Azt sose értettem hogy azt a filmet hogy lehet Amerikán kívül komolyan venni... Elhiszem hogy ott napi szinten esznek a Mekiben, de ez nem feltétlen tükrözi más országok lakóinak hozzáállását. Már pedig abból a filmből nekem nem az jött le hogy ne egyél a Mekiben mert belehalsz, hanem hogy ne egyél minden nap Kétszer-háromszor a Mekiben, mert belehalsz. De ez igaz sok otthon megsütött/megfőzött kajára is...
0
2018. július 18., szerda 19:04
1493
Ez nekem is nagyon tetszett, sajnálom hogy nem jött belőle bd. Viszont a könyvet megvettem csak még nem olvastam el.
0
2018. július 18., szerda 17:43
8260
Azért a Super Size Me alaposan vissza tudja vetni az ember McÉtvágyát... ez valóban nem. De tényleg jó film.
0
2018. július 18., szerda 17:27
1194
Egyik ismerősöm a film megnézése után megfogadta, hogy -a Michael Keaton által nagyszerűen alakított- Ray Kroc szemét viselkedése miatt többet be nem teszi a lábát egyik "Mekibe" sem. Nos, engem nem érdekel, hogyan intézte ez a Kroc(odil) az üzleti dolgait- bár véleményem szerint is elég nagy rohadék volt Kroc, s nem csupán a fivérekkel, hanem a későbbi ex-nejével is-, tehát én e -különben remek- film megtekintését követően sem szoktam le arrol, hogy bizony egyek néha a McDonaldsban (amúgy a kedvencem természetesen a klasszikus Sajtburger).
0
2017. december 11., hétfő 23:39
19952
Az
0
2017. december 11., hétfő 22:48
8851
Vártam már ezt a filmet. BD esélytelen?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.