Keresés

A galaxis őrzői vol. 2. - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2018. május 30., szerda 22:28
A kiadvány magyar körítése tipikus ProVideo igényességet tükröz. A szinte toalettpapír vastagságú hátlap már önmagában is elég gáz, de az én példányomnál ráadásul a fólia alatt még szakadt is volt, így nem átallottam elővenni a kreatívabb énemet.

Aki szeretne ilyet a sajátjába, innen letöltheti az 5x7 inch méretben nyomtatható képet, melyet a fekete kereten belül kell körbevágni:
http://share.fenti.hu/gogv2-5x7-pint.zip
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. március 21., szerda 19:05
Már lehet, az Xpress le is adta a rendelést rá. gondolom azóta javították a hibát. Volt már példa hasonló jelenségre.
0
2018. március 21., szerda 16:59
Lentebb nem ezt írták, de lehet, hogy csak átmeneti zavar volt az erőben:)
0
2018. március 21., szerda 14:23
Lehet rendelni.
most posts by TM
0
2018. március 21., szerda 14:00
Nekem duplán van meg ez a fémdoboz, így egy példánytól szívesen megszabadulnék. Innen van, eredeti áron, egy külföldi barátomnak vettem, de nem kellett neki. Ha valakit érdekel annyiért, akkor nyugodtan keressen!
0
2018. március 19., hétfő 23:47
Na, ezért nem szabad várni, ha tetszik egy film.
0
2018. március 19., hétfő 23:25
Végre akciós és rászántam magam berendelem, mert jobb ár-kiadás kombó úgyse elsz. De a rendszer azt írja kifutó termék és nem lehet leadni a rendelést. :(
0
2017. december 24., vasárnap 17:10
De jó is lenne.
0
2017. december 24., vasárnap 15:20
Király, akkor jöhet a műanyag tokos verzió...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. december 24., vasárnap 14:44
Na, elfogyott, ennyi volt?
0
2017. szeptember 21., csütörtök 13:35
Meguntam , hogy mindennap tologatják a megjelenését itt az xpressen. Inkább megvettem máshol. A kiadvány nagyon jó lett , megéri beszerezni.
0
2017. szeptember 20., szerda 22:59
A dílerjének sincs még sajnos. :(
0
2017. szeptember 20., szerda 22:01
Mar megjelent csak gondolom xpress nem kapott megfelelo mennyiseget a dillerjetol.
0
2017. szeptember 20., szerda 20:48
Olvasgatva a hozzászólásokat kérdezném, ez a kiadvány már megjelent? Én folyamatosan néztem az oldalt és mindig szeptember 21-i dátum volt mellette. Az aktív rendeléseim között is ez szerepel. Azért érdekel, mert ezt a filmet vártam a csomagomban.

A "gerinces" témához. Nekem az angol kiadás már a polcon van, annak van gerince.
0
2017. szeptember 20., szerda 20:33
Sajnos az A kis kedvencek titkos élete steelbook-nál is lemaradt a gerincről a filmcím ami Universal film.
0
2017. szeptember 20., szerda 20:27
Disney-nél szokás, hogy nem írják rá a címet. Legrosszabb, mikor a karakterek arcképeit teszik a gerincre. Úgy nagyon nem illik a többi steel közé.
0
2017. szeptember 20., szerda 20:03
A műanyag tokos kiadással kapcsolatban még annyit, hogy a ProVideo elmondása szerint később lehet, hogy lesz. Gondolom ha elfogy a steel, de még lesz kereslet a filmre, kinyomnak párat sima tokba. Mivel a fémek limitáltak ugyebár.
0
2017. szeptember 20., szerda 19:58
Két dolog a kiadvánnyal kapcsolatban:
Már jó ideje lehetett tudni hogy nem úgy fog kinézni mint az Xpress adatlapon látható de szerintem nagyon jól néz ki az a verzió ami végül megjelent.
Sajnos a gerincen nincsen felirat, úgy tűnik hogy ez a megoldás kezd elterjedni. Ezt azért is tartom rossz irányzatnak mert azért elég szépen megkérik a steelbook árát jelen esetben is és ha felrakom a polcra a többi film közé akkor így csak sejtem hogy melyik is az amit keresek.
0
2017. szeptember 20., szerda 19:50
Nincsen műanyagtokos kiadás magyar vonatkozással, ha erre gondolsz. Én most kaptam meg az Xpress-től a steelbook-ot és azt kell mondanom hogy nagyon jól néz ki. Az az apró üröm van az örömben hogy a gerincen nincsen rajta a filmcíme, sajnos ez kezd egyre jobban elterjedni.
0
2017. szeptember 20., szerda 19:02
én nem találok sima kiadást magyar szinkronnal.
Tudtok valami linket feltenni, honnan lehetne beszerezni?
Nekem elég lenne az a kiadás is.
0
2017. szeptember 20., szerda 18:06
Google-val találsz bőven, korábban már írtuk is, hogy nem ez lesz. A baby Groot van az elején és egy DO NOT PUSH felirat meg a piros gomb.
0
2017. szeptember 20., szerda 12:24
Képet tudsz feltenni? A PV most meg azt írta nem tudják mikor lesz sima kiadás.
0
2017. szeptember 19., kedd 23:36
Két dolog a kiadvánnyal kapcsolatban:
-Nem így néz ki, nagyon nem.
-Aki megvette, az ő példányán van a gerincén felirat?
0
2017. szeptember 2., szombat 11:17
A 3D kapcsán csak magamat tudom ismét idézni. 2 hónap múlva berendeled a nagy amerikai kereskedők egyikétől féláron, és megcsinálod magadnak a hiteles biztonsági másolatot belőle szinkronnal.
0
2017. szeptember 1., péntek 12:14
A kiadás terén nem tudom a PV-t vagy a Disneyt kéne szidni, vagy mindkettőt. Hisz a Wonder Woman vagy az Öngyilkos osztag is szép szitázást kapott kiadványok terén, szinte minden igényt és árfekvést kielígitve. Az is igaz, hogy a Doctor strange steelbooknak ettől barátibb ára volt.
0