Keresés

Terminátor 2. - Az ítélet napja - limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 10.) (BLU-RAY)

2017. november 13., hétfő 9:46
Azt tényleg jó lenne tudni. Én ezt és a T2-t előrendeltem, biztos, ami biztos. Másnem csúsztatom a felét a következő havi csomagba.
0
2017. november 13., hétfő 8:19
Azt tudja valaki ezek mennyire lesznek limitáltak? Mennyire kell kapkodni a megrendelésekkel? Az egész sorozat nem kell, de pár film is igen húzós összeg.
0
2017. november 12., vasárnap 10:47
De ha esetleg mégis, akkor bevonhatod az összes BD-t magaddal, hogy egységes legyen a kinézetük:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. november 11., szombat 21:15
Hát eddig nem volt digibook-os kiadványom... Úgy néz ki ez lesz az első. Remélem nem fog ordenáré módon kilógni a többi BD-m közül, ha megérkezik.
0
2017. november 5., vasárnap 23:12
Szerintem a hang és a kép is rendben van.
0
2017. november 5., vasárnap 22:02
Az angol nyelv nem zavar, így passzol az első steelbookjához. Azt hiszem jobb, ha most előrendelem, mert látom hogy limitált.
0
2017. november 5., vasárnap 20:07
nem sajnos, mert más piacra is ezek a kiadványok mennek majd
0
2017. november 5., vasárnap 19:53
Úgy volt, hogy a beltartalom magyar nyelvű lesz. Vagy rosszul emlékszem? Esetleg csak a borítóra vonatkozott az állítás?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. november 5., vasárnap 18:41
Igen, már javult nálunk is. És a kész borító is hibátlan lesz :)
És igen, angol nyelvűek lesznek.
0
2017. november 5., vasárnap 15:12
Remélhetőleg ez csak placeholder borító. Mert ennyi bakit...
Egyébként akkor angol lesz? Vagy a digik mindig azok? eddig egy sincs a gyűjteményemben, úgy fog kinézni akkor mint az Alien Covenant digi?

A fémre em tudok várjak-e, de ha csake gy ezressel több a digi a polcra megy. Amúgy ezen BD kiadás hibátlan?
0
2017. november 5., vasárnap 14:43
Ja, és mínusz "The".
0
2017. november 5., vasárnap 14:43
A film alcímét nem javítják a borítón? (judgEment -E)
0