Pár észrevételt/gondolatot megosztok a korábbi hozzászólásokkal kapcsolatban, mert már sok minden összegyűlt a fejemben :)
Fémdoboz ár és PV forgalmazás
Kicsit én is erősnek érzem az árat, főleg a korábban megjelent filmek árképzésének tekintetében. Szerintem ez most egy rossz üzletpolitika (hogy csak steel lesz) a PV részéről, mert ebből nem fog annyi fogyni, mintha a normál tokos kiadást jelentetné meg. Főleg nem ennyiért. Az emberek - nagyjából - hozzászoktak a 6-7.000 Ft-os film árakhoz, de ezért már valami spécit (is) szoktak kapni (steel vagy digi). De hagyjuk az árat, az ő dolguk, aki megveszi, megveszi, aki nem, nem. Ez mindig is így volt, most is így lesz (én még hezitálok, mert máshonnan már jön a fém, és egy sima tokosra pályáznék elsősorban...).
3D vagy 2D
Nekem itthon olyan TV-m van, ami képes a 3D-s tartalmak megjelenítésére. Bevallom, nekem nem jött be ez a technika (aktív szemüveges rendszerem van, de a passzív sem tetszik), 3 filmet néztem végig, 2-t abbahagytam, mert megfájdult a fejem tőle :D Abban egyetértek, hogy visszaesett a piaca a 3D-s tartalmaknak, de nem hinném, hogy belátható időn belül megszűnne. Persze az idő majd megmondja, kinek volt igaza.
És egy kis tartalom a filmmel kapcsolatban :D :D
Ha valami még nem látta, akkor mindenképp nézze meg. Szerintem fantasztikus.
https://youtu.be/3MMMe1drnZY