Keresés
Blu-ray

Final Fantasy - A harc szelleme

Final Fantasy - The Spirits Within
Rendezo: Hironobu Sakaguchi
Szereplo: rajzfilmfigurák
8 990 Ft

Készlet: Nem beszerezhető

Várható szállítás: Bizonytalan

2065-re a világ megváltozik. A városok romba dőlnek, lakóik elpusztulnak. A kevés túlélő számára az élet folyamatos harc: a megmaradásért nemcsak az egyre ellenségesebb természettel kell megküzdeniük, hanem a támadó idegenekkel is.

A túlélés reménye Aki Ross. Ő az a tudós, aki talán képes lesz megtalálni az új élethez szükséges szellemi energiákat. De Ross beteg. A támadó idegenektől kapott vírus szűkre szabja hátralévő idejét. Ő az álmaiban kutat és egy harci egység védelme alatt a vad vidéket járja. Ha az emberiségnek szerencséje van, valahol rátalál a megváltás szellemére.

Csakhogy - ha így nem volna elég az ellenség - még valaki rájuk támad. Egy földi katona az, akinek egészen más elképzelései vannak arról, hogyan pusztíthatná el a földlakók támadóit.

A Final Fantasy az egyik legnépszerűbb komputer-játék. A fantasztikusan látványos film teljesen új történettel áll elő, de a játék hangulatát és technikai csúcsminőségét hozza: ez az első kizárólag komputer-generálta mozifilm, melyben teljesen embernek tűnő szereplők játszanak. A film DVD-változatát - mind a kép- és hangminőség, mind pedig az extrák tekintetében - már most számos szaklap és kritikus esélyesnek tartja a 2002-es év legjobb lemeze címre!