem paszol úgy, mint a mozis verzióban. Mikor Schwarzi beszél a T-1000-ről és a képességeiről ,hogy "kések és szúrófegyverek" ekkor mutatják, hogy a T-1000 leszúrta John nevelőapját is.
Viszont kontra, ami tetszik az SE-ben a T-800 bővített átprogramozása, a T1000-es glitchei a Hasta la vista után, Kyle jelenete mellyel kissé helyreteszik John bővített üzentét, valamint Dyson és családja jelenet.
0
2017. augusztus 24., csütörtök 17:25
Részemről inkább örülök a moziváltozatnak mint a special edition-nek. Két okom is van rá: egyrészt a moziváltozat még nem jelent meg itthon lemezen, másrészt a kiegészített szinkron sem az igazi, a toldásokon erősen érezhető az idő múlása, amivel jelen kiadványnál nem lesz gond.

Persze mindenkinek szuverén joga eldönteni, mire ad ki pénzt és mire nem, de ha ennyi idő után valaki képes kihagyni ezt a kiadványt, ne csodálkozzon, ha a kedvencei sosem jelennek majd meg.

Én várom a digibookokat a Studio Canal filmekből, de Schwarzenegger filmjeit inkább duplázom, mintsem, hogy ezekre is várjak.
0
2017. augusztus 24., csütörtök 17:20
Másodikán én is megyek megnézni. A T1 megvolt tavaly nyáron. Nyolcadika meg örömünnep lesz számomra: T2, Emlékmás, Vörös zsaru BD-n. Mindhárom film remek, és mire kiélvezem őket HD-ben, már itt is a Piszkos alku. :)
0
2017. augusztus 24., csütörtök 17:03
Kedden délután A halálosztó, majd Az ítélet napja 3D-ben! :)
most posts by TM
0
2017. augusztus 24., csütörtök 16:44
Nem, ez csak a mozis vágást tartalmazza. Több forrásból is megerősítették. Ha ez sem volna elég ott a film hossza.
0
2017. augusztus 24., csütörtök 16:27
Szerintem meg igen.
Amúgy ez még nem a remastered kép lesz, szóval lehet marad a kinti 4K/BD/3DBD kiadás.
0
2017. augusztus 23., szerda 22:02
Nem.
0
2017. augusztus 23., szerda 21:57
Bővített változatot is tartalmaz?
0
2017. augusztus 23., szerda 13:40
Sokan vártuk és kértük a filmet, ebben látta is a kiadó, hogy lesz bevétel, magasabb áron is adja mint a többi canal címet :)
Tanulság - ne örüljünk ilyen feltűnően egy-egy megjelenésnek! :)
bár lehet, hogy emiatt az ár miatt tudja a többit olcsóbban adni.
0
2017. augusztus 23., szerda 9:52
Jah, sose hittem hogy megjelenik így itthon. Én várok a fémre vagy a digire, ha soká jön jó lesz ez is.
0
2017. augusztus 23., szerda 3:36
Remélem lesz belőle fém is, de ezért is hatalmas köszönet.
0