Keresés

A galaxis őrzői vol. 2. - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2017. augusztus 23., szerda 14:45
Az ébredő erő műanyagban volt 8, akkor itt reális a 9.
most posts by TM
0
2017. augusztus 23., szerda 14:40
Én már érdeklődtem a kiadónál és azt mondták később LEHET lesz műanyagtokos kiadás is, de nem tudják mikor.
Szerintem az van, hogy nekik jobban megéri csak egyféleképp piacra dobni a terméket és akkor ebben az esetben a drágább verziót, mert aki megvenné a sima kiadást az majd rákényszerül, hogy ezt vegye, így nekik az nagyobb bevétel. És ha ez jól fogy, elfogy akkor esetleg még pár műanyagtokost is kiadnak, hogy még egy kis hasznot behúzzanak.
0
2017. augusztus 23., szerda 13:36
Erre így én sem tartok igényt, legfeljebb majd ha jól leakciózzák, és addig sem lesz más alternatíva.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. augusztus 23., szerda 13:33
Így akarják a sok elvesztegetett ki nem adott blu-ray anyagi kiesését behozni rajtunk?
Ez elég gáz. Azért egy sima tokos alternatívát adhatnának.
0
2017. augusztus 23., szerda 13:06
Megelőztél, jó, ha lesz ilyen.
A kommentem attól még áll és az örüljhogyvan felfogásnak szól inkább, mint az adott terméknek.
0
2017. augusztus 23., szerda 13:03
Nem mondom, hogy jobb lenne, de így igazából tökmindegy mi jelenik meg itthon. Itt pl a 3D lesz megint lespórolva.
(Vagy bele van téve a legdrágább pakkba, ami ráadásul nem is tetszik, pl WonderWoman, Great Wall, stb. vagy a NOIR a Logannél. A Kong és az utazók jó példa ilyen szempontból. Tök igényes kiadványok, normális áron.)

Csak azért nem vásárolok itthon, mert "örülj, hogy ez legalább van"... Azt veszem, ami kell. Ami nem kell, azt nem veszem meg. Tudom, hogy ez most inkább a Disney hülyesége, de mint vásárló nem hat meg (mint filmrajongó igen). De ne az legyen már az üzletpolitika, hogy benyomok egy alap cuccot egy majd kilencezres pakkba, mint egyetlen lehetőség, mert "úgyis megveszi, ha kell, mivel nincs más" alapon :((((
0
2017. augusztus 23., szerda 12:53
Kedves Mindenki!
Az angol hangot pótoltuk. Ha kapunk a kiadótól véglegesebb termékképet, akkor javítjuk az oldalon is. És mi is bízunk benne, hogy lesz sima tokos változat is. Ha lesz, felkerül az is az előrendelhető termékek közé.
0
2017. augusztus 23., szerda 12:14
Jobb lenne, ha meg sem jelenne? Na ugye.
0
2017. augusztus 23., szerda 11:16
Remélem csak elírás. Amúgy az első kéken nem jött, így most ebből kapunk fémet.
0
2017. augusztus 23., szerda 10:55
Remélem bónusz DVD nem lesz benne.
0
2017. augusztus 23., szerda 10:54
Ja es nem is igy fog kinezni a steelbook.
0
2017. augusztus 23., szerda 10:53
Raadasul meg angol hang sincs rajta 😂😂😁🤣
0
2017. augusztus 23., szerda 10:28
Kilenc rongy?!
Na mennek a....
Főleg úgy, hogy nincs mezei, műanyagtokos alternatíva, mint a Strange-nél.
0