Keresés
Drakula 2000 termékhez kapcsolódó kép
Drakula 2000
999 Ft
DVD

Drakula 2000

Dracula 2000
Rendezo: Patrick Lussier
Szereplo: Christopher Plummer, Johnny Lee Miller, Gerard Butler, Justine Waddell ... , Jennifer Esposito, Omar Epps (további nevek)
Induló ár:  3 290 Ft
999 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

Nincs az a páncélterem, amit néhány vérprofi betörő ne tudna feltörni. Amikor azonban egy akció során a banda a remélt műkincsek helyett egy 100 éve lezárt, titokzatos koporsóra bukkan, tudtukon kívül magát az ősi gonoszt ébresztik fel. A kiszabadult Drakula gróf (Gerard Butler – 300) pedig egyenesen az egzotikus New Orleans felé veszi az irányt, ahol nagyon is otthon érzi magát. Ám mielőtt még valami visszafordíthatatlan történne, Simon, a londoni vámpírvadász (Jonny Lee Miller – Trainspotting) és Van Helsing professzor (Christopher Plummer – Sziriana) szembeszáll vele, hogy megmentsék a professzor lányát (Justine Waddell), akire Drakula már régóta feni a fogát...

A modern horror nagymestere, Wes Craven produceri irányítása alatt vérfagyasztó adaptáció készült a klasszikus rémtörténetből, Jennifer Esposito (Egy sorozatgyilkos nyara), Omar Epps (Doktor House) és Sean Patrick Thomas (Halloween – Feltámadás) közreműködésével.

Népszerű a termék vásárlói körében