Keresés

A galaxis őrzői vol. 2. - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2017. szeptember 1., péntek 1:01
Valóban megcsappantak a 3D-s filmek, az utóbbi időből az Élet és a Logan jut eszembe, amik nem kaptak térhatással rendelkező verziót. Az Alien Covenant-ről nem is beszélve, pedig Ridley Scott anno hasra esett tőle: a Prometheus és az Exodus is natív 3D-ben készült.

De sebaj, majd jön James Cameron az Avatar folytatásával és új életet lehel a formátumba.
0
2017. szeptember 1., péntek 0:38
Pár észrevételt/gondolatot megosztok a korábbi hozzászólásokkal kapcsolatban, mert már sok minden összegyűlt a fejemben :)

Fémdoboz ár és PV forgalmazás

Kicsit én is erősnek érzem az árat, főleg a korábban megjelent filmek árképzésének tekintetében. Szerintem ez most egy rossz üzletpolitika (hogy csak steel lesz) a PV részéről, mert ebből nem fog annyi fogyni, mintha a normál tokos kiadást jelentetné meg. Főleg nem ennyiért. Az emberek - nagyjából -  hozzászoktak a 6-7.000 Ft-os film árakhoz, de ezért már valami spécit (is) szoktak kapni (steel vagy digi). De hagyjuk az árat, az ő dolguk, aki megveszi, megveszi, aki nem, nem. Ez mindig is így volt, most is így lesz (én még hezitálok, mert máshonnan már jön a fém, és egy sima tokosra pályáznék elsősorban...).

3D vagy 2D

Nekem itthon olyan TV-m van, ami képes a 3D-s tartalmak megjelenítésére. Bevallom, nekem nem jött be ez a technika (aktív szemüveges rendszerem van, de a passzív sem tetszik), 3 filmet néztem végig, 2-t abbahagytam, mert megfájdult a fejem tőle :D Abban egyetértek, hogy visszaesett a piaca a 3D-s tartalmaknak, de nem hinném, hogy belátható időn belül megszűnne. Persze az idő majd megmondja, kinek volt igaza.

És egy kis tartalom a filmmel kapcsolatban :D :D

Ha valami még nem látta, akkor mindenképp nézze meg. Szerintem fantasztikus.

https://youtu.be/3MMMe1drnZY
0
2017. augusztus 31., csütörtök 22:02
10 év múlva én már IMAX TV-t szeretnék itthonra, 3D-vel, vagy anélkül! ;)
0
2017. augusztus 31., csütörtök 20:55
Te honnan veszel ilyen okosságokat? Attól, hogy te arra vársz még nem úgy lesz. Sehol nincs erről szó kisgyerek. Jókat röhögök rajtad igazából. Majd tíz évvel később amikor nagykorúvá válsz visszaolvasva a kommentjeidet szégyenedben azt se fogod tudni mit csinálj magaddal.
0
2017. augusztus 30., szerda 22:53
Huskar:
Akkor se kell a 3D verzió! Meg fog szűnni a 3D-s tévék. Szerinted Thor 3 kiadja BD-n? Hát kéne....
0
2017. augusztus 30., szerda 17:40
Ezt én is alá tudom támasztani, hogy otthoni körülmények között sokkal jobb a 3D, mint moziban, ahol sokszor leszarják a beállításokat, az A függetlenség napja második része nagyvásznon élvezhetetlenül szellemképes volt, valami külső fény annyira beszűrődött, hogy foltok voltak a képen.
0
2017. augusztus 30., szerda 14:48
Szerintem csak azért beszélsz ilyen sületlenséget a 3d-s tv-ről mert nem rendelkezel vele. Ezért sem tudod, hogy otthon sokkal de sokkal jobb a 3d mint az Imax-ben is például. Maradnál inkább csendben jobban járnál ;)
0
2017. augusztus 30., szerda 14:46
kuclas: Igen is kell a 3D mert ez akkor is óriási visszalépés a forgalmazó tekintetében! Már azért is örülnöm kéne, hogy megjelenik egyáltalán kéken?!
A magad nevében beszélj!
0
2017. augusztus 29., kedd 11:29
LOL
Azért otthon a TVm nem válik köddé, mert nem gyártják tovább (és amúgy ez sem igaz, csak az itthoni prolimultik ezzel nyomják le az igényeket)

