Keresés
Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez termékhez kapcsolódó kép
Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez
8 415 Ft
Könyv

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

Egyszerűen fermentálj
Író: Király Ágnes
Induló ár:  9 900 Ft
8 415 Ft

Készlet: Forgalmazói készleten

Várható szállítás: Rendelés után kb. 1-2 nap alatt

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek. KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt. Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.