Abszolút mozipárti vagyok, de egy 3D Bluraynek sokkal jobb képe van mint a moziban. A TV vagy a player pedig még a fényt és a színt is úgy kalibrálja, hogy kompenzálja a szemüveg sötét és zöldesebb képét. (Míg a mozigépészek erre sokszor szarnak)
0
2017. augusztus 28., hétfő 21:57
Miért sír a szátok?
Örülünk, hogy kapunk Marvel BD-t! Nem kell 3D verzió! Elég a 2D verzió!
Úgyis megszűnnik a 3D tv. Moziban jobban lehet élvezni a 3D-t mint a tv-ben...
0
2017. augusztus 28., hétfő 14:22
Pont ez a baj h ugy benazott a ProVideo a kiadvanyokkal ahogy akart es pont ezert kerultunk le a Disney kiadvanyokrol.
0
2017. augusztus 28., hétfő 14:21
Akkor nem lennénk büntiben. :)
De egyébként a külföldi lemez-magyar hang kérdése nem bonyolult, teljesen legális megoldása van. A magyar hangot magyar gyári lemezről megszerezve egy szinkronizálóprogi segítségével az okostévén simán lehet hallgatni, miközben ugyanazon fut a külföldi BD képe.
most posts by TM
0
2017. augusztus 28., hétfő 13:28
Ha igazán jó fej lenne a Disney, akkor hagyná, hogy a magyar nyelv is rákerüljön minden BD megjelenésükre, mint más stúdiók, és azután már úgy bénázna itthon a PV azokkal a kiadványokkal, ahogy akar.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. augusztus 28., hétfő 13:24
Ha igazán jófej lenne a Disney, legalább azt elintézhetné, hogy idehaza olcsóbbak legyenek a merevlemezek.
most posts by TM
0
2017. augusztus 28., hétfő 13:24
Ha meg nem fogy el, akkor kénytelenek lesznek jól leakciózni:-P
0
2017. augusztus 28., hétfő 12:28
Ez szép, még jó hogy felhagytam a fémekkel. :(
0
2017. augusztus 28., hétfő 11:57
Rákérdeztem én is a PV-nél. Azt írják lesz műanyagtokos kiadás, ha elfogy a steelbook. :/
0
2017. augusztus 27., vasárnap 13:54
Nem használ.
Magáról a kiadványról: engem nem zavar, hogy csak steelbook-ban jelenik meg először vagy hogy nincs rajta 3Ds lemez vagy hogy milyen árban van és még az első rész sincs kiadva BD-n. Szerintem örvendetes, hogy egyáltalán van Disney BD még ha ,,csálé" is egyik másik kiadás.
0
2017. augusztus 27., vasárnap 13:38
Jogos a panasz, csak az a baj, hogy a kiadvány nem megvásárlásával viszont lényegében azt legitimáljuk, hogy egyáltalán nem kell BD változat a magyarnak. Így is, úgy is ez egy rohadtul elcseszett szituáció...

Én mondjuk már csak azért sem fogom megvenni, mert nincs keretem ennyi filmre egyszerre (StudioCanal is most jön meg mindenféle új megjelenés) - az már csak a ráadás, hogy az első rész sem jött ki BD-n. Ha nem lesz elfogadható áras, műanyag tokos kiadás, akkor vagy megveszem ezt később akciósan, vagy, ha már nem lehet kapni, akkor nagy ívben tojok az egészre.
0
2017. augusztus 27., vasárnap 13:26
Lehet itt szidni a fanyalgókat, csak az a baj, hogy ennek a megvásárlásával kvázi legitimáljuk hogy a magyar BD gyűjtőknek bármit el lehet adni. Túlárazva, kiherélve. Aztán legközelebb meg azt veszed észre hogy jön valami Disney vagy Marvel film, extrák nélkül, becsomagolva valami fémtokba (mer  az köll a gyűjtőnek), és 10.000HUF-ba kerül.
Sajnálom ha ezzel mégsértek valakit, de nálam a belbecs számít elsősorban, és a fémtokos csomagolás még nem kreál semelyik kiadványból "gyűjtői" kiadást, ha közben belül 1db fapados lemez csücsül. Tessék megtölteni egy 9000Ft-os kiadványt tartalommal, ne csak a külsejével foglalkozzon a kiadó!
0
2017. augusztus 27., vasárnap 13:13
Én személy szerint nem hagyom ki. ÉS más filmnél se, ha szeretem vagy nagy kedvenc. Hiába hogy itt az első csak DVD-n jött, ha van kék akkor azt teszem a polcra. Engem az ára és a  limitált  kiadás zavar. Vagyis nem várhatok árcsökkenésre vagy akcióra, hamar le kell rá csapni.

Egyébként a magas ár tényleg irreális, hisz a Doctor Strange és a Zsivány egyes fémek is jóval olcsóbbak.
0
2017. augusztus 27., vasárnap 2:29
Vigasztalásból.
0
2017. augusztus 27., vasárnap 1:35
Csak tudnám, hogy ezt miért nekem írtad...
0
2017. augusztus 27., vasárnap 0:53
Az viszont jó dolog, hogy senkit nem kényszerítenek, hogy megvegye ezt a kiadványt. Én biztos megveszem, akinek meg nem tetszik, az kihagyja.
0
2017. augusztus 27., vasárnap 0:47
Sajnos sok minden nem egyszerű kis hazánkban.
